Hem speltips underhallning-specialer stjarnornas-stjarna

Stjärnornas stjärna 2020 – allt du vill veta

Årets efterlängtade omgång av den populära tävlingen Stjärnornas stjärna har dragit igång – och i en rad olika avsnitt ska vi nu få se ett gäng svenska artister ta sig an andra musikstilar än vad de är vana vid. Har du redan nu någon favorit du vill lägga ett bett på? Hos bettingbolaget Betsson hittar du fina odds på Stjärnornas stjärna 2020.

Oddsa på Stjärnornas Stjärna 2020

Höga odds spelas hos Betsson

Vinnarodds Stjärnornas stjärna 2020

Hur ser oddsen ut för Stjärnornas stjärna i år? Här nedan har vi samlat alla deltagarna och deras vinnarodds i denna tävling. Har du någon favorit redan nu du vill spela på? Besök Betsson så hittar du fina odds på deltagarna i Stjärnornas Stjärna. Här nedan följer en lista där vi lagt deltagarnas namn och odds. Stjärnornas stjärna oddsen är uppdaterade 31/3

Vinnarodds i Stjärnornas stjärna

Betta på din favorit i Stjärnornas Stjärna

Höga odds hos Betsson

Hur du bettar på Stjärnornas stjärna hos Betsson

  • Skapa ett spelkonto hos Betsson via länken här eller knappen nedan.
  • Aktivera din E-legitimation när du skapar kontot
  • Gör din första insättning (minst 100 kr)
  • Leta upp TV Program i meny på vänster sida
  • Tryck på Stjärnornas stjärna
  • Välj vem du vill lägga ditt bett på
  • Tryck ok och klar
  • Håll tummarna!

När och vart ses Stjärnorna?

Programmet hade premiär på TV4 lördagen den 14 mars och det kommer därefter att sändas varje lördag kl 20.00 i samma kanal. Det går också att se på Cmore och TV4play. 

Tack till TV4

Lördagsfinalen bjöd på musikaltema – vem åkte ur?

Lördagens avsnitt av Stjärnornas Stjärna bjöds på musikaltema och det var flera känslosamma – men också en del fartfyllda – uppträdanden när glittret flödade under säsongens tredje avsnitt där tittarna bjöds på såväl Grease som Cabaret. Juryn fick besök av Shima Nivarani som var imponerad av samtliga uppträdanden. En som dock inte imponerade tillräckligt enligt tittarna var Nano som efter Amanda Winberg blev näste deltagare att få lämna tävlingen.

Lejonkungen räckte inte

Nano hade valt att sjunga Lejonkungens “Känn en doft av kärleken”. Han tillägnade den till sin dotter som valt ut låten till sin pappa. Jan Gradvall var kritisk efter uppträdandet och sa i programmet:

– Någonstans mitt i det tappar du självförtroendet lite, du har inte kvar fokus riktigt då. Där tycker jag tyvärr att det inte blir ett musikalnummer. 

Vad publiken tyckte om uppträdandet är svårt att veta eftersom alla deltagare sjöng inför tomma läktare på grund av den situation som råder. Däremot räckte det inte till att övertygade tv-tittarna som alltså skickade hem Nano.

Sex deltagare återstår – nästa vecka blir discotema

Efter att Amanda Winberg åkt ut under dansbanstemat fick Nano alltså lämna under musikaltemat. På fredag är temat disco och det finns sex deltagare som återstår i tävlingen där Jessica Andersson, Jon Henrik Fjällgren, David Lindgren, Mapei, Nicke Borg och Elisa Lindström alla fortfarande har hoppet om seger. Enligt oddsen blir det Nicke Borg som får lämna nästa avsnitt medan David Lingren följt av Jon Henrik Fjällgren är favorit att vinna hela tävlingen.

Stjärnornas stjärna – första deltagare att lämna

Trots en fantastisk prestation fick Amanda Winberg som första deltagare lämna Stjärnornas Stjärna. Bättre gick det för David Lindgren som blev tittarnas favorit efter årets två första program. Senast tolkade han Säg inte nej, säg kanske från det klassiska bandet Sven-Ingvars med bravur. Det var alltså dansband som var temat sist men eftersom ingen åkte ur första programmet slogs rösterna ihop från de två första programmen där alltså David Lingren var den som fick flest röster. Samtidigt hade Amanda Winberg färst röster och därmed var hon den första att lämna programmet.

Odds på vinnare av Stjärnornas Stjärna

Trots att det endast gått två program har startfältet delats upp enligt oddsen. David Lindgren är klar favorit till oddset 2,50. Därefter kommer Jon Henrik Fjällgren till 4,00 i odds samt Mapei och Elisa Lindström till oddsen 5,00. Alla odds är hämtade från Betsson och nedan ser du vinnaroddsen för samtliga återstående deltagare i programmet:

Nästa deltagare att åka ur

Temat på lördagens avsnitt är i skrivande stund inte släppt. Det känns dock som att Nicke Borg kan få det tufft efter lördagens avsnitt. Den 46-årige sångaren från Backyard Babies imponerade inte med sin tolkning av “Jag vill vara din Margareta”. Dessutom känns det som att den musikkategori som tittarna till Stjärnornas Stjärna kan minst om är hårdrock vilket ligger Borg i fatet, framförallt med tanke på att hårdrock var temat under säsongens första avsnitt vilket gör att hans kategori redan är förverkad.  Vi tror därför att Nicke Borg blir nästa deltagare att röstas ut ur Stjärnornas Stjärna. Alla odds nedan är hämtade från Betsson:

Vem kommer röstas ut vid nästa utröstning?

Casper kom in och Amanda fick gå

I varje avsnitt får vi möta en gäst, vilken ska coacha deltagarna genom temat, och vem passar egentligen bättre att guida i dansbandsdjungeln är vår alldeles egna dansbandsdrottning – Kicki Danielsson. Tyvärr blev Kicki förkyld och det blev istället Casper Janebrink från Arvingarna som fick ta hennes plats – något han gjorde med den äran. Casper har även han varit deltagare i Stjärnornas Stjärna – och i 2018 tog han hem hela tävlingen. 

Efter att tittarna avkunnat sin dom, blev det slutligen Amanda Winberg som med sitt bidrag ‘Vår sista dans’ inte nådde hela vägen fram till tittarnas hjärtan – och följaktligen blev det också hon som blev den första att lämna programmet. 

Musikaltema väntar på lördag

Inför nästa vecka är det musikaltema, och givet sina musikaliska stilar, så misstänker vi att Mapei och Elisa Lindström kommer att vara två av de deltagare som kommer att sitta lite extra säkert nästa vecka. 

I skrivande stund har inga nya odds släppts för Stjärnornas stjärna, men sist vi kollade temperaturen, så var det David Lindgren som var favorit med oddsen 2.55, framför Jon Henrik Fjällgren som gavs oddsen 4.00 (Betsson). 

På grund av Coronaviruset spelas Stjärnornas stjärna just nu in utan publik. 

Hur tar man sig till finalen av Stjärnornas stjärna?

I varje avsnitt får tittarna rösta på vilken artist de tycker gjort bäst ifrån sig – och den artist som fått minst röster i varje avsnitt, tvingas lämna programmet. Till slut är det bara två artister kvar – vilka då kommer att mötas i en rafflande final – och även i denna är det slutligen folkets röster som avgör vem som kommer att vinna 2020 års omgång av Stjärnornas stjärna. 

Stjärnornas Stjärna juryn

Årets jury består av Kishti Tomita och Jan Gradvall – och för den som sett tidigare säsonger av Stjärnornas stjärna så är dessa två ansikten inte helt obekanta. Inte heller programledaren är ny för säsongen – här får vi återigen möta Petra Mede, vilken meddelar att “Mina förväntningar på årets artister är större än någonsin”. Detta är kanske inte särskilt konstigt, med tanke på det startfält TV4 lyckats samla ihop i år. 

Tredje säsongen av Stjärnornas Stjärna

I år är det den tredje säsongen av Stjärnornas stjärna som sänds i Sverige – och det allra första avsnittet sändes på våren 2018. Förutom nämnda programledare och jurydeltagare, kommer vi dessutom i varje avsnitt att få möta en ny coach – vilken har någon form av koppling till det tema som hör till den aktuella veckan. 

Årets deltagare i Stjärnornas stjärna med odds

David Lindgren – Odds 2.55

David Lindgren är en otroligt folkkär svensk musikalartist, vilken har haft huvudrollen i ett stort antal uppsättningar, både i Sverige och i utlandet. I 2012 släppte han också sitt debutalbum ‘Get Started’, vilket gick raka spåret in på den svenska officiella albumlistans förstaplats. Förutom dessa bragder har David också ett flertal deltaganden i Melodifestivalen bakom sig – och här han han synts i rutan både som programledare, såväl som tävlande artist. Betsson odds på 2.55 på David Lindgren.

Tack till TV4

Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren är ursprungligen född i Colombia, men kom till Sverige redan som barn. Han hamnade i norra Sverige, och började senare arbeta som renskötare i en sameby. I 2014 vann han hela tv-showen Talang, tack vare sin fantastiska jojk – vilken inte lämnade en enda tittare oberörd. Detta var också hans genombrott i karriären, och sedan dess har han hunnit med fyra deltaganden i Melodifestivalen – där han placerat sig i topp 4 varenda gång – och i 2018 tog han dessutom hem vinsten i Let’s DanceBetsson odds Jon Henrik Fjällgren 4.00

Tack tll TV4

Amanda Winberg – åkt ur

Amanda Winberg fick sitt svenska genombrott i 2015, när hon lyckades knipa en andraplats i Idol. Hon är av många kanske mer känd under sitt artistnamn AMWIN. Sedan sin succé i Idol har Amanda släppt flera singlar – och även en EP – och hennes musik har slagit stort både i Sverige såväl som utomlands. Hennes genombrott internationellt kom i 2018 när hon släppte sin hitlåt ‘Uber’, vilken tog hitlistorna med storm världen över. Denna hitlåt gjorde också att Amanda omnämndes på Highsnobietys lista över vilka artister som man bör hålla extra koll på under 2018.  Betsson odds Amanda Winberg 4.00

Tack till TV4

Mapei

Mapei är en artist med en lång karriär bakom sig, och redan i 2007 fick hon sitt internationella genombrott, då hon lanserade sin världshit ‘Video vixens’, vilken tog hela musikvärlden med storm – mycket på grund av en kombination av vågad text och dito video. Därefter försvann hon under en lång tid helt från rampljuset, tills hon flera år senare lanserade ännu en dunderhit med sin låt ‘Don´t Wait’. Hon har också samarbetat med flera världsstjärnor, som till exempel Diplo och Mark Ronson.  Odds 5.00 på Mapei hos Betsson

Tack till TV4

Elisa Lindström

Elisa Lindström är ett namn som den dansbandsfrälste känner igen. Det var i 2010 som dansbandet Elisas vann hela Dansbandskampen – och i detta var Elisa frontfigur. Efter detta har Elisa Lindgren flera gånger vunnit ett av de finaste priserna man inom dansbandsvärlden kan få – nämligen den eftertraktade Guldklaven. Hon har också gått segrande ut både Körslaget (2013) och Let’s Dance (2016).  Elisa Lindström odds ligger på 5.00 hos Betsson

Jessica Andersson

Jessica Anderssons karriär startade redan på tidigt 200-tal, då hon fick sitt genombrott i tv-programmet Fame Factory. Sedan dess har hon haft en uppåtgående karriär, och hon har bland annat vunnit Melodifestivalen år 2003 tillsammans med Magnus Bäcklund och deras popduo Fame. De har sedan detta gått skilda vägar och idag är Jessica istället en populär soloartist. Bland hennes andra meriter finns bland annat en vinst i Let’s Dance – och hon kan även titulera sig både som författare och som musikalartist.

Tack till TV4

Nano – åkt ur

Nano gjorde sig ett namn i det svenska folkets hjärtan när han i 2017 deltog i Melodifestivalen med sin mycket personliga låt ‘Hold On’. Denna låt skulle göra honom folkkär över en natt, och under våren 2017 var Hold On den mest spelade låten i hela Sverige. Det var dock inte bara i Sverige låten gjorde succé – den tog sig också in på andra länders topplistor – där den hamnade på fina placeringar långt upp på listorna. 

Sedan dess har vi inte hört särskilt mycket från artisten – men nu är han alltså tillbaka i rutan för att slåss om förstaplatsen i Stjärnornas stjärna. Odds på Nano 8.00 hos Betsson

Nicke Borg

Alla svenskar över 30 år har någon form av relation till Backyard Babies. Det är också härifrån som Nicke Borg är känd, då han i bandet är både sångare och gitarrist. Han har även en framgångsrik solokarriär och han har tidigare deltagit i Melodifestivalen med låten ‘Leaving Home’ – vilken blev en riktig dunderhit. Förutom detta driver entreprenören Nicke Borg också en TV-podd vid namn Schit Chat. Han skriver dessutom låtar till andra artister, och han är även programledare i radiokanalen Rockklassiker.  Nicke Borg odds 12.00 hos Betsson

Vem vinner Stjärnorna Stjärna 2020?

Det är ett riktigt starkt startfällt man har fått fram här inför stjärnornas stjärna med många som har chans att vinna finalen. Vårt bett ligger på David Lindgren, låt se om vi rekat rätt denna gång med!

Spela på finalen!

Stjärnornas Stjärna

FAQ – Stjärnornas Stjärna

Här har vi samlat de vanligaste frågorna inför Stjärnornas Stjärna

📺När och var sänds Stjärnornas stjärna?


Stjärnornas stjärna sänds lördagar kl 20.00 i TV4.

🎤Vem är programledare för årets omgång av Stjärnornas stjärna?


Precis som tidigare år är det Petra Mede som leder årets omgång av programmet.

🔎 Kan man betta på Stjärnornas stjärna?


Absolut, vi har främst använt oss av en av våra favorit spelbolag Betsson.

🤔Hur tar man sig till finalen i Stjärnornas stjärna?


Varje avsnitt kommer publiken att rösta på sin favorit, och den som får lägst antal röster kommer att åka ut. Till slut är det bara två deltagare kvar, och det är också dessa som då är årets finalister.

🥇Vem vinner finalen i Stjärnornas stjärna?


Det gör den artist som får flest röster från tittarna i finalen.

🔎Hur många deltagare är det i Stjärnornas stjärna?


Från start är det 8 deltagare – vilka under säsongens gång ska reduceras till en ensam vinnare.

🔎 Vilka sitter i Stjärnornas stjärna juryn?


Kishti Tomita och Jan Gradvall sitter i årets jury.

📺 När sändes Stjärnornas stjärna för första gången?


Nej, Stjärnornas stjärna sändes i Sverige för första gången i 2018. Det sändes också förra året – och detta är således den tredje säsongen av tävlingen som sänds i Sverige.