Idol odds 2019

Tillhör du en av dem som sitter bänkade framför TV:n varje fredagskväll i höst och följer fredagsfinalerna i TV4:s bästa underhållningsprogram Idol som nu släppt lös sin 15 säsong? Då kan det vara en god idé att lägga ett litet bet på vem du tror kommer vinna Idol 2019 – för att på så sätt bli ännu mer investerad i artisternas utveckling och möjligheter att hålla sig kvar i tävlingen. Idag kan man hitta flera av de svenska spelbolagen erbjuder Idol odds. I denna text går vi igenom allt du behöver veta inför Idol 2019, hur ser Idol odds 2019 ut, vilka det är som sitter i 2019 års Idol jury och framför allt vilka som är deltagarna i Idol 2019. Häng med för en trevlig lässtund!

Idol fredags finalen 22 nov
Idol 2019 deltagare – kvartsfinal

Betting bolag med höga odds på Idol 2019

Här har vi rankat några av de bästa svenska betting bolag med grymma Idol odds som vi starkt rekommenderar. Hoppas du hittar ett favorit spelbolag för att börja din betting på Idol 2019. Har du redan en vinnare av Idol 2019 i åtanke?

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
150% till 1500 kr
 • 150% upp till 1500 kr
 • Min. insättning 100 kr
 • Omsättningskrav x10
18 År | Folkbokförd i Sverige |Stödlinjen.se | Allmänna regler och villkor gäller|
100% till 1000 kr
 • Riskfria kampanjer
 • Omsättningskrav: x8
 • Minsta odds 1.80
18 År | Folkbokförd i Sverige | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se
100% till 1000 kr
 • Live betting
 • Omsättningskrav: x8
 • Minsta odds 1.50
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimiation | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se
1000 kr bonus
 • 1000 kr i spelkrediter!
 • Minsta odds 1.2
 • Störst live stream
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
100% till 500 kr
 • 100% upp till 500 kr
 • Omsättningskrav: x8
 • Min. insättning 100 SEK
18 År | Folkbokförd i Sverige |Ansvarsfullt spelande | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se

Kvartsfinal i med Idol odds 2019 – Fredagen den 22 NOV. Ett steg närmare Globen

GLOBEN! Ja, snart är det dags för den stora Idol finalen i Globen, där även Westlife kommer att uppträda! Innan dess så är det dags för kvartsfinalen i Idol som går av stapeln på Fredag den 22:a November. Nu har spelbolagens 2 favorit försvunnit ur Idol tävlingen, har du kvar din favorit? I skrivande stund kommer du enbart hitta Idol odds på Gottfrid och Freddie eftersom både Tusse och Dao är under 18 så kan inte spelbolagen erbjuda några Idol odds på dessa två. Men vad spelar det för roll, alla är riktiga Idol stjärnor så vi väntar spänt på fredagens kvartsfinal i Idol!

Vilka 4 Idol deltagare tävlar om finalplatsen i Globen?

4 kvar 1 ska bort och 3 blir kvar efter Fredagens idol kvartsfinal. Frågan är vem? Dessa Idol deltagare tävlar om att gå vidare i tävlingen:

 • Gottfrid Krantz
 • Freddie Liljegren
 • Dao Di Ponziano
 • Tusse Chiza

Inför fredagens Idol final har deltagarna spelat in musik som kommer att finnas tillgängligt på Spotify för alla Idol lovers där ute.

Nu är det även dags för de 4 återstående deltagarna i Idol 2019 att framföra 2 låtar! Det kommer garanterat bli spänning, grym musik och galen publik när det är dags för kvartsfinalen i Idol 2019!

Vad hände förra fredagen i Idol finalen? Nu är det bara 2 Idol odds kvar

Förra fredagens Idol höll på in på små timmarna, detta på grund av Sveriges EM match mot Rumänien,som förövrigt vanns av det svenska landslaget och vi är nu vidare till EM 2020!
En av idol deltagarna som varken är så förtjust i fotboll eller fredagens val av låt var Astrid. (Som vi nämnde ovan var spelbolagens favorit sätt till Idol odds 2019) Hon fick dessvärre minst röster när hängde löst ihop med Tusse. Astrid är en stark person och vi har fått avnjuta hennes musikaliska röst och som hon själv sa, detta är bara början. Vi tror starkt på att man kommer kunna se Astrid även efter hennes farväl av Idol 2019.

Idol odds 2019 inför Fredagens final 15 Nov- håller favoriten trycket eller blir det en repris?

Den stora Idol finalen 2019 närmar sig med stormsteg. På fredag den 15/11 gör det resterande 5 Idol deltagarna upp i en tät kamp om vilka som kommer gå vidare i Idol och vem som får lämna Idol 2019. Spelbolagen har precist kommit ut med färska idol odds inför fredag, och självklart så vill vi att du ska kunna ta del av dessa Idol odds! Viktigt att tänka på att det är bara 3 av Idol deltagarna du kan rösta på, eftersom två av av idol deltagarna ej hunnit fylla 18 år så kan inte spelbolagen dela ut några Idol odds på dessa artister. Så här Fredagen den 15/11 Idol odds ut hos Bet365

Idol deltagareIdol odds 2019Spelbolag
Gottfrid Krantz2.70bet365
Freddie Liljegren6.00bet365

Vi väntar på idol odds – tills dess, vem var det som valde låtarna?

Sverige åker till Rumänien för ett viktigt EM-kval möte i fotboll, vinner Sverige så är det mer eller mindre klara för nästa års EM. Nu undrar du kanske vad detta har med Idol att göra? Vad är mer passande än att både herr och damlandslaget har fått den stora äran att välja Idol deltagarnas låtar inför fredagens Idol final. Tänk på att sändningen av Idol på fredag startar kl 19.00 för att sen följas av Sveriges EM kval. Tänk vilken underbar Fredag vi har framför oss!

Idol 2019 deltagareLåtOriginal artist
Tusse ChizaHigher LoveSteve Winwood
Gottfrid KrantzI’m In The BandThe Hellacopters
Freddie LiljegrenAlways Remember Us This WayLady Gaga
Astrid RisbergAbout You NowSugababes
Dao Di PonzianoOne and Only Adele

Kim Lilja åkte ur Idol finalen 8e nov

Det blev Kim Lilja som fick lämna fredagens Idol final. Hans duett ihop med Maja gick tyvärr inte hem denna gång. Men vi ser ändå en ljus framtid för denna, nu förre detta, Idol deltagaren Kim och önskar honom lycka till! Nu väntar vi spänt på vad för Idol odds vi finner inför fredagens Idol final! Håll koll hos Barabetting så att du inte missar några Idol odds och andra spännande nyheter inom Idol 2019! Den stora Idol finalen i Globen närmar sig med stormsteg.

Idol 2019 – fredagsfinalen 8e November – idol deltagarna blir allt färre

Nu är det igång igen – det underhållningsprogram som gör att svenskarna sitter som bänkade framför TV-apparaterna och TV4 varje fredagskväll nästan ända fram till jul! – Idol 2019 är igång och det blir mer och mer spännande för varje vecka som går och nu på fredag den 8a November är det dags igen! Denna veckans fredagsfinal kommer bestå av duetter! Och inte vilka duetter som helst, här kommer du se några av Sveriges största artister tävla med Idol deltagarna.

Finns det Idol odds på vem som åker ut fredagsfinalen i Idol 2019?

Inför denna veckas fredags final i Idol 2019 har spelbolagen valt att inte gå ut med några Idol odds på vem som åker ur fredagsfinalen. Vi väntar spänt hur det kommer se ut inför nästa veckans fredagsfinal i Idol 2019. Kommer spelbolagen kommit ut med nya Idol odds på vem som lämnar tävlingen? Vi håller dig uppdaterad vad som sker i Idol 2019!

Idolerna kommer att göra duetter med Sveriges elit

På fredag den 8e kommer Idol fredagsfinalen få fin fin besök av några av Svenska absoluta musik eliten. Här kommer det sjungas duetter som aldrig förr. Kolla här vilka Idol deltagarna kommer att sjunga med. Ett starkare startfält i Idol 2019 får man leta efter!

Idol deltagare 2019Idol 2019 gästDuett sång
Dao Di PonzianoSabina DdumbaEffortless
Maja IvarssonKim LiljaLiving in America
Albin Lee MeldauAstrid RisbergThe Weight Is Gone
CarolaGottfrid KrantzGenom allt
Eric GaddFreddie LiljegrenMy Personality

Stor överraskning i fredagsfinalen 1a November

I fredagens final i Idol 2019 åkte spelbolagen och våran favorit Christoffer ut ur Idol 2019. Vi tippar och hoppas på att han kommer fortsätta sin musik karriär även efter sitt Idol 2019 äventyr. Nu när Christoffer åkt ur Idol 2019 tävlingen så har spelbolagen lagt sina Idol odds på Astrid som sin nästa favorit att vinna Idol 2019. Kommer bli en spännande utveckling!

Snabb genomgång av Idol 2019 fram tills nu

När Idol 2019 började så hade spelbolagen Christoffer Hamberg som klar favorit och man hittade idol odds på runt 2.0 på att Christoffer skulle gå vidare till Idol 2019 finalen i Globen. Christoffer var är en av de absolut bästa sångarna som tog juryn med storm under kvalet med sin version av Molly Sandéns Rosa himmel. Men under fredagsfinalerna har han också visat prov på sin fantastiska sångröst och lekfullhet och lyckats hålla sig kvar i tävlingen. Tyvärr så åkte Christoffer ur Idol 2019 den 1a November.

Astrid Risberg är den känsliga och tuffa rocktjejen som ligger nu med bäst odds idol 2019 hos spelbolagen efter Christoffers utgång av Idol 2019. Astrid har en skön sångröst med karaktär som många av tittarna bara älskar. Ett exempel på detta är när hon drog av sin egen tolkning av Loreens låt Statements som gjorde succé och där hon verkligen visade prov på vad hon kan göra med sin starka röst. Astrid har nu också fått lämnat Idol 2019 så inga Idol odds finns att hämta längre.

Men allas vår Gottfrid Krantz 23 år från Härnösand är ett riktigt energiknippe som vet hur man charmar svenska folket med glad musik och ett blänkande leende! Han sjunger dessutom väldigt bra men riktar endast in sig på sin genre vilket är 50-tals musik. Oddsen för Gottfrid ligger på 1.57 gånger pengarna hos Bet365.

Den andra idol deltagaren som spelbolagen fortfarande kan ge Idol odds på är Freddie Liljegren som också är vidare till Idol kvartsfinal nu på fredag den 22a! Idol odds på 2.25 finner du hos Bet365.

Allt som allt finns det många stjärnor i startfältet i år och vi får se vem det är som tar hem segern i Globen straxt innan jul!  

Idol Sveriges bästa underhållning

Idol tillhör ett av Sveriges bästa underhållningsprogram eftersom alla åldrar kan titta och tycka om innehållet, men kanske är det främst barn, ungdomar och barnfamiljer som dras till konceptet av att hitta nästa stora nya stjärna på bästa sändningstid! Och vi tvivlar inte på att Idol 2019 kommer göra någon besviken. Har spelbolagen redan pekat ut vem som blir vinnaren av Idol 2019 och vilka Idol odds deltagaren har fått? Vi har lagt vårat bett på Christoffer Hamberg, dels för att Idol oddsen ligger till hans favör och dels för att vi verkligen gillar honom.

Idol 2019 inleder sin femtonde säsong

Idol Sverige har sänts i 14 säsonger och som nu är inne på sin 15:e och det är mer spännande än någonsin. Många väntar spänt på vem som blir vinnaren av Idol 2019. Programmet är känt för att vaska fram riktigt duktiga musiker och artister och få dem att växa och bli professionella i sina roller.

Ställ dig i kö och möt Idol juryn som bestämmer ditt öde

Tävlingen går ut på att alla som vill får ställa sig i kö för att gå på audition i olika städer runt om i landet  och bli bedömda av en professionell jury just nu bestående av Kisthi Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge. Därifrån måste man sedan ta sig vidare till olika delmoment och så småningom bli en av de 12 deltagare som får tävla fredagsfinalerna som direktsänds på TV4 varje fredag kl 20.00 hela hösten – och nu har dessa varit igång sedan ett par veckor tillbaka.

Odds Idol 2019 – vem är favoriten?

Här nedan kommer vi presentera de olika deltagarna i Idol 2019. Oddsen på idol deltagarna är tagna från världens största bettingsida BET365 ihop med några andra av de svenska betting sidorna som erbjuder odds på Idol 2019. Har du kanske någon egen favorit du känner att du vill lägga ett bett på under 2019 års Idol?

Astrid Risberg (Inga Idol odds har åkt ut)

astrid risberg idol 2019

Astrid Risberg är en cool tjej på bara 20 år från Örebro som drar av klassiker efter klassiker med sin lite hesa och rockiga röst. Hon tog hela studion med storm när hon framförde sin hyllning till idolen Joan Jett – I Hate Myselfe For Loving You, i en riktigt sann rockanda. Detta fick Idol 2019 års jury att häpna. Men Astrid kan sjunga väldigt innerligt också vilket hon gav oss prov på när hon sjöng låten Release Me av Oh Laura och folk gick gåshud över hela kroppen för att det var så vackert.

Lägg ditt Idol odds hos Bet365

Gottfrid Krantz (odds 1.57)

gotfrid krantz idol deltagare

Svenskarna där ute som bara älskar Gottfrid Krantz! Han är en ung man på 24 från Härnösand som älskar allt som har med 50-talet att göra. Av den anledningen väljer han bara den typen av låtar eller gör om en annan låt till Rocka Billy-style. Gottfrid går hem i de svenska hemmen på grund av sin glädje och energi på scenen och idol juryn älskar honom också även om de inte är så säkra på att han kommer stanna kvar i tävlingen när det verkligen gäller. Men är det någon som har karisma så är det Gottfrid – det är en sak som är säker. Är Gotfrid din nya favorit? Idol odds hos BET365 är 1.57

Lägg ditt Idol odds på Gottfrid

Freddie Liljegren (odds 2.25)

Freddie Lijegren idol

Freddie Liljegren är en 26 årig kille från Örebro som kör budbil till yrket men som drömmer om en musikkarriär. Freddie är grym på sin gitarr som han ofta plockar fram under fredagsfinalerna när han bland annat dragit av klassiker som Superstition av Stevie Wonder och Up Town Funk av Bruno Mars.Hans starkaste sida är hans gitarrspel och speciellt Anders Bagge bara älskar honom när han sätter igång. Frågan är om Freddie håller hela vägen med sin sång och sina låtval – det återstår att se. Idol 2019 Odds på 6.00 hittar du hos Betsson.

Lägg ditt Idol odds på Freddie

Idol 2019 -följ fredagsfinalerna och spela på din favorit

Hittills är det många av idolerna som visat var skåpet ska stå även om det krävs en del finjusteringar här och var på både sång och dans. Den trupp som hållit sig kvar i tävlingen är ganska stadig men ett svårt tema kan ställa till det för orutinerade artister.

Fredagsfinalerna för Idol 2019 är nu i full gång varje vecka och varje vecka är det också någon som åker ut. Men juryn har en möjlighet under hela säsongen att rädda kvar en deltagare som de inte tycker förtjänar att åka ut om det skulle ske – och det kan verkligen vända på steken!

Vem vinner Idol 2019?

Vi har många favoriter i Idol denna säsong och på den här listan är det Christoffer Hamberg som vi tror har bäst chans att kamma hem hela segern. Han har dock varit lite svajig i de senaste veckofinalerna men vi tror att han kommer hämta upp sig och hitta sig själv inom de kommande programmen.

Där emot kan både Astrid och Gottfrid ge honom en bra utmaning på många områden – Gottfrids energi kan ta över ett helt rum och Astrids röst kan få människor att börja gråta för att det är så vackert. Det kommer minst sagt bli en spännande höst! Hos världens största betting bolag Bet365 hittar du många fördelaktiga odds på Idol 2019.

Uppdatering! Vem vinner Idol 2019 – del 2

Nu visade det sig att spelbolagens Idol odds 2019 inte riktigt hela vägen hem och i ärlighetens namn inte våra bett på Idol 2019 heller, då vi såg Christoffer som en favorit. Nu finns det varken Idol odds på Christoffer eller Astrid då båda har fått lämnat Idol 2019. Kvar har vi Gottfrid och Freddie som spelbolagen fortfarande kan get ut Idol odds på. Finns 2 Idol deltagare kvar och det är Dao och Tussen dock utan några odds då de är under 18,vilket innebär att bettingbolagen inte få dela ut några idol odds på dess två. Är din favorit fortfarande kvar I Idol 2019 eller har du hittat en ny?

Vem vinner Idol 2019?
1000 kr bonus
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Vem är programledare för Idol 2019?

Programledaren för i år och de flesta andra åren är Pär Lernström, som gör ett bra jobb med lotsa idolerna genom känslostormar och utmaningar i direktsändning. I år har han ingen sidekick i form av Gina Dirawi eller liknande och det behövs inte heller. Men vilka av idolerna är det då som finns med bland oddsen? – Det ska vi gå igenom nu. Om det redan nu kliar i fingrarna och du vill lägga ett bett så rekommenderar vi dig att besök Yobetit för detta och samtidigt kan du ta del av deras grymma välkomstbonus!

Vilka når finalen i Idol 2019?
150% till 1500 kr
18 År | Folkbokförd i Sverige |Stödlinjen.se | Allmänna regler och villkor gäller|

Globen väntar finalisterna i Idol 2019

Finalen av Idol avgörs numera alltid i Globen i Stockholm där de sista två deltagarna får dra av en riktig show och visa vem som förtjänar titeln som årets Idol 2019 – Finalen i år går av stapeln den 6 december. Det skrivs också alltid en låt just för detta tillfälle, som båda finalisterna får framföra på sitt sätt under den här speciella kvällen.

Har du redan lagt ditt spel på Idol 2019?

Kanske du redan följer fredagsfinalerna på TV och är sugen på att lägga en insats på vem som kommer att kamma hem segern i år? Då kan du få en del bra information i den här artikeln som tar upp vilka deltagare som har bäst odds samt hur det har gått för idolerna hittills och vem vi tror kommer stå som ensam segrare den 6:e december. Om du redan nu känner dig sugen att lägga ett bett och passa på att ta del av en riktigt fin välkomstbonus rekommenderar vi dig att skapa ett spelkonto hos Betsson.

Hitta bäst odds på Idol 2019
100% till 1000 kr
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimiation | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se

Kända Idol-vinnare

Den första vinnaren av Idol Sverige heter Daniel Lindström och han var bara en helt vanlig kille från Vännäs som tyckte om att sjunga men som lyckades charma hela svenska folket som ringde in och röstade.

Marie Picasso är säkert ett namn som många känner igen eftersom hon deltagit i både Big Brother och Idol – i den ordningen. Hon hade från början oddsen emot sig tack vare sin bakgrund i realityvärlden, men hon visade vad hon gick för och lyckades hålla hela vägen trots svåra sjukdomar samt mycket stress och vann hela finalen i Globen 2007 med buller och bång.

En annan känd Idolvinnare är ingen mindre än brunetten från Vänersborg – Agnes Carlsson som också varit en framgångsrik artist och låtskrivare både utomlands och i Sverige. Agnes var också ett så kallat Wildcard som juryn fick använda för att behålla en viss person i tävlingen. Extra intressant då att hon gick och vann hela tävlingen och även fick en karriär av det!
Tror du att det kommer ske samma solskenshistoria i årets idol?

Svenska artister som blivit kända genom Idol

Andra kända svenska artister som fick en chans via Idol är till exempel Loreen, Danny Saucedo, Måns Selmerlöw och sist man absolut inte minst Darin Zanyar som kom två efter Daniel Lindström i den första finalen 2004.

Darin är folkkär än idag och skriver fortfarande musik och uppträder till skillnad mot den man som vann över honom men som vi sedan aldrig hörde något mer ifrån vad det gäller musik. Det råder ingen tvekan om att Idol är en bra plattform för att få en chans att växa och så det frö som sedan kan utvecklas till en fullfjädrad artist.
Kommer denna historia upprepa sig under Idol 2019?

Idols historia

TV-programmet Idol är ett koncept som ursprungligen kommer från England och man som heter Simon Fuller som skapade idén. År 2001 hade den första säsongen premiär i England och bara några år senare, 2004, hade franchisen hittat till Sverige.

FAQ Idol 2019

Här nedan har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna vi tippar på att du kan inför Idol 2019. Allt från när Idol 2019 börjar till vilka odds Idol 2019 man hittar hos de svenska spelbolagen.

När börjar Idol 2019?

19 augusti började första delen av Idol 2019

Vart och när är Idol 2019 finalen?

Den 6:e December kommer Idol finalen gå av i Globen, Stockholm

Vart kan man se Idol 2019?

Tv4 sänder Idol fredagsfinalerna och man kan streama via TV4 play.

När sänds Idol?

Fredagar kl 20:00 kan man följa Idol 2019

Har Idol vunnit några priser?

Idol är vunnit Årets underhållningsprogram i Kristallen 2015 och 2018.

Hur många deltagare Idol.

Till fredagsfinalerna i Idol har 12 personer klarat sig vidare till.

Vad är det för åldersgräns på Idol?

För att kunna avnjuta Idol på plats behöver man vara över 13 år.

Vad kostar biljetterna till finalen Idol 2019

Biljetterna för Idol finalen den 6:e December ligger mellan 325-855 Kr för vuxna och barn 168-218 KR

Vem består Idol 2019 juryn av?

Idol 2019 års jury består utav Kisthi Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge

Vart hittar man odds Idol 2019?

Många av de svenska betting bolagen erbjuder odds idol 2019. I våran text hittar du några av de absolut bästa spelbolgen med höga odds på idol 2019.

Idol finalen 2019 – kommer det vara något extra uppträdande?

Alla Westlife älskare titta hit! Westlife kommer nämligen och besöker 2019 års Idol final från Globen. Detta får ma inte missa!