Betsson

Betsson.com slog upp sina dörrar redan 2003. De var ingen som då visste att Betsson skulle bli ett av Sveriges mest framgångsrika spelbolag. De har alltid haft spelaren i fokus vilket vi tror gynnat Betsson. De har aldrig försökt att lura sina spelare utan kör på schyssta villkor. Och från Januari 2019 har Betsson även Svensk spellicens vilket gör företag extra tryggt och säkert.

Odds bonus och bonusvillkor

Betsson har en fair betting bonus som liknar de andra seriösa aktörerna. När du gör en insättning matchar Betsson den till 100% upp till 2500 SEK. Sätter du in dessutom 500 SEK eller mer  får du just nu 150 kronor i omsättningsfritt gratisspel!

Bonusen skall omsättas 6 gånger innan uttag. För att omsättningen skall räknas måste oddset som lägst vara 1,5. Erbjudandet gäller oddspelare som är folkbokförda i Sverige. Minsta ålder 18 år och spela ansvarsfullt. Kolla även in stödlinjen.se

Kundtjänst och support

Betsson har tagit fasta på att vara serviceinriktad och erbjuder flera olika möjligheter att kontakta kundtjänsten. Den smidigaste vägen är online via live-chatt, där väntetiden sällan överstiger en minut. De går även att nå via e-post eller telefon dygnet runt alla dagar i veckan. När man känner sig redo för att göra en insättning, finns ett flertal alternativ såsom Master Card, Visa, Moneybookers, Neteller, och banköverföring.

När du vunnit stort och vill hämta ut din vinst finns möjligheten att få den utbetald via Visa, Moneybookers, Neteller eller banköverföring. För att skydda kunden, kan man dock maximalt få 50 000 Euro utbetalat under en 24-timmars-period.

Styrkor hos Betsson

Betsson har verkligen tagit fasta på att du som kund har varierande preferenser. Det är därför Betsson förmodligen har flest ligor utav alla spelbolag. De har också mycket annat roligt att betta på. Man kan betta på vad som händer i en film, vilket parti som vinner valet, vilken nettoomsättnings Star Wars nya film har och mycket mer. Det är kul att kunna odds på lite andra saker än bara sport. Gällande sporten har Betsson alltid konkurennskraftiga odds likt de andra stora spelbolag.

Eftersom Betsson varit med på marknaden så pass länge, har de hunnit skapa sig en kundkrets och även ett gott rykte såsom pålitliga och kundvänliga. De har även en lång rad bonuserbjudanden som varierar över tid.

Avslutning

Överlag är Betssons hemsida en riktigt bra spelsajt. De har en snygg layout, ett stort spelutbud och erfarenheten att erbjuda kunden en riktig sport-känsla. Med hjälp av en generös betting bonus, har man en stark spelplånbok och är redo att välja och vraka bland alla härliga spel för att ha riktigt roligt. Sidan är lättnavigerad och attraktiv och appen för mobilen håller lika hög standard.

Detaljer
Hemsidawww.betsson.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus100% till 2500 kr
KundtjänstChatt, Telefon, Mail
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
BetssonBetsson100% till 2500 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up