Hem regler-och-villkor

Regler och Villkor

Följande villkor förklarar hur användare kan ta lagenlig användning av BaraBetting.com. Vi förser med information om vad vi sysslar med och vill åstadkomma med sajten, på vår Om Oss-sida.

Vänligen läs genom följande villkor för BaraBetting.com noggrant. Genom att använda vår sajt, godkänner du dessa användarvillkor. Vänligen bruka inte den här sajten om du inte samtycker med angivna villkor och regler. Vill du veta mer om Cookies och Integritetspolicy? Klicka på länken och läs mer om hur vi behandlar din personliga information som vi samlar från dig genom ditt användande av BaraBetting.com.

Sajtens innehåll

Innehållet som vi ger på denna sajten är informativ och allmän information. Användning av sajten och dess innehåll är gratis.

Innehållet skall inte brukas för olagliga sysslor och besökare är ansvariga för att avgöra om dem är över den lagliga åldersgränsen för spelverksamhet i deras jurisdiktion.

Vi strävar efter att ge besökare korrekt innehåll, recensioner, nyheter och erbjudanden. Däremot, innehållet har enbart som syfte att ge information och ska accepteras av BaraBetting.com’s besökare på egen risk. Tredje parter kan ändra eller avsluta erbjudanden som vi visar på den här sajten, när som helst utan förvarning.

Vi håller sajten kontinuerligt uppdaterad med nytt innehåll, erbjudanden och webbdesign, men kan inte garantera en sajt fri från avvikelser. Innehållet på BaraBetting.com kan därför vara inaktuellt vid obestämd tid, och vi är utan skyldighet att uppdatera det.

Begränsning av vårt ansvar

BaraBetting.com hålls inte ansvariga mot besökare för någon förlust eller skada som uppstått genom användning av sajtens innehåll och är inte ansvarig för några uppstående fel från:

  • Oförmåga att använda vår sajt
  • Användning av eller tillit av det innehåll på vår sajt
  • Förlust av vinst, försäljning, affärer eller intäkter
  • Förlust av affärsmöjlighet, goodwill eller rykte

Immateriella rättigheter på BaraBetting.com

BaraBetting.com är ägare och licensinnehavare för immateriella rättigheter på sajten och allt underlag som publiceras här. Innehållet är skyddat av upphovsrättslagar och utförande från det jurisdiktion som du når sajten från. Du får inte lov att använda någon del av innehållet från BaraBetting.com för kommersiellt bruk.

Vi tillåter endast användning av vår sajt för privat bruk. Du godkänner att aldrig använda sajten för kommersiellt eller affärsmässigt syfte, och vi har ingen skyldighet vid förlust av vinst eller förlust av verksamhet.

Vi reserverar oss rättigheten att neka förfrågningar om borttagning av innehåll, om inte innehållet anses som oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt inriktat, hotfullt, strider mot personers integritet eller överträdelse av en internationell lag.

Externa länkar och källor

Där BaraBetting.com innefattar externa länkar till andra webbsidor, hemsidor och källor som tillhandahålls av tredje parter, är länkarna endast erbjudna för informationssyfte. Största del av länkarna är riktade till våra affärspartners, vilka erbjuder online casino spel och liknande tjänster. Vi har ingen kontroll över det innehåll som visas på våra affärspartners webbsajter och tar inget ansvar för det innehåll som länkar till vår sajt. Vi är inte skyldiga för någon förlust eller skada som kan uppstå vid din användning av externa länkar och källor.

Användare är tillåtna att länka till BaraBetting.com, förutsatt att det är gjort på ett rättvist och lagligt sätt, som inte utnyttjar eller skadar vårt rykte. Du får inte lov till att skapa en länk till vår sajt på någon webbsida som inte ägs av dig eller olagligt associerar den här sajten med din egna hemsidor utan tidigare godkännande. Vi reserverar oss rätten att upphäva tillstånd om länkning utan varning i förväg.

Vi får revidera våra användarvillkor när som helst genom att ändra den här sidan på BaraBetting.com. Vänligen håll dig uppdaterad på denna sidan för ändring av villkor och i policy.

För att kontakta oss, vänligen skicka e-post till [email protected].