888 sport

Spelsidan 888 sport lanserades år 2005 av företaget 888 Group, som är noterade på Londonbörsen. Från början var spelsidan relativt okänd för de svenska spelarna men har på senare tid allt mer kommit fram som en stark konkurrent till andra spelbolag på den svenska marknaden, mycket tack vare alla bonusar som erbjuds. Nyligen har man även uppdaterat sin spelsida med en ny fräsch design som också innebär att man enklare kan hitta sina favoritspel och annan viktig information. Hos 888 sport hittar man ett stort utbud av odds-spel på flera stora ligor och idrottsevenemang runt om i världen, och utbudet av spel fortsätter att växa i snabb takt.

Odds bonus och bonusvillkor

888sport erbjuder en välkomstbonus som kan göra din tid på deras sida betydligt roligare. Skapa ett konto idag och gör en första insättning för att ta del av 888Sport välkomsterbjudande. Du kan få upp till hela 500% upp till 500 SEK på din första insättning. Exempel, om du sätter in 100 SEK får du 500 SEK i bonus och således har du hela 600 SEK att spela för!

Bonusen måste omsättas åtta gånger (minsta odds 1.80) innan ett uttag kan ske. Omsättningskravet måste uppfyllas inom 60 dagar från det att bonusen mottagits.

Viktigt att tänka på att allmänna regler och vilkor för detta erbjudande. Bland dessa finner du bland annat:

+ 18 år

+ Folkbokförd i Sverige

+Nya spelare

Tänk även på att spela ansvarsfullt!

Kundtjänst och support

888 sport har en snabb och kunnig kundtjänst som hjälper till med att besvara frågor om allt från spel och konton till information om olika villkor och utbetalningar. Från Sverige kan man ringa till kundtjänsten på telefonnummer 020-765803. Kundtjänsten har öppet alla dagar från klockan 10:00 fram till klockan 23:00. Man kan också skicka ett meddelande per e-post med sina frågor till kundtjänsten på adressen Swedish@888sport.com. Man får dock räkna med att det ofta tar lite tid att få svar tillbaka när man skickar e-post, så är ärendet av mer akut karaktär så är det bättre att man ringer istället.

Styrkorna hos 888sport

888 sport har många styrkor gentemot sina konkurrenter på spelmarknaden. Bland annat finns ett stort utbud av spel och då framförallt på den engelska spelmarknaden. Här finner man odds-spel på fotboll från de lägre divisionerna, League Two och uppåt. Man erbjuder även spel på cricket, tennis, golf, rugby och andra sporter och evenemang. En annan fördel med att spela hos 888 sport är att man kan finna riktigt bra odds, oftast bättre än hos konkurrenterna. Det gör att man kan göra lite högre vinster hos 888 sport om man har turen att vinna. Ibland har spelbolaget även kampanjer där de erbjuder extra generösa odds på vissa spel.

Avslutningsvis

Sammanfattningsvis så är 888 sport ett bra spelbolag med ett stort utbud av spel från olika ligor och evenemang. Man har även en bra och kunnig support som hjälper både nya och befintliga spelare när det uppstår frågor eller problem. Bonusen hos 888 sport är okej, det är inga större bonusar man erhåller som ny kund men däremot så delar man löpande ut ganska generösa bonusar. Man har även en bra mobil sida där spelare kan lägga spel direkt från sin mobil eller surfplatta. Livespelet hos 888 sport har vissa brister men i gengäld så har man ett stort utbud av spel vilket delvis väger upp bristerna.

Detaljer
Hemsidawww.888sport.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus500% till 500 kr
KundtjänstChatt, Telefon, Telefon
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
888sport888sport500% till 500 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up