Om 888sport

Spelsidan 888sport släpptes i mars år 2008 och har sedan dess vuxit till en mycket stor och populär spelsida. Det som gör att de står i framkanten idag är tack vare deras enorma utbud på spel som finns tillgängliga kombinerat med rättvisa odds för alla. De är ett dotterbolag till 888.com, men 888sport har ett mycket större fokus på sportspel och deras odds. Det är ett av världens främsta spelbolag med flertal miljoner kunder och med en sajt som opererar på över 11 språk. Hemsidan i sig är väldigt snygg och mycket ikonisk med sin svarta bakgrund och orangea detaljer som verkligen hoppar ut från sidan. Den är enkel att navigera och mycket stilren även om den är fylld med spel och information.

Sportutbudet och grymma odds hos 888Sport

Det är hos 888sport som man hittar alla de största och mest populära sporterna i världen, samt en väldigt stor variation i ligorna som gör att de finns många speltyper att satsa på. Det är enkelt att hitta precis det man letar efter tack vare den mycket enkla menyraden där det står alla sporter man kan spela på. Med sökfunktionen går det även ännu snabbare att hitta exakt den match, liga eller lag man vill ha. Kambi är dem som är leverantörerna av odds och kan därmed garantera en mycket bra spelupplevelse. De är en spelleverantör i världsklass och med dem bakom sig har 888sport all rätt att känna sig extra stolta över sitt utbud. Oddsen hos 888sport ligger bra till när man ser till utdelningen.

En unik sportbetting sida

Det som gör 888sport till en unik spelsida är just för att de kan erbjuda allt. Det alla sporter man kan tänka sig med många event att spela på. Det räcker med att gå in på deras sida och se till menyn för att bli imponerad av utbudet. För att nämna några finns det bland annat fotboll, hockey, amerikansk fotboll, handboll, basket, trav, bandy, boxning, dart, E-sport, motorsport, vintersport, schack och mycket mer. De har verkligen en av de bredaste utbuden av sporter att spela på av alla spelsidor online idag. Om man skulle vilja pausa av med något annat att spela på kan man även spela på resultat inom TV-specialer eller politik.

Spela 888 Sport mobilen

Skulle man vilja spela vidare när man är ifrån datorn kan man enkelt göra det. I mobilen har man tillgång till alla spel som finns på hemsidan. Det går att spela både via mobil och surfplatta, men även via alla operativsystem. Man kan antingen spela direkt via deras mobilanpassade hemsida, eller ladda ner deras app till 888sport. Det finns även appar till 888poker och 888casino där varje app har full fokus på sin egen specialitet. Medan hemsidan funkar helt okej tii mobila enheter,  kan det vara rekommenderat att ta hem appen för att garantera att inga buggar stör sitt spelande. Alla appar är gratis att ta hem och lätta att använda med samma snygga layout som hemsidan.

888 Sport går under Svenska spelagen 2019

Det har kommit en ny spellag i Sverige. Från och med den första januari måste alla spelbolag som utför sin verksamhet inom Sverige ha den nya svenska spellicensen, oberoende om ens huvudkontor är placerat på svensk mark eller inte. Alla som inte följer de nya reglerna kommer bli av med sin licens och kan inte längre utföra sin verksamhet inom Sverige. Med denna nya lag infördes det många nya regler där sammanhanget är att man vill motverka spelmissbruk hos spelare och att öka säkerheten. Tidigare har det inte funnits några strikta regler för vem som får öppna en spelsida och det har lett till att det har funnits oseriösa aktörer på marknaden. Med den nya lagen kan spelare känna sig trygge på nätet.

 Några av de regler som har införts är:

* Alla spelsidor måste använda sig av en E-legitmation vid verifieringar

* Man får endast erbjuda en bonus till varje spelare per licensinnehavare

* Marknadsföringen får inte vara överdriven

* Det måste vara enkelt att pausa eller stänga av sitt konto för att hindra en själv från att spela

* Det ska inte gå att spela på kreditkort

Odds Bonusar hos 888sport

När man kommer som ny kund hos 888sport får man en riktigt fin välkomstbonus i form av en insättningsbonus. När man gör sin första insättning och sätter in 100 kr på sitt spelkonto får man 500 % mer att spela för upp till 500 kr. För att hela bonusbeloppet ska regleras måste det satsat totalt åtta gånger där den totala oddsen är på 1,8 eller högre. Alla satsningar som man ska göra måste var avklara inom 60 dagar, annars förverkas alla bonusar och man kan inte längre använda erbjudandet. Tänk på att man bara får spela på sportspel och om man gör insättningen med Skrill eller Neteller får man inte använda bonusen. När bonusen har lagts på ens konto kommer bonussumman alltid att användas först när man lägger spel. De eventuella vinstpengarna man får sedan kan användas till att spela vidare på eller att direkt plockas ut i form av ett uttag.

Bonusar är även tidsbegränsade och de kan komma att ändras allt eftersom. På hemsidan kan man enkelt hålla sig uppdaterad om man som finns att hämta. Dock är det sant att tack vare den nya spellagen får man inte erbjuda mer än en bonus per licensinnehavare och därmed är välkomstbonusen kanske det enda man kan hämta. Detta gäller även för odds boost och kan begränsa tillgången till den.

888sport gillar Boostade odds

Något som 888sport satsat på är olika typer av oddsbonusar som ex förhöjda odds. Här kan man finna riktigt höga odds. Några exempel på event som man har lagt märke till att 888sport erbjudit oddsboost är bland annar UFC, Europa League och Champions League. Besök 888sports hemsida med jämna mellanrum för att inte gå miste om något!

Hur skapar man ett  888Sport konto?

Att skapa ett konto hos 888sport är en enkel process, går snabbt och är säkert. Genom attanvända din e-legitimation för att verifiera dig är många steg borta kring registreringen. Här ger vi dig information om hur processen går till och berättar i detalj vilka steg du behöver genomföra när du sätter upp ett konto.
När du kommer till startsidan för 888sport finns det flera vägar att skapa ett konto. Dels kan du göra det via knappen Bli medlem som finns direkt på startsidan. Flera andra möjligheter finns också som leder till samma plats. Det är bland annat knappen på välkomsterbjudandet, Registrera dig nu. Oavsett vilken metod du väljer kommer vi här berätta hur hela processen går till::
  • Klicka på knappen bli medlem på 888sport hemsida
  • Nu öppnas en registreringsruta där du anger ditt personnummer och verifierar dig med ditt e-leg
  • I nästa steg anger du ett användarnamn, ett lösenord samt din e-post adress.
  • Klicka i att du accepterar villkoren och är över 18 år.
  • Nu är det dags att skapa en säkerhetsfråga om du skulle behöva återställa ditt konto. Det gör du genom att välja bland flera alternativ och sedan skriva in ett eget svar.
  • Ange ditt telefonnummer
  • Nu behöver du ange dina insättningsgränser. Dessa är dagliga, veckovisa och månadsvisa och är ett krav från den svenska Spelinspektionen.
  • Nu väljer du om du vill ha erbjudanden, kampanjer med mera från 888sport till din mail och mobil
När du är klar med registreringsprocessen här ovan öppnas kassan automatiskt. Här väljer du insättningsbelopp och vilken typ av överföringsmetod du vill använda. Du kan välja på kreditkort, banköverföring med Trustly eller e-plånböcker som Skrill och Neteller. Genomför insättningen genom att klicka på knappen insättning.
Nu är du klar och kan även välja att aktivera välkomsterbjudandet som i så fall sätts in på ditt spelkonto hos 888sport.
Tänk på att välkomsterbjudande hos 888sport inte kan aktiveras när du gör insättningar genom vissa betalningsmetoder. I detta fall hos 888sport är inte erbjudandet tillgängligt om insättning sker med metoderna Skrill eller Neteller.

Ansvarsfullt spelande något 888Sport tar på allvar

Hos 888sport tas ansvarsfullt spelande med största allvar. På deras hemsida finns det en sektion ägnad helt åt att beskriva tecken på ett spelmissbruk och även hur man kan söka hjälp i sitt närområde. Skulle man behöva pausa användandet av sidan kan man göra det under en förutbestämd tid för att hindra en själv från att spela mer. Man kan även enkelt se över sin spelhistorik och ta ett självtest om man anar att man har ett spelmissbruk. Allt detta hittar man enkelt högst upp på sidan till vänster.

Spela på Live odds

Att spela live har blivit mer populärt de senare åren. Att känna friheten i att kunna hoppa in i en pågående match kan vara både avslappnande, eller öka spänningen ännu mer. För vissa kan det även vara en strategi efter att man har fått en försmak över hur spelet ser ut. Då kan man planera sina odds på ett annat sätt.

Hos 888sport är utbudet på live odds lika stort som på de ordinarie spelen som finns tillgängliga. Det spelar ingen roll om man vill spela på de stora sporterna som fotboll, hockey och basket, eller de mindre som bordstennis, snooker eller badminton, det finns alltid något för alla. Oberoende av när du vill spela finns det matcher som körs under alla tider på dygnet och kan ge underhållning och spänning när som helst. Det är enkelt att hitta till live oddsen i menyraden, eller om man vill kan man även söka på det.

Det finns dock andra sidor som kan erbjuda mer inom live odds i specifika sporter. Men om man ser över hela utbudet går inte 888sport att slå. Om en spelsida har valt att lägga sitt fokus på en specifik sak är det näst intill en omöjlighet att ha mer än dem. Det är omöjligt att ha mest utav allting. Men åter igen är det 888sport som har det största övergripande utbudet både inom live odds och ordinarie.

Styrkorna hos 888sport

888 sport har många styrkor gentemot sina konkurrenter på spelmarknaden. Bland annat finns ett stort utbud av spel och då framförallt på den engelska spelmarknaden. Här finner man odds-spel på fotboll från de lägre divisionerna, League Two och uppåt. Man erbjuder även spel på cricket, tennis, golf, rugby och andra sporter och evenemang. En annan fördel med att spela hos 888 sport är att man kan finna riktigt bra odds, oftast bättre än hos konkurrenterna. Det gör att man kan göra lite högre vinster hos 888 sport om man har turen att vinna. Ibland har spelbolaget även kampanjer där de erbjuder extra generösa odds på vissa spel.

Vilka är betalningsalternativen hos 888Sport?

Tack vare att 888sport använder sig utav E-legitimation är det snabbt och enkelt att göra både insättningar och utbetalningar. För att inte glömma hur säkert det är också. Man kan använda sig av betalningstjänster, även kallade e-plånböcker, som Skrill, Trustly, Paysafecard och Neteller som sköter överföringarna snabbt och smidigt. Om man vill göra ett uttag till sin e-plånbok kan det dröja upp till 2-3 arbetsdagar. Vill man däremot föra över pengarna direkt till sitt bankkonto via en av dessa betalningstjänster kan det ta den dubbla tiden. Detta är för att banken måste verifiera att det har kommit rätt.

Dessa betalningstjänster går även att göra insättningar med och då går det bara på några minuter. Vill man använda Visa eller Mastercard till insättningar går det också bra, men de fungerar inte för uttag. Det är värt att notera att Skrill och Neteller inte är bonusberättigade. Om man gör en insättning via dem kan det göra att man inte får ta del av sin bonus. Se till individuella bonusens regler och villkor för vad som gäller.

888Sport Kundtjänst

Skulle man stöta på ett problem eller har en fråga kan man enkelt kontakta kundtjänsten för att få hjälp. Man kan skriva till dem via e-post och de svarar vanligtvis inom några timmar. Det finns även ett telefonnummer man kan ringa som är öppen dygnet runt. Tyvärr finns det ingen live chatt som är väldigt populärt att använda, men det kan vara acceptabelt när man har mer än ett alternativ att välja istället. Att dessutom ha en telefonlinje som är öppen dygnet runt är ovanligt och ett stort plus eftersom det är bekvämt att ha en kundtjänst som alltid är öppen.

Om man skulle söka efter ett svar på en vanlig fråga kan man kolla under FAQ där många frågor redan står besvarade. Det kan vara värt att kolla först innan man lägger tid på att ringa eller att skicka e-post. Svaren är alltid trevliga och fullt kompetenta och därför det ger kundtjänsten ett fullt godkänt.

Avslutningsvis

Sammanfattningsvis så är 888 sport ett bra spelbolag med ett stort utbud av spel från olika ligor och evenemang. Man har även en bra och kunnig support som hjälper både nya och befintliga spelare när det uppstår frågor eller problem. Bonusen hos 888 sport är okej, det är inga större bonusar man erhåller som ny kund men däremot så delar man löpande ut ganska generösa bonusar. Man har även en bra mobil sida där spelare kan lägga spel direkt från sin mobil eller surfplatta. Livespelet hos 888 sport har vissa brister men i gengäld så har man ett stort utbud av spel vilket delvis väger upp bristerna.

Detaljer
Hemsidawww.888sport.com
Insättningsmöjligheter
Betyg5/5
Spelutvecklare
Bonus500% till 500 kr
KundtjänstChatt, Telefon, Telefon
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
888sport888sport500% till 500 kr5/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.