Bonustrading – En guide om riskfritt spelande

Betfair kampanj

+18 Enbart nya spelare Bosatt i Sverige Regler och Villkor gäller

Bonustrading är ett sätt där vem som helst kan tjäna pengar på sportsbetting utan att i stort sett riskera en enda krona. Det låter nästan för bra för att vara sant visst, men sanningen är den att om man sköter sin bonustrading på rätt sätt, enligt guiden vi satt ihop nedan, så kommer bankrullen snart att visa gröna siffror. Vi på BaraBetting.com har skrivit en guide med de grundläggande principerna över hur bonustrading fungerar och hur du kan spela de olika spelbolagen och deras bonusar emot varandra för att på så sätt tjäna så mycket pengar som möjligt! Något som varit nytt för iår är betting utan krånglig registrering, där man kan få nya oddsbonusar varje dag, bara man loggar in!

Ta del av flera oddsbonusar på nätet som ett äkta proffs

Bonustrading, handlar om att du registrerar dig på ett eller flera spelbolag som erbjuder en välkomstbonus i form av insättningsbonusar, tar del av erbjudandena och sedan omsätter odds bonusen utan att riskera en enda krona. Hur detta går till mer specifikt kommer vi att gå igenom mycket noggrant i denna guide!

Identifiera ett spelbolag för bonustrading

Det första du behöver göra är att identifiera ett eller helst flera spelbolag som du vill använda för din bonustrading, ju fler bolag desto större blir din vinstmarginal när du är klar. Det enda viktiga när du väljer dina bolag är att de erbjuder en eller flera insättningsbonusar till nya spelare, hur upplevelsen, oddsen med mera är spelar inte någon nämnvärd roll här. De flesta utav bolagen som listas här hos Barabetting.com är spel bolag som du kan använda dig utav utan att stöta på några problem.

Hitta bonus utan omsättningskrav online

I den bästa av världar så vill du ha en välkomstbonus utan omsättningskrav och där maximala bonusbeloppet som du kan erhålla är så högt som möjligt. Självklart vore det ren idioti av spelbolagen att dela ut en bonus helt utan omsättningskrav, spelare skulle då kunna plocka ut bonusen med en gång utan att ens spela för pengarna. Ditt jobb blir att välja ut de bolag som erbjuder störst bonusbelopp med lägsta möjliga omsättningskrav. Där finns ett flertal stora kända spelbolag som passar in under dessa önskemål, till exempel Bet365, Unibet och Expekt. Vilken eller vilka du väljer är helt upp till dig men i denna guide kommer vi att använda oss utav Unibet, ett bolag som de flesta känner till och som erbjuder en mycket bra bonus i jämförelse med konkurrenterna.

Var noga med att det är just en insättningsbonus som erbjuds och inte saker som riskfria spel, oddskampanjer med mera. När det kommer till bonustrading så är det endast insättningsbonusar som är av intresse. Skulle du vilja lära dig mer om de olika bonusarna som erbjuds rekommenderas du kika in under vår sektion här på Barabetting.com där vi recenserar alla möjliga bonusar.

Det finns mängder av spelbolag som erbjuder bra välkomstbonusar i dagsläget, kolla gärna in svenskbetting.com för ännu fler!

Två olika strategier

Där finns två olika tillvägagångssätt för dig som vill sätta igång med bonustrading. Det ena går ut på att spela din bonus emot ett bolag som erbjuder dig att boka spel, alltså spela på att något inte kommer att hända, kolla in videon nedan för att få en bättre förståelse för detta.
Spela Betfair idag!

 

Med andra ord så spelar du på att något inte kommer att hända, till exempel på att Manchester United inte kommer att vinna mot Liverpool. Du väljer vilket odds du vill boka spelet till och sedan gäller det för en annan spelare att möta ditt odds, alltså att någon spelar Manchester United-vinst till samma odds. När det händer har spelet gått igenom!

I det andra sättet gäller det att spela bonusen mellan två bolag. Hur det går till kan du läsa mer om längre ner i denna guide!

Unibet -Spela med odds strategier
unibetunibet200% till 2000 kr4/5Besök Regler och Villkor

Alternativ 1:

Förutspå att du sätter in 500 kronor hos Unibet, med deras välkomstbonus som gäller betyder det att du får totalt 1500 kronor att spela för vilket får ses som mycket generöst. Vad du behöver göra nu är att även registrera ett konto hos Betfair, eller annat bolag som låter dig boka spel. Gör en insättning på 2000 kronor hos Betfair och vi kan sätta igång med bonustradingen!

För att göra detta enkelt så sätter vi upp ett exempel med tänkbara odds och insatser.

Liverpool tar emot Manchester United hemma på Anfield och oddsen är följande:

Liverpool 2.05

Oavgjort 3.55

Manchester United 3.10

Vi spelar Liverpoolseger till 2.05 hos Unibet med hela vår kassa, 1500 kronor. Den potentiella vinsten hos Unibet blir 3075 kronor. För att matcha detta hos Betfair behöver vi boka 1:an (samma som att spela X2) till ett så liknande odds som det vi fick hos Unibet som möjligt.

Efter att ha kollat igenom oddsen hos Betfair ser vi att 1:an kan bokas till 2.00. Insatsen vi ska lägga hos Betfair måste vara så mycket så att den potentiella vinsten blir liknande den hos Unibet, detta för att undvika någon förlust. 3075/2.00 = 1537,50 kronor är vad vi måste satsa hos Betfair i detta fall.

Nu har vi säkrat upp vårt spel så att vi oavsett hur matchen slutar vinner på antingen bolaget där vi sitter med välkomstbonusen eller där vi bokade spelet. Vinner vi hos Betfair så är det bara att säga grattis och räkna hem en vinst på 3075-1500(startsaldot) = 1575 kronor, detta efter enbart ett spel! Skulle du istället vinna ditt spel hos Unibet i detta fallet så gör du om samma process igen ända tills du antingen omsatt hela ditt bonusbelopp eller vunnit spelet på Betfair!

Viktigt att tänka på är att alltid ha tillräckligt med tillgångar för att kunna genomföra din bonustrading. Om du sitter fast med dina bonuspengar hos spelbolaget och inte kan täcka upp det med ditt saldo hos bolaget där du bokar spelen så fallerar strategin. Tänk även på att Betfair i detta fall tar ut en liten avgift för att boka spel, mer om detta läser du under deras regler och villkor. Viktigt är även att läsa igenom alla regler för den välkomstbonus som du väljer att använda dig av, omsättningskrav och minst odds är av högsta betydelse när du ska genomföra din bonustrading!

Unibet -Spela med odds strategier
888sport888sport500% till 500 kr5/5Besök Regler och Villkor

Alternativ 2:

Alternativ två fungerar på nästan samma sätt som alternativ ett, enda skillnaden är att bonustradingen nu sker mellan två olika bolag där du har en bonus på båda. I det här exemplet använder säger vi att bolag 1 har en bonus på 100% upp till 1000 kronor, samma välkomstbonus gäller för bolag 2.

Ta samma match som i exemplet ovan, Liverpool mot Manchester United med samma odds som i alternativ ett. Du spelar 2000 kronor (1000kr är bonuspengar) på Liverpool att vinna till oddset 2.05 hos bolag 1, den potentiella vinsten är 4100 kronor. Efter det försöker du hitta ett bolag som har så likt odds som möjligt fast på X2, i detta fall bolag 2 som erbjuder 2.00 på den aktuella marknaden. För att veta hur mycket du ska satsa på X2 tar vi den potentiella vinsten från bolag 1 genom oddset hos bolag 2, 4100/2.00 = 2050 kronor. Det ger dig en förlust på 50 kronor, något som vi kan leva med.

Oavsett utgång i matchen så kommer du nu sluta med antingen pengar på bolag 1 eller bolag 2. För att uppnå omsättningskraven så är det bara att göra om denna procedur om och om igen.

Betsson -Prova din spelstrategi här!
betssonbetsson100% till 1000 kr5/5Besök Regler och Villkor

Hur mycket kan man tjäna på bonustrading?

Sköter du din bonustrading på rätt sätt och inte begår några misstag så går det att tjäna bra med pengar. En välkomstbonus kan du endast använda en gång mer person men då antalet bolag idag ökar lavinartat samtidigt som bonusarna blir allt bättre så sitter du i en bra sitts som bonustrader. En bonus på 1000 kronor går att vända över ett spel vilket ger dig en vinst på 1000 kronor, och detta bara på ett bolag. Gör detta på flera och du kan utan problem komma upp i 30 000 kronor och långt över det. Det bästa av allt är att vinner utan att riskera en enda krona, så länge du är påläst och håller dig till denna guide!

Saker att tänka på!

Där finns några saker som kan vara värt att lägga en extra tanke på innan du sätter igång med bonustrading. Läs igenom punkterna nedan för att vara på den säkra sidan och för att undvika hamna i någon knipa där du sedan förlorar en massa pengar.

  • Omsättningskrav – Läs alltid igenom vad som gäller för varje bolag som du öppnar konto hos. Alla välkomstbonusar kommer med ett omsättningskrav, ju högre desto mer jobb för dig att vända bonusen innan du kan begära ett uttag.
  • Minsta odds – Utöver omsättningskrav så har i stort sett alla bolag även en gräns för hur låga odds du får spela för när du ska omsätta ditt bonusbelopp, vanligtvis ligger detta minsta odds runt 1.70-2.00.
  • Avgifter – Väljer du att spela enligt alternativ 1 i denna guide så gäller det att du verkligen läser igenom regler och villkor för det bolag som du ska boka dina spel hos. Oftast tillkommer det en liten avgift för varje spel, se till att du har full koll på vad som gäller innan du sätter igång med spelande så att det inte kommer som en jobbig överraskning senare.
  • Välja bolag – Se till att du tänker över vilka bolag du använder dig utav noggrant. Du ska aldrig använda dig av endast ett bolag för att omsätta din bonus. Ser man ett mönster i ditt spelande så dröjer det inte lång tid innan bolagen väljer att stänga ner ditt konto.
  • Budget – Det har sagts tusen gånger förut men det går inte nog att understryka hur viktigt det är att inte spela för pengar som du inte har råd att förlora. Ett misstag och du kan sitta barskrapad utan pengarna som egentligen skulle använts till annat än gambling.
  • Tålamod och förberedelse – Sist men absolut inte minst, du får aldrig stressa fram några resultat genom dumdristiga chansningar eller liknande. Ta det i din takt och håll dig till instruktionerna. Så fort du väljer att köra din egen väg så är strategin inte längre riskfri! [/sidebar]

Hur hjälper Barabetting mig med bonustradingen?

Här på Barabetting.com har vi detaljerade listor över odds bonusar där du kan se procentsats, omsättningskrav och hur stor bonusen är. Det finns ingen annan sajt på nätet som du kommer att hitta lika bra listor och jämförelser. Se till att kolla en extra gång på varje bolags hemsida för att försäkra dig om att bonusarna med tillhörande regler och villkor fortfarande gäller!

Lycka till!

Snabbare - bonustrading med svensk licens
snabbaresnabbareDagliga sportbonusar!4/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.