Hem guider spelbolag-avancerade-bettare

Spelbolag för avancerade bettare

För den som lyckats med sin betting fortsätter jakten på nya framgångar. Ju mer avancerad och bättre du blir desto fler hinder kommer du att stöta på i din betting. Vissa spelbolag uppskattar inte alltid dig som kund om du vinner hela tiden och som en konsekvens av detta är det dags att blicka ut över nya horisonter.

Håll koll på limit hos betting bolaget

Det du mest kommer stöta på är limitering och det är också detta som är den mest negativa konsekvensen för dig som framgångsrik spelare. Då får du restriktioner i ditt spelande som gör att du inte kan placera samma belopp rent storleksmässigt som tidigare. Ibland kan du får så hårda limiteringar att det i praktiken inte finns någon idé att fortsätta hos ett visst spelbolag.

Tyvärr är det så att de flesta bettingsidor online idag inte beviljar spelare som vinner stora belopp under en konsekvent period. Tack och lov finns det en lösning på problemet. Men det gäller för dig att titta utanför Europas gränser och vända blickarna till Asien eftersom det är där lösningen finns.

Spelbolag med Svensk Licens

För att få bedriva verksamhet i Sverige krävs det idag att ett spelbolag har svensk licens. Tidigare var det EU-licens från Malta som gällde för de flesta men sedan 1 januari finns det krav på svensk licens.

Detta har tvingat alla spelbolag som vill bedriva verksamhet i Sverige att skaffa licensen och just nu finns det 86 aktiva spellicenser på den svenska marknaden. Att spela hos en bettingsajt med svensk licens innebär dock inte att du är fri från limiteringar. Det finns dock spelbolag som är kända för att inte sätta några lägre gränser som till exempel Bethard.

De brittiska spelbolagen som vill nå kunder i Sverige behöver också ha svensk licens. Ett exempel på detta är Bet365; världens största spelbolag. De är dock också kända för att sätta limiteringar på de duktigaste spelarna.

Unibet
Bet365

Asiatiska marknaden är det som gäller

I fotboll håller eliten till i Europa, I basket och ishockey finns de bästa i Nordamerika. I bettingens värld är det Asien som gäller. Givetvis finns det mindre seriösa aktörer i Asien också. Men de asiatiska spelbolagen är de som kommit längst när det kommer till betting och att sätta odds. Generellt är det ofta så att europeiska aktörer hittar oddsen från Asien och kopierar till sina egna sidor.

Asian Handicap är en spelform som börjar etablera sig även i Sverige och som namnet eventuellt hintar om är det ett asiatiskt påfund. Många av de bästa spelarna lirar just asian handicap och störst utbud hittar du föga förvånande hos de asiatiska spelsidorna.

Eftersom de asiatiska spelbolagen har mindre vinstmarginaler får du som regel bättre odds när du väljer en sådan aktör. Dessutom är det betydligt högre limit på dina insatser och är du en framgångsrik bettare finns det därför väldigt många anledningar till att välja ett asiatisk spelbolag. Om ett spelbolag med svensk licens ligger på mellan 5-20% i vinstmarginaler är de asiatiska bookmakersen istället kring 2-5%.

En markant skillnad som du märker och konsekvensen av detta blir givetvis att du får bättre odds serverade på ett silverfat. Allt fler spelare i Sverige får upp ögonen för den asiatiska marknaden och det är nog bara en tidsfråga innan det är ännu mer populärt bland de mest framgångsrika spelarna.

Spelbolag i Sverige  – De 3 bästa spelbolagen med Asian Handicap spel

Endast ett fåtal av spelbolagen i Sverige erbjuder denna exotiska typ av spel. Som vi nämnde ovan är Asian Handicaps ett bra alternativ för avancerade spelare som vill ha bättre odds. Asian Handicaps finns till exempel hos Bet365, Unibet eller 888Sports.

De bästa svenska spelbolagen med Asian Handicap betting:

  • Unibet
  • Bet365
  • 888Sport

Spelbörs – ett fenomen som växer sig starkare

Att betta mot andra spelare istället för mot spelbolaget har blivit allt mer populärt. Framförallt ligger Betfair långt fram och har förmodligen den bästa spelbörsen på den svenska marknaden. När du spelar på en spelbörs finns det inga restriktioner eftersom spelbolaget inte har någon som helst risk.

Istället kan du sätta dina egna odds och låta andra spelare godkänna dessa, och vice verca. Spelsidorna tar istället en avgift som fungerar likt en ’rake’ i poker. Fördelarna med spelbörs är att det går att få högra odds och inte finns limiteringar. Nackdelen är att det inte finns lika många marknader som i klassisk betting.

Betfair

Sportmarket – Asiens spelmarknad på en och samma plats

Har du inte provat på den asiatiska marknaden tidigare kan det kännas förvirrande att testa alla olika aktörer på grund av det enorma utbudet som finns. En lösning på problemet är att vända sig till Sportmarket – den perfekta starten för dig som vill bli en bättre och mer avancerad spelare på den asiatiska marknaden.

Istället för att vara ett eget spelbolag samlar de alla de bästa och mest etablerade av de asiatiska aktörerna och kan därmed se till att alltid plocka fram de bästa oddsen till dig. Alla odds jämförs och du får således allting samlat på en och samma plats.

Sportmarket samlar alltså odds från de största spelbolagen i Asien för att sedan presentera de bästa till sina kunder. På så sätt behöver du inte registrera dig hos mängder av olika spelbolag utan kan istället fokusera på att göra det du tycker är kul, nämligen att oddsa. Besök Sportmarket och de löser det mesta till dig som vill betta på den asiatiska marknaden.

Spela på ett ansvarsfullt sätt!

Slutligen vill vi uttryckligen påminna dig om att sportspel och kasinospel betraktas som hasardspel. Även om du bestämmer dig för att Asian Handicap betting bör du hantera spelandet på ett ansvarsfullt sätt. Betting är trots allt tänkt att vara ren underhållning.

Här är några tips om hur du kan spela på ett ansvarsfullt sätt:

  • Sätt en tidsgräns och en gräns för pengar som passar dina förutsättningar.
  • Spela inte om du känner dig obekväm och har problem.
  • Försök inte vinna tillbaka pengar som du redan har spelat genom att göra nya insatser. Detta kommer bara att öka dina förluster.