SHL

Barabetting.com är sidan för alla som älskar svensk hockey. Vi har alla de senaste nyheterna om Sveriges bästa hockeyliga SHL. Det spelar ingen roll om du följer varje match från SHL eller bara kolla slutspelet, du kommer hitta mycket intressant i våra nyhetsartiklar. Vårt mål är att varje dag ha intressanta och aktuella nyheter som rör SHL.

SHL har sedan säsongen 2015/2016 14 deltagande lag. De sex bästa lagen i grundserien går vidare direkt till kvartsfinal i SM-slutspelet. Lag 7-10 spelar åttondelsfinaler där de två vinnarna går vidare till kvartsfinal. De två lagen som slutar längst ner i tabellen möter de bästa lagen från Hockeyallsvenskan i direktkval.

I SHL spelas massvis med matcher och vårt mål är att alltid ha väl analyserade speltips på de flesta matcherna. Våra rekare kommer analysera all statistik och därefter lägga upp ett speltips. Detta medför att du slipper göra jobbet och kan istället bara välja och vraka bland speltips. Du som kanske bara ser de mest intressanta matcherna och inte är särskilt insatt i statistik slipper också gräva efter det rätta spelet.

Nyheter, speltips och allt som rör SHL

På barabetting.com kommer du inte bara hitta speltips och de senaste nyheterna från SHL. Vi kommer även ha intressanta blogginlägg och mycket annat. Våra experter kommer dagligen släppa intressanta och vinnande speltips från SHL:s matcher. Dessa kan vara allt från antal mål i matchen till slutresultat. Våra experter har stor erfarenhet från spel på SHL och har stenkoll på de olika oddsen.

Vi kommer även erbjuda de bästa insättningsbonusarna, oddsbonusarna och andra spelkampanjer direkt på sajten. Så du slipper leta efter de bästa bonusarna från de olika spelbolagen. Det kommer även komma unika oddshöjningar på de olika matcherna i SHL så håll utkik på sidan efter de senaste nyheterna så kanske du hittar en fantastisk bonus.

Våra experter har ett stort hockeyintresse och vet det mesta om SHL. De vet också vad en hockeyintresserad vill läsa om och kommer därför kunna släppa de allra bästa och mest relevanta nyhetsartiklarna. Experterna sitter även på mycket “inside information” och barabetting.com kommer därför kunna erbjuda de allra bästa speltipsen med unika analyser.

Håll utkik på barabetting.com för de allra senaste nyheterna, speltipsen, blogginläggen och mycket mycket mer som rör SHL.

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.