Hem speltips fotboll bundesliga

Bundesliga Live stream & odds

Bundesliga är tillbaka! Helgen den 16-17 maj var det äntligen avspark i en av Europas största fotbolls ligor. Vi kommer att ge dig regelbundet speltips på Bundesliga, vart du kan betta på Bundesliga vart och hur du kan live streama Bundesliga och vilka vi tror vinner Bundesliga 2020! I denna artikel har vi använt oss av BET365 för att hitta höga odds på Bundesliga och live stream.

Hur ser Bundesliga oddsen?

Här kommer vi ge er uppdaterade odds för Bundesliga 2020 – Vilka odds har ditt favorit i lag? Vi kommer att täcka mer specifika spelmarknader (där det finns chans till lite större utdelning ibland) där våra rekare komma att gå igenom veckans matcher i Bundesliga. Du kommer hitta de på vår startsida – så håll utkik!

Vart kan man live streama Bundesliga?

Riktigt goda nyheter för den som vill livestreama Bundesliga är att BET365 köpt rättigheterna till att livestreama matcherna i den Tyska högsta fotbollsligan. Vi kommer här nedan gå igenom hur du skapar ett konto hos Bet365 och hur du sedan kan avnjuta live stream av Bundesliga utan kostnad. Det enda kravet brukar vara att man har ett positivt spelsaldo (inga spel behövs placeras, därav kostnadsfritt), eller att man har placerat ett spel inom 24 timmar på den matchen man vill se.

Live streama Bundesliga hos BET365

  • Besök BET365 via länken här.
  • Gör din första insättning
  • Leta upp Bundesliga i menyn
  • Lägg ett spel alternativ låt pengarna ligga kvar
  • Välj den match du vill live streama
  • Luta dig tillbaka och njut av live streaming av Bundesliga

Vart kan man betta på Bundesliga 2020?

Betta på Bundesliga 2020 är något sportfantaster längtat efter i tider som denna. Vi har valt att här använda oss av världens största bettingsida BET365 för odds på Bundesliga. Anledningen till valet av Bet365 för betting på Bundesliga är för att de har fördelaktiga odds på Bundesliga 2020 samt att de även live streamar Bundesliga – hur du kommer igång med det – scrolla längre ner i artikeln!

Andra alternativ för betting Bundesliga

Som vi skrev ovan så använder vi BET365 för betting och odds på Bundesliga 2020. Söker du efter ett annat svenskt bettingbolag så rekommenderar vi dig att kolla in våra speltips som vi kommer regelbundet lägga upp här på Barabetting, där kommer du kunna hitta odds på Bundesliga från andra svenska spelbolag.

Bundesliga

Vem vinner Bundesliga 2020?

Bayern München har kammat hem Bundesliga 7 gånger i rad nu. Men vem vinner Bundesliga 2020? Ja, vi ska inte sticka under stol med att Bayern München är de absoluta favoriterna i år med. De har inte haft en enda förlust under de 11 senaste matcherna och vi tror de fortsätter på det spåret när de möter FC Union Berlin i 26e omgången. Trots att Borussia Dortmund och RB Leipzig inte ligger långt bakom, tror vi att Bayern München står som segrare i Bundesliga 2020. Så här ser ställningen ut i Bundesliga 2020 – inför återstarten.

Speltips: Bayern München som ligavinnare av Bundesliga 2020

Stark ledning i skytteligan – gissa av vem?

Vi har sett en stammis i toppen av skytteligan de senaste åren och han har vunnit två säsonger i rad, så det är ingen förvåning att vi ser han i topp denna säsong med. Robert Lewandowski har lyckats få in 25 baljor under totalt 23 matcher den här säsongen. Om inget oväntat inträffar så tror vi att Lewandowski blir ett säkert kort som vinnare i skytteligan denna säsong också och lägger vårt bet på detta hos BET365.

Vi äger inte videon Top 5 Solo Goals 2019/20. Tack till Bundesliga

FAQ – Bundesliga

Här har vi samlat ihop de vanligast frågorna om tyska Bundesliga – vi hoppas vi svarat på din!

🥇Hur många gånger har Bayern München vunnit Bundesliga?


Sedan första säsongen 1963 har Bayern München vunnit totalt 28 säsonger. Det är alltså exakt häften av alla 56 spelade Bundesligasäsonger.

🔎Kan man betta på Bundesliga?


Absolut! Du kan betta på tyska Bundesliga på de flesta svenska bettingsidor online. Du hittar bland annat fina odds och live stream hos BET365. Andra spelbolag som erbjuder odds på Bundesliga är bland annat Unibet,Bwin och Leo Vegas.

📺Kan man live streama Bundesliga 2020?


Ja! Världens största spelbolag Bet365 här köpt rättigheterna till att live streama Bundesliga 2020.

🥅Vilken Bundesligamatch har haft flest mål?


De matcher med flest mål som spelats i Bundesliga slutade med 12 mål – hela 5 matcher har slutat med 12 mål:
⚽Borussia Dortmund – 1. FC Kaiserslautern 9-3 (1963–64)
⚽Bayern Munich – Borussia Dortmund 11-1 (1971–72)
⚽FC Köln – Tennis Borussia Berlin 8-4 (1976–77)
⚽Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund 12-0 (1977-78)
⚽Borussia Dortmund – Arminia Bielefeld 11-1 (1982–83)

🔢Vem har spelat flest matcher i Bundesliga genom tiderna?


Karl-Heinz Körbel håller rekordet i flest spelade matcher i den Tyska ligan, med hela 602 spelade matcher.

📅När börjar Bundesliga 2020?


Bundesliga 2020 startar efter uppehållet helgen den 16-17 Maj med flera stor matcher!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se