Hem speltips fotboll la-liga

La Liga Odds & Live stream

Em glädjande nyhet för alla fotbollsälskare med förkärlek för den Spanska La Liga. Spaniens högsta liga har fått grönt just att sätta igång att spela den 8e juni. I denna text täcker vi vart du kan betta på La liga med fina odds, hur du kan live streama La liga, veckans matcher i La liga, speltips på La liga, tabellställning och heta övergångsrykten med grymma odds. Vi har valt att hämta La liga odds från svenska spelbolagen Unibet och 888sport så du får en bra kombination av de bästa oddsen på La Liga.



Hur såg ställningen ut i La Liga innan pausen?

När serien pausades med elva återstående omgångar var det FC Barcelona som hade serieledningen två poäng före Real Madrid. Det ser också ut att det blir någon av de två storklubbarna som vinner guldet. Även i bottenstriden är det mycket spänning inför avslutningen precis som i kampen runt Champions League-platserna. Säsongens La Liga är en av de mer ovissa på länge och därför finns det mycket att glädjas åt när serien nu ser ut att starta igen.

Veckans matcher i La liga

Här kommer du kunna se vilka som är veckans matcher i La liga. Vi kommer ge dig fina odds på La liga och kommer även täcka en hel del stormatcher med fotboll speltips på La liga Så fort ligan är igång kommer du kunna se uppdaterade odds inför matcherna i Spaniens fotbolls liga nr 1.

Betta och streama La Liga hos Unibet

För dig som vill lägga bets på La Liga är svenska spelbolaget Unibet ett ypperligt alternativ. Här hittar du La liga odds och flera hundra marknader på varje unik match. I tillägg kan du också live streama La Liga hos det svenska spelbolaget. Unibet visar massvis med fotboll och annan sport varje vecka som du kan ta del av helt gratis så länge du har ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet de senaste 24 timmarna. Se säsongsavslutningen hos Unibet och placera dina bets live för en komplett upplevelse.



Hur ser La liga tabellen ut?

I skrivande stund så ser tabellen i La liga ut som ni ser här nedan. Det är en jämn strid i botten och även i topp 3 till 6.

Vem vinner La Liga?

Det är en kamp mellan Spaniens två giganter FC Barcelona och Real Madrid. Barcelona leder serien på 58 poäng medan Real Madrid ligger bakom med 56 poäng. Lagen ska mötas ytterligare en gång under säsongen i ett El Clasico som mycket väl kan avgöra ligan. Det finns inget av lagen bakom som riktigt kan hota. Sevilla är 11 poäng efter medan Alexander Isaks Real Sociedad ligger på fjärde plats 12 poäng bakom.  

Vi tror att Real Madrid lyckas vinna titeln. Zinedine Zidanes comebackår som tränare kan mycket väl sluta i en ligaseger. Även om det är två poäng upp till ”Barca” har ”Los Blancos” ett lag för titelstriden. Därför spelar vi Real Madrid som segrare hos Unibet.



Vem vinner skytteligan?

Lionel Messi har vunnit skytteligan tre år i rad och leder den även säsongen 2019/20. Med sina 19 mål är han hela fem baljor före Karim Benzema i Real Madrid. Därefter följer fyra spelare på elva mål genom Gerard Moreno, Lucas Pérez, Luis Suarez och Roger Marti. Lionel Messi kommer vinna skytteligan, så är det bara. Benzema tar inte ikapp fem mål under säsongsavslutningen utan allting talar för att Lionel Messi kommer fortsätta göra mål som han gjort konstant i mer än ett decennium för FC Barcelona. 



Vem vinner assistligan?

Även i assistligan kommer det att bli Lionel Messi som ligger överst. Med sina 12 assist har han fem fler än de fyra som ligger bakom just nu. Portu, Rodrigo, Luis Suarez och Roberto Torres har alla sju assist. Därmed har Lionel Messi inte bara fem poängs marginal även här utan han krossar också allt motstånd i den totala poängligan med 31 poäng totalt. Argentinaren fortsätter att visa sin stora dominans i La Liga och vi är övertygade om att han vinner assistligan komfortabelt.

Hur går det i bottenstriden?

Efter 27 omgångar ser det ut på följande sätt i bottenskiktet av tabellen:

LagPoäng
Valladolid29 p
Eibar27 p
Celta Vigo 26 p
Mallorca25 p
Leganes 23 p
Espanyol 20 p

Espanyol behöver definitivt börja vinna om det inte ska bli nedflyttning till LaLiga2. För Leganes och Mallorca behövs också poäng men de är bara en seger bakom Celta Vigo. Även Eibar och Valladolid behöver börja vinna om de ska undvika paniken som en bottenstrid innebär i slutet av säsongen. Samtidigt har lagen lite mer marginal än de andra runt strecket.



Summering av La Liga

Säsongen har varit intressant då Real Madrid tog tillbaka mirakelmannen Zinedine Zidane som ledde klubben till tre raka segrar i Champions League. Nu när fransmannen är tillbaka har man presterat en bra fotboll och har chansen på ligatiteln.

FC Barcelona har vunnit ligatiteln två år i rad och fyra gånger de fem senaste åren. ”Barca” har totalt 26 ligatitlar medan Real Madrid har 33. Därefter följer Atlético Madrid på en tredje plats med 10 ligasegrar. Säsongen 2020 kommer vi ha antingen Barcelona eller Real Madrid som segrare, det vågar vi slå fast.

Däremot är det mer spännande i kampen om Champions League. Atletico Madrid, Getafe, Real Sociedad och Sevilla är alla inom två poängs radie på platserna 3-6. Endast två av de fyra lagen spelar i Champions League nästa säsong. Frågan är vilka? Även Valencia med fyra poäng upp till den sista CL-platsen är med i diskussionen. 

Räkna med en rafflande avslutning trots att det blir spel inför tomma läktare. Blir det ligans bästa offensiv i FC Barcelona, eller ligans bästa defensiv i Real Madrid, som vinner La Liga 2019/20? Den åttonde juni har vi början på svaret om vem som blir spansk fotbolls ligamästare. 



Övergångar i La liga – vilka snackas det om?

Något som den fotbollstokige tycker är extra spännande är alla de eventuella övergångarna som kan se mellan lagen. Känner man att har koll och tror att en viss spelare är på väg från klubben till en annan så kan man passa på att betta på La liga övergången. Här nedan kan ni se några av de hetaste övergångarna med odds från 888sport som eventuellt kommer ske. Som sagt dessa är bara rykten.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se