Väljer du att börja spela hos Bethard kan vi garantera dig att medarbetarna på detta spelbolag mår väldigt bra. Bethard fick nämligen motta pris för ”A great place to work” när 2018 års International Gaming Awards delades ut.

Kundtjänst och support hos Bethard

Kundtjänsten är lättillgänglig på Bethard och du når den snabbast genom att chatta med dem. Eftersom skaparna av Bethard är väl medvetna om vad kunden vill ha, har de lagt stor fokus på att deras support ska vara högklassig och lätt att nå. Därför finns deras kundtjänst tillgänglig dygnet runt och de är alltid redo att svara på dina frågor. Du kan även lämna ett telefonnummer till Bethard så att du kan bli uppringd av dem och få en ännu effektivare hjälp. Detta rekommenderas om du har ett ärende som du är speciellt bekymrad över. E-post besvaras alltid så snabbt det bara går, men livechatten på sajten är det som prioriteras.

Bethards styrkor

Bethard har en riktigt snygg design och stabil plattform som får spelarna att trivas. De har även ett stort spelutbud där de har satsat på både kvalitet och kvantitet så att det alltid ska finnas något nytt, fräscht och roligt för dig att spela på. Med jämna mellanrum kommer det även in nya spel, så håll utkik. De har en otroligt bra kundservice och eftersom de är registrerade på Malta, får du alltid behålla hela din vinst utan att behöva betala skatt för den. Bethard har även en bra mobilapp som gör att du både kan spela från surfplattan som mobilen när du vill.

Detaljer
Hemsidawww.bethard.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
BonusSpela med Zlatan
KundtjänstChatt, Telefon, Mail
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
BethardBethardSpela med Zlatan4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up