Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Manchester United – Liverpool, Premier League

Premier League säsongen rullar vidare och till helgen bjuds vi på ett riktigt klassikermöte när Manchester United och Liverpool ska göra upp om segern på Old Trafford. Det är två lag som har spelat Champions League I veckan och det återstår att se hur det tuffa spelschemat påverkar spelarna i detta möte. Men det är upplagt för att bli en väldigt underhållande match där det kan rassla till målmässigt åt båda hållen om det vill sig väl.

Matchinfo

Hemmalag: Manchester United
Bortalag: Liverpool
Datum: söndag, 24 oktober
Matchstart: 17:30
Arena: Old Trafford, Manchester

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Båda lagen kommer till den här matchen med Champions League matcher från veckan. Liverpool såg ut att gå mot en enkel seger mot Atlético Madrid efter två snabba mål av Salah och Keita. Men Griezmann och Atletico både reducerade och kvitterade och de blev en ändå en jämn match där Liverpool kunde avgöra efter ett straffmål av Salah. En match som definitivt tog på krafterna för Liverpool. Men även United hade en riktigt tuff CL-match där man låg under med 2–0 mot Atalanta och spelet i första halvlek för United såg allt annat än bra ut. Men i den andra halvleken var det som ett helt nytt United kom ut planen och man vände på steken till en 3–2 seger efter ett sent avgörande av Ronaldo. Men även United fick slita för sin seger och de kan vara så att det är två något slitna lag som kliver ut på Old Trafford. En match där bortalaget Liverpool bär favoritskapet. Liverpool har varit de laget av dessa två som haft det stabilaste spelet inledningsvis och varit de laget som imponerat mest och därmed får man även ta på sig favoritskapet i detta klassiska möte.

Manchester United vinner matchenOdds 3.15
Oavgjort i MatchenOdds 3.70
Liverpool vinner matchenOdds 2.28

Spela på matchen mot Manchester United – Liverpool

Livepool vinner (pengarna tillbaka vid oavgjort): Odds 1.66 hos Unibet

När United har blandat och gett under inledningen av säsongen så har Liverpool varit rakt igenom stabila. Man har fortfarande inte en enda förlust i varken ligan, cupen eller Champions League och även om United på bortaplan är en riktigt tuff match så ser Liverpool sätt över hela lagbygget mer stabilt ut än United. Det ser inte heller ut som att United har fått ihop sitt lagbygge på samma sätt som Liverpool som sköljer över sina motståndare likt en ångvält och fortsätter man så här kommer man definitivt vara med och slåss om titeln.

Över 2.5 mål i matchen: Odds 1.63 hos Unibet

Det är två lag som gör mycket mål som ställs mot varandra. Liverpool är de laget som gjort flest mål i Premier League så här långt följt av just United. Båda lagen har i inledningen av säsongen kört gasen i botten och varit riktigt offensiva. Det är med andra ord upplagt för en mål fest. Det kryllar även av offensiva kvaliteter i båda lagen med spelare som kan göra det där lilla extra helt själva och skapa målchanser från små ytor.

Liverpool gör mål i första halvlek: Odds 1.78 hos Unibet

Liverpool har inlett alla sina matcher den här säsongen med att vara skarpa direkt från start. Detta är inte bara något som man är på hemmaplan utan även på bortaplan så är man de laget som direkt från start varit det spelförande laget och de laget som trycker på offensivt. Detta har även gjort att man har de imponerade siffrorna att man gjort mål i första halvlek i sina åtta senaste bortamatcher som Liverpool har spelat.

Liverpool över 1.5 mål i matchen: Odds 1.90 hos Unibet

Liverpool fullkomligt öser in mål framåt den här säsongen. Nu ställs man även mot ett United som inte riktigt har fått ordning på sitt försvarsspel vilket öppnar upp för att spelare som Salah kan få riktigt fina ytor att göra mål på. Liverpool har gjort mer tre mål eller fler i åtta av sina nio senaste matcher och i den sista av dessa gjorde man två mål. Så riktigt imponerade siffror. Liverpool har på lagets tio senaste matcher gjort totalt 31 mål vilket är otroliga 3.1 mål per match. Och inget tyder på att Liverpool kommer slå av på takten i matchen mot United utan alla de formstarka spelarna i Liverpool kommer köra full fart framåt och om inte United är på tårna direkt så kan de bli rejält tungt för Uniteds försvarare.

Cristiano Ronaldo gör mål i matchen: Odds 2.30 hos Unibet

Cristiano Ronaldo är en spelare som älskar matcher som den här. Han höjer sig alltid en extra nivå när det är matcher som betyder lite extra. Han är även den offensiva spets i United som ska vara den som ska göra målen. Han visade även i senaste matchen mot Atalanta i Champions League att även om han inte är så synlig i spelet så är han sylvass framför målet och kan avgöra matchen på egen hand.

Mohamed Salah gör mål i matchen: Odds 2.33 hos Unibet

Mohamed Salah är inne i galen form och gör mål på mål och inget ser ut att kunna stoppa den egyptiske anfallaren. Han är inne i ett sådant stim att han gör mål i stort sett allting. Han har gjort tolv mål på elva matcher den här säsongen och toppar skytteligan i Premier League och är med i toppen av skytteligan i Champions League. Fortsätter Salah med den här galna formen så är det nog ingen spelare som kommer kunna stoppa honom från att bli utsedd till världens bästa fotbollsspelare.