Speltips- bästa tips på sport

Här nedan hittar du alla de speltips som finns på sajten. Vi försöker att uppdatera med flera nya speltips odds varje dag för att kunna täcka så många matcher som möjligt, men det är viktigt att poängtera att kvalité är viktigare än kvantitet. Vi kommer inte bara lägga upp spel tips för sakens skull, huvudsaken är att det finns spelvärde i det.

Läs om Premier Leauge, La liga och NHL

Våra rekare skriver tips om stora evenemang i fotboll som Champions League, Premier League, La Liga, Serie A och Allsvenskan samt hockey event som Stanley Cup slutspelet, SHL och världsmästerskapet i ishockey. Det är med andra ord inte så att vi bara håller oss till en sport eller en liga, vi försöker täcka det mesta. Så länge vi finner odds med spelvärde kommer vi skriva om det.

Känner du dig redan nu sugen på att börja betta och kanske även kolla live? Isåfall kolla in nya betting bolaget utan konto, Snabbare!

Snabbare - snabb betting
SnabbareSnabbareDagliga sportbonusar!3/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

Ta del av de bästa betting oddsen hos oss-vi går in på djupet

När vi skriver speltips försöker vi verkligen gå in på djupet. Vi väger in aspekter som skador, tidigare möten, väder, spelstilar och mycket mer när vi skriver våra speltips. Att hålla på med sports betting är inte lätt, det tar tid att bli bra. En gyllene regel våra rekare alltid jobbar efter är att vara så bra förberedda som möjligt. Ju mer information du har om lagen, desto större chans har du att vinna. Dessutom kan du lättare hitta guldkornen bland alla odds.
Vi förhåller oss aldrig till en och samma bettingsida i våra speltips, anledningen till det är att oddsen skiljer sig åt från sajt till sajt. Därför kommer du se att vi blandar friskt bland spelbolagen – allt för att ge dig de bästa oddsen.

campobet- online

Hitta de bästa oddsen för betting online

Genom att följa våra speltips slipper du själv göra jobbet. Samtliga tips som publiceras här är resultatet av ett gediget arbete där alla parametrar inför matcherna är analyserade. Det är alltså inga hafsverk där vi jagat de högsta oddsen. Vi kommer aldrig leverera spel tips med låga odds, även om vi ser ett lag som storfavoriter. Om du bettar på låga odds krävs det höga insatser för att få hög avkastning, det är onödigt. Då letar vi hellre efter högre odds, med bättre spelvärde.

Hos oss kan du känna dig trygg i att du får de bästa spel tipsen, till de bästa oddsen! Sedan kan vi givetvis inte garantera att alla spel går in, så fungerar det inte. Däremot kan vi garantera att samtliga speltips är ett resultat av ett mycket grundligt arbete från våra experters sida. Det är långt ifrån ett hafsverk som sagt, utan de gör det här både för egen vinning – men också för att dela med sig. Det är en win-win för alla parter.

Odds och speltips på fotboll och hockey

Att spela på sportsbetting är inte lätt, även om man anser sig vara en expert på sport. För det handlar egentligen inte om att vara en expert på själva sporten. Utan det är så mycket mer som måste vägas in, det är statistik, känsla, form och så vidare. Allt handlar om att tillskansa sig så mycket information som möjligt så att du har tillräckligt med underlag att spela på det. Däremot är det inte alltid rätt att ta in för mycket när man spelar, det är en svår balansgång.

Bet365 - Strema live!
bet365bet365Världens ledande spelbolag5/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

Kan Getafe skrälla mot Barcelona i La liga?

Sedan gäller det att hitta de rätta spelen och inte de självklara. De självklara kan till exempel vara Barcelona att vinna mot Getafe hemma. Men som ni kanske förstår är oddsen tämligen låga på att de ska vinna. Därför är det mycket bättre att rikta in sig på guldkornen – de matcher som kanske inte är de mest populära. Poängen är att ju osexigare matcher – desto större chans får du att hitta “felaktiga odds”. Och med felaktiga odds menar vi för höga, för höga sett till den egentliga sannolikheten att det går in.

Unibet - grymma odds online
UnibetUnibet200% till 1000 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

När du spelar odds är det viktigt att hela tiden hålla koll på statistiken, din egna statistik alltså. Du ska aldrig spela för mer pengar än vad du har. Vårt råd till dig som vill bli en vinnande spelare i längden är därför bokföra dina spel, så att du får en bättre överblick av vad som fungerar och inte fungerar.

Hos Barabetting får du mängder av speltips dagligen från sporter som fotboll, ishockey, tennis, basketboll och så vidare. Våra rekare går på djupet för att ge dig de bästa speltipsen som finns.

Spela på Premier League, La liga och NHL

Premier League- allas vår favorit fotbolls liga

Premier League är allas vår favoritliga, intresset sträcker sig långt bak i tiden, från 50-talets första tipsextra-sändningar till begynnelsen av Premier League 1993. I Sverige är det den mest populära ligan sett till intresse. Och när det gäller spel är det givetvis ett minst lika stort intresse. Om man tar fjolårets säsong var det väl ingen som trodde att Leicester skulle gå och vinna. Definitivt inte om man ser till oddsen – det var snarare så att det låg närmare till hands att de skulle åka ur än vinna ligan. Var man tidigt ute på Leicester-tåget hade man kunnat casha in rejält.

Serie A-en av de bästa fotbollsligorna i Eurpa

Den italienska ligan är hetare än någonsin nu när både Inter och Milan har växlat upp och satsat rejält. Därtill finns ett Napoli som spelar otroligt bra fotboll, Roma, Lazio och självklart Juventus. Intresset för Serie A börjar växa sig starkt igen efter en period av flera mörka år. På 80- och framför allt 90-talet var Serie A den absolut starkaste ligan i Europa. Och i Sverige fanns ett stort spelintresse som kulminerades i och med det populära Uno Kryss Due-programmet som sändes på tv3.

NHL-spela på världens bästa hockey liga

Världens bästa hockeyliga har en självklar del i vårt utbud av speltips. Hockey som sport är så mångfacetterad att det finns så många olika sätt att spela på. Våra speltips online erbjuder de mest varierande och välgrundade tipsen. Årets säsong är kanske den mest intressanta på länge eftersom flera lag har en realistisk chans att vinna Stanley Cup, till exempel Toronto, Nashville, Tamba Bay, Minnesota, Pittsburgh och Chicago. Grundserien består av 82 matcher och sedan följer ett långt slutspel där matchserierna avgörs i bäst av 7. I och med att det är så många matcher finns det stora möjligheter att plocka russinen ur kakan och hitta höga odds. Och det är precis det som vår rekare jobbar stenhårt för att lyckas med.

Kan man leva på sportbetting online?

Det är få som kan leva på sportsbetting, men det finns givetvis möjligheter att göra det. Till att börja med är det viktigt att ha tålamod. Det tar tid att bli bra på sportsbetting och det finns inga genvägar. Ett enkelt sätt att bli en vinnare är givetvis att följa våra rekare, men då är det viktigt att du gör det fullt ut. För att få bästa möjliga utfall bör samtliga speltips ryggas, då kan vi lova dig att när du summerar månaden så kommer du ligga på plus.

Spela betting med units

Ett enkelt sätt att föra statistik på – och som vi varmt rekommenderar – är att använda units. Det är ett vanligt begrepp inom betting och används för att förenkla bokföringen. Istället för att sätta upp en gräns att du max tänker spela för 100 kr kan man använda 1-5 units istället. Den stora fördelen här är att du placerar dina bets på en jämn nivå, därmed får du bättre överblick av ditt spelande. Det är sällan en bra idé att spela hejdlösa summor på ett enskilt spel, då är det mycket bättre att hålla en jämn nivå.

Hur mycket är en units då? Allt beror på hur stor din bankrulle är, d.v.s hur mycket du har avsatt för ditt spelande. Men rent generellt brukar ett maxspel ligga på ungefär 5-7 procent av din totala kassa.

På lång sikt är units ett bra sätt att hålla koll på dina spel, och i slutändan kommer det betala av sig i form av stabilare vinster.

Favoriten har bäst odds-prova med en underdog

Du bör heller aldrig rikta in dig på de absolut största favoriterna, av den enkla anledningen att de är just favoriter med odds därefter. Dessutom är det så att favoriterna ofta är de mest populära lagen, och därmed de lag som de flesta spelare bettar på. Och vad händer med oddsen då? Jo, de sjunker givetvis. Så det är sällan det finns ett spelvärde i dem.

Senaste matchformen hjälper dig att betta rätt

Tabellen ljuger aldrig sägs det. Och nej, det gör den inte. Däremot är den inte 100 % relevant vid sportsbetting. Vad som däremot är relevant är formen. De fem senaste matcherna säger betydligt mer än hela tabellen när det kommer till sportsbetting. Prestationer är alltid en färskvara, och därför är det som sagt mer betydelsefullt att titta på vad lagen gjort den senaste tiden, snarare än vad tabellen i stort säger. Det är ett bra ledord att ta med sig.

Förutom form är givetvis motivation en faktor som aldrig ska underskattas. Det finns alltid ett spelvärde i lag som är i desperat behov av poäng som möter ett bättre motstånd. Oavsett hur stor skillnaden må vara mellan lagen så vet vi av tradition att motiverade lag kan slå vilket som helst.

För att summera: form och motivation är de två enskilt största faktorerna du bör ta i beaktande när du spelar, så enkelt är det.

Betsson - snabb betting
BetssonBetsson100% till 2500 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up