Nordicbet sport online – Spela så in i Norden!

Nordicbet sport har funnits tillgängligt för sportintresserade spelare sedan 2002 och grundandes i Norge. Spelsajten tillhör bland veteranerna i Norden och målet var att kunna erbjuda ett djupare, bredare och framför allt bättre spelutbud av nordisk och lokal sport. Deras kärlek till sport är lika stor oavsett vilken nivå den spelas på.

Numera har utbudet även utökats och det finns möjlighet att kunna betta på nationell sport, samt poker- och casinospel. Nordicbet sport online vill på ett enkelt och smidigt sätt erbjuda spelupplevelser och underhållning där tryggheten för spelarna står i fokus. Enligt Nordicbet ska du som spelare kunna känna glädje och kontroll med tillgång till de allra bästa oddsen och även service, samt snabba utbetalningar. Dessutom har spelsajten en svensk spellicens som gör det tryggare för svenska spelare och har fortsättningsvis skattefria vinster.

Nordicbets webbsida är enkel och stilfull, men framför allt lättnavigerad och överblickbar. Detta inbjuder till att utforska spelsajten och ta del av betting på odds, bonusar och andra roligheter. Du har inga problem att bli medlem för att sedan försöka vinna smått och stort. Hjälpcentret finns bara ett klick bort om det skulle uppstå strul eller för att bara svara på frågor.

Nordicbets förträffliga sportutbud

Hos Nordicbet hittar du som sagt mycket nordisk och lokal sport, men för den sakens skull behöver du inte vara utan internationell sport. I deras förträffliga sportutbud hittar du de populära sporterna så som ishockey, fotboll, golf, tennis och basket. Nordicbet sport online är så mycket mer än så eftersom du kan även spela på ovanliga sporter så som australisk fotboll, rugby, innebandy, pool och schack.

Spelsajten ger dig också möjligheten att kunna spela på odds i större evenemang inom film, tv, musik, näringsliv och politik. Detta gör att du faktiskt inte behöver vara sportintresserad för att kunna betta på odds om du skulle vilja göra det.

Därutöver är det alltid bra att läsa Nordicbet sports blogg eftersom du där får reda på det allra senaste inom sporterna. I och för sig kan du följa sajten på sociala medierna också som Facebook, Youtube och Twitter. Följer du dessa kommer du verkligen inte kunna missa bra odds eller annat spännande.

Spela odds hos Nordicbet sport online

Hos Nordicbet sport online är det rena rama guldgruvan att spela på odds, speciellt om du skulle verkligen gilla svensk fotboll. Detta eftersom spelsajten har betting långt ner i divisionerna och tycker du om svensk ishockey är Nordicbet helt perfekt eftersom de är huvudsponsor till SHL sedan säsongen 2016/17. Det gör att du kan följa hockeyn på hemmaplan via live stream om du inte har möjlighet att gå på matchen.

I övrigt är det sedan upp till dig och dina intressen för sport som avgör vilka sporter du vill betta på. För det är ju alltid en fördel att ha ett intresse, kunskap och gärna erfarenhet av sporten själv, vilket gör att du kan satsa på de bästa oddsen hos Nordicbet.

Välkomstbonusen hos Nordicbet

För dig som är ny spelare hos spelsajten kan du ta del av en generös Nordicbet välkomstbonus som kommer förlänga spelupplevelsen. Välkomstbonusen är värd 1 000 kronor. Du kan hämta bonusen så här:

  • Registrera dig för ett spelkonto hos Nordicbet
  • Du gör din första insättning som matchas till 100 % och upp till hela 1 000 kr
  • Därefter hämtar du din bonus genom att klicka på ditt eget namn och sedan väljer du ”Mina bonusar”

Minsta insättningen som du behöver göra är på 100 kronor. Din bonus är tillgänglig i 60 dagar. Däremot måste du omsätta ditt bonusbelopp 8 gånger och på odds på minst 1.80 och det gäller inte på virtuella sporter, hästar eller systemspel. Så ta du också del av Nordicbet odds bonus och testa lyckan!

Vktigt att man tänker på följande: Du är + 18 år, folkbokförd i Sverige, Nordicbets Regler och villkor gäller,spela ansvarsfullt, stödlinjen.se

Live streama hos Nordicbet

Något som är riktigt bra är att Nordicbet live sport finns tillgängligt helt gratis via live streaming. Dessa live streams visar de viktigaste turneringarna och matcherna för att du ska få en bettingupplevelse som är något ut över det vanliga. Nordicbet har live stream på många sporter och några av dem är fotboll, basket, tennis och badminton, men det varierar naturligtvis beroende vilken tid det är på dygnet.

Det enda du behöver göra för att ta del av Nordicbet sport online live streaming är att du öppnar ett spelkonto och sätter in pengar på kontot. Är du redan medlem hos spelsajten räcker det att göra ett bet 24 timmar innan matchen startar eller att göra en insättning. Därefter kommer du kunna se alla de sporter du vill under säsongen. Några av de ligor som live streamas är:

  • SHL
  • NHL
  • NBA
  • Copa del Rey
  • Allsvenskan
  • La Liga

Det gäller bara att ha ett stabilt internet och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av matcherna. Du kan titta på matcherna via mobil, dator eller surfplatta och det gör att du inte behöver vara orolig att missa någon match med ditt favoritlag bara för att du inte är hemma. Detta samtidigt som du kan betta på odds eller live odds som gör att du har vinstchanser oavsett vart du befinner dig. En suverän fördel är att du inte behöver bekosta dyra abonnemang på olika tv-kanaler och det gör att du faktiskt spara pengar i längden.

Nordicbet sport online livespel

Att spela på livebetting kan vara riktigt spännande eftersom du spelar här och nu i realtid. Det innebär att du kan spela på en match ända fram till att slutsignalen hörs. Tittar du dessutom på matchen via live stream eller rent av sitter bland publiken, gör det lättare för dig att kunna bedöma om liveoddset är bra eller dåligt. För du vet vad som händer på planen/rinken om en spelare blir skadad eller utvisad och liknande. Det gör att du har en fördel och på så sätt ökar dina chanser att kunna vinna hos Nordicbet sport online oberoende vart du är någonstans.

Live resultat

Vill du hålla dig uppdaterad för att veta vad du ska betta på kan du ta del av spelhistorik. Där har Nordicbet en alldeles utmärkt tjänst som kallas för liveresultat. Där kan du hitta alla resultat i matcher som spelats och då samma dag, men också vilka resultat det blev föregående dagar. Dessutom kan du få slutresultat presenterat på ett liknande sätt. Därutöver för att kunna se till att få lite mer information om lag och liknande finns tabeller och statistik tillgängligt som du kan studera. Detta gör att du kan ta ett rättvist beslut när det är dags att satsa på odds.

Ny oddssida hos Nordic sport online

Något som är nytt för i år på Nordicbet sport online är att det finns en ny oddssida för mobilen. Designen är modern och live streamingens utbud har dessutom utökats. Detta samtidigt som hastigheten har förbättrats vilket gör att uppdateringarna sker snabbare på alla oddsen i realtid och det gör att du kan betta i ett mer precist läge. Allt detta gör att du får en betydligt bättre bettingupplevelse som tar dig till en helt ny nivå. Du kan få tillgång till allt detta genom att går in via mobilen eller surfplattans webbläsare eller ladda ner deras egna Nordicbet app.

Den nya designen gör att du enklare får cashouts och dessutom så har Nordicbet sport online blivit lättare att navigera runt. Det gör att du hittar dina favoritlag och vilka matcher du vill betta på ett smidigare sätt. Du kan söka i bokstavsordning, skapa egna genvägar, filtrera fram spel historiken och överblicka ligor och tävlingar. Alla dessa funktioner gör att du kommer att kunna ta del av Nordicbet på ett helt nytt sätt.

Trygga betalningsmetoder

Naturligtvis så kan du på ett tryggt och säkert sätt använda någon av alla de betalningsmetoderna som Nordicbet sport online erbjuder sina medlemmar. Det gör att du kan välja den metod som du känner dig mest bekväm med och framför allt är van vid. Bland betalningsmetoderna hittas bland annat bankkort som VISA eller Mastercard, nätplånböcker som Neteller eller Skrill, banköverföringar, Trustly och Paysafecard. Något som du också kan göra är att betala via din E-legitimation, vilket kan underlätta en hel del.

Transaktionen sker oftast direkt. Det gör att du kan börja komma igång med Nordicbet betting riktigt kvickt. men vid banköverföringar kan det ta mellan tre och fem bankdagar. Nordicbet tar inte ut några avgifter alls, men du bör tänka på att kortutgivaren, banken eller nätplånbok-företagen kan ta en mindre avgift.

Minsta insättningen som du kan göra är 100 kronor och sedan beror det på vilken betalningsmetod du använder hur lite och hur mycket du kan begära i uttag. Det minsta summa du kan ta ut är 200 kronor och upp till 320 000 kronor.

För att genomföra transaktioner behöver du bara logga in och sedan välja insättning/uttag och betalningsmetod. Därefter fyller du i summan som ska överföras och sedan bekräfta transaktionen, svårare än så är det inte! Skulle du mot förmodan få problem med din transaktion så finns kundtjänsten ett klick bort. Supporten hjälper gärna till och guidar dig på rätt spår igen.

Nordicbets – Få svar 24/7

Kundtjänsten hos Nordicbet sport online finns tillgänglig för de som behöver få hjälp eller som vill fråga något 24/7. Nordicbets kundtjänst nås via deras live chatt, e-post eller så kan du be supporten ringa upp dig. För att få snabbast svar så bör du kontakta kundtjänsten via chatten för då får du svar inom 30 sekunder. De andra metoderna kan ta allt fån 15 minuter och upp till en timme.

Skulle du av någon anledning inte vilja kontakta kundtjänsten så finns det en mycket utvecklad FAQ-sektion som gör att du kan få svar på de oftast ställda frågorna. Fördelen är att alla frågor och svar är uppdelade i kategorier som gör att du ganska enkelt kan hitta svaret på din fråga. För att sedan fortsätta att betta på live odds, se live streamingen eller vad du nu än vill roa dig med för att försöka vinna om och om igen.

Bland kategorierna så hittas bland annat svar angående om odds, bonus och spel i mobilen. Hittar du inte svaret finns den tjänstvilliga supporten där dygnet runt på årets alla daga. Det kan vara skönt att veta när du besöker Nordicbet.

 Avslutningsvis

Avslutningsvis kan man konstatera att Nordicbet är en av de stora aktörerna som just nu finns ute på marknaden. De är alltid med på noterna och försöker ständigt hitta nya och roliga sätt för spelaren att fortsätta njuta av spänning när det kommer till spelande.

Man bör ha i åtanke, att när man går i tankar om att själv välja ett spelbolag att kika på, bör man se till att man känner sig trygg med det man väljer. Det finns inget värre än spelbolag som är krångliga och som man inte förstår sig på. Nordicbet är ett av de enklare och ska därför finnas i tankarna när du väljer spelbolag.

Detaljer
Hemsidawww.nordicbet.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus100% till 1000 Kr
KundtjänstChatt, Telefon, Mail
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
nordicbetnordicbet100% till 1000 Kr4/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.