Hem guider bet-builder

Bygg dina egna bet med Bet builder

Allt fler spelbolag har börjat erbjuda sina kunder funktionen Bet builder. Med Bet builder kan du som spelare kombinera flera olika marknader på samma match och därmed skapa dina egna odds och bestämma hur höga du vill att de ska vara. När du som spelare bettar på det vanliga sättet kan du oftast inte lägga fler än ett spel på samma match och bettingen kan kännas aningen begränsad. Vi kommer att gå igenom närmare hur du gör för att använda Bet builder och vilka fördelar det kan innebära för dig som spelare.

Hur använder jag Bet builder?

För det första måste du hitta ett spelbolag som erbjuder dig som spelare att bygga ditt egna spel. När du väl har hittat funktionen trycker du på ”Bet builder”. Du kan som minst välja två olika spel från samma match att lägga till på din spelkupong. I princip så fungerar det på samma sätt hos alla spelbolag, men kan skilja sig lite. Nedan följer en steg för steg guide:

  • Lägg till de matcher du är intresserad av att spela på. Du kan även lägga singelbet.
  • Om du har valt flera matcher måste du lägga till minst ett till spel till varje match du har valt spela på. Om du har ett singelbet lägger du till en till marknad från matchen att spela på.
  • Desto mer marknader du lägger till på dina matcher desto högre odds får du.

Om du är osäker på hur funktionen fungerar hos det spelbolaget du använder Bet builder finns det alltid en guide till hands att ta del av.

Såhär skapar du ett spel med Bet Builder:

  • Manchester United-Manchester City
  • Manchester City att vinna (1.90) x Aguero att göra mål (2.10)
  • 1.90 x 2.10 = 4.00
  • Om du lägger 200 kr på detta spel och det går in vinner du 600 kr eftersom att du använde 200 kr som insats, så totalt 800 kr på ditt spelkonto.

Bettingsidor där du kan använda Bet Builder

Betfair
Unibet
Bet365

Bet builder växer i popularitet och det är fler och fler spelbolag som börjar erbjuda sina spelare att bygga sina egna spel. Vi kommer att gå igenom några av de större spelbolagen som erbjuder funktionen till sina spelare. De spelbolagen som är bäst i dagsläget helt enkelt. Vi ger en grundlig genomgång för att du som spelare ska få en såpass bra uppfattning som möjligt innan du bestämmer dig för vilket spelbolag du vill använda dig av. Hoppas att guiden kommer att vara till hjälp.

Bet365

Ett av marknadens mest innovativa företag som alltid ligger i framkant när det dyker upp nya funktioner på marknaden är Bet365. Självklart erbjuder de sina kunder möjligheten att bygga sina egna spel. Du hittar funktionen under ”Skapa ett spel”. Med Bet365’s Bet builder har du världens största utbud att ta del av när du bygger dina spel. Du kan använda funktionen både från mobilen och datorn, vilket gör allt väldigt enkelt. Du har möjligheten att under pågående matcher gå in och bygga dina egna spel, men det fungerar även utmärkt innan matchstart. Bet365 vet hur man gör upplevelsen så bra som möjligt för sina spelare.

Unibet

Unibet började erbjuda sina spelare att använda Bet builder 2018. Funktionen är dock ganska begränsad hos dem eftersom att du endast kan använda den när du bettar på fotboll, vilket kan vara ett problem för de som inte gillar att betta på fotboll, men eftersom att fotboll (fotbolls em särskilt) är världens största sport när det gäller betting är det ett smart drag att de börjar där. De har sett till att erbjuda ett stort antal marknader från start som du kan bygga ditt spel med. Unibet har en bra och smidig tjänst för alla spelare som vill använda deras Bet builder.

Betfair

Med ett starkt utbud erbjuder Betfair en bra plattform sina spelare att själva bygga sina spel. Det finns massor av marknader att kombinera ihop ditt eget spel med från massor av ligor. Allt är väldigt smart upplagt för att göra det så smidigt som möjligt. Som spelare kan du dock inte använda funktionen på deras spelbörs utan endast på deras oddsavdelningen. Men tack vare att allt är så enkelt och användarvänligt är Betfair ett bra alternativ om man vill lära sig att bygga sina egna spel.