Hem speltips underhallning-specialer big-brother

Big Brother 2020 – Vem vinner finalen?

Big Brother 2020 är tillbaka i TV4 – med en härlig blandning av Big Brother deltagare som alla är ute att vinna Big Brother 2020. Vad hittar vi för odds på Big brother odds? Vem har störst chans att vinna Big Brother? Du kanske även vill live streama Big Brother dygnet runt? Läs vidare i denna text så kommer du få reda på allt du vill veta inför Big Brother 2020! Börja med att lägga ett bet hos Betsafe som är stolta sponsorer av Big Brother och erbjuder fina odds på tävlingen.

Hur spelar man på Big Brother?

För att kunna spela på betting Big Brother 2020 hos Betsafe, krävs det först och främst att du har ett spelkonto på sidan.

Såhär gör du:

 • Gå in på Betsafe här, och skapa ett konto vi länken här.
 • Gå till odds, och skriv in Big Brother i sökfältet
 • Välj den deltagare som du vill betta på
 • Håll tummarna för att svenska folket tycker som dig, och röstar fram din deltagare till vinst

Big Brother 2020 vinnaren är!

Stort gratis till Sami, som både de svenska bettingsidorna och vi trodde starkt på från start. Nu väntar vi spänt på Big Brother 2021! Glöm inte att komma tillbaka då!

Vilka var kvar längst Big Brother huset?

Jasmine Armstrong – Jasmine Armstrong är 26 år och den deltagare som blivit nominerad flest gånger i programmet. Ändå är hon kvar och även om det kan bli tufft om slutsegern äe hon en populär deltagare av tv-tittarna vilket märks på antalet gånger hon har blivit räddad av det svenska folket.  

Vi äger inte videon- stor tack till Big Brother Sverige.

Sami Jakobsson – lastbilschaufför. Deltagit i SVT-dokumentären Raggarjävlar.Har från början varit spelbolagens favorit och alltid haft låga odds att vinna Big Brother 2020. 

Vi äger inte videon- stor tack till Big Brother Sverige.

Lennie Hansson – jobbar som inköpare. Gör inte så mycket väsen av sig, och flyger ganska obemärkt under radarn. Lennie är den som bettingsidorna tror kan vara närmast att vinna Big Brother efter Sami. Vi skulle inte bli förvånade om de båda göra upp i finalen av Big Brother 2020.

Genomgång av Big Brother veckorna

Vi är inne på vecka 15 av Big Brother 2020 och under dessa veckor har det varit mycket spännande som inträffat. Mängder av deltagare har fått lämna tävlingen och som en hyllning till programmet tar vi dig igenom en snabb tillbakablick på säsongen som varit. Nu är det final dags i Big Brother!

Final i Big Brother!

Måndag är lika med veckofinal i Big Borther huset – denna måndag är det inte längre någon veckofinal utan den stora FINALEN av Big Brother är här! Vem tar hem en miljon kronor och få känna lite kändistatus? Blir det våran och spelbolagens favorit Sami eller kommer Jasimine eller Lennie knipa den platsen och kunna stolt visa upp sig vinnare av Big Brother 2020? Passa på att lägga säsongens sista bet på Big Brother hos Betsafe här.

Big Brother vecka 14

Vi närmar oss allt närmare Big Brother finalen – i veckan veckofinal fick Frida lämna huset och nu är det bara 4 Big Brother deltagare kvar som gör upp om att vinna Big Brother 2020. Är din favorit kvar? Vårt bett på Sami verkar fortfarande hålla i sig. Vi håller er uppdaterade med allt nytt i Big Brother huset!

Superhjälteveckan – Vecka 13

Just nu befinner vi oss mitt i Superhjälteveckan där alla de olika deltagarna blivit tilldelade olika karaktärer från Superhjälte-filmer. Efter måndagens veckofinal kommer det endast att återstå fyra deltagare och därmed börjar det dra ihop sig ordentligt i Big Brother 2020.

Högtidsveckan – Vecka 12

Thanksgiving, Studenten och Midsommar var några av högtiderna som deltagarna fick fira. Tre deltagare hängde löst när Julia Löfgren, Mergim Feka och Frida Skoglund alla hängde löst. Till slut blev det Julia Löfgren som inte hade tittarnas förtroende och fick därmed lämna programmet.

Kärleksveckan – Vecka 11

Denna vecka gick i kärlekens tecken och inte helt oväntat var det Sami som fick en röd ros och därmed var immun inför veckofinalen. Det var inte Martin Forsten, Jasmine Armstrong, Lennie Hansson eller Frida Skoglund. Veckofinalen skulle bli en av de mest känslosamma någonsin men Martin blev den som till slut fick lämna.

Vuxen och barnveckan – Vecka 10

Den tionde veckan blev huset uppdelad i en vuxengrupp och en barngrupp. På grund av att Jasmine och Martin brutit mot reglerna om att bilda pakter blev de automatiskt nominerade. Därmed hängde fem deltagare löst när Martin Forsten, Jasmine Armstrong, Mergim Feka, Julia Löfgren och Amilia Stapelfeldt alla kunde få lämna. Tittarna valde Amilia Stapelfeldt som näste deltagare att lämna huset.

Påskveckan – Vecka 9

Under påskveckan vändade både äggjakt och påskkärringar i en härlig mix. Jasmine Armstrong, Julia Löfgren och Alex Manzizila hängde alla löst men det blev till slut Alex som fick lämna efter att tittarna fattat sitt beslut.

Skräckveckan – Vecka 8

Genom historien är det skräckveckan som blivit mest populär och givetvis var denna underhållande vecka tillbaka under Big Brother 2020. Bland annat fick vi se de tävlande stoppa sina händer i olika lådor där de också skulle gissa vad som fanns inuti. Lennie kammade hem tävlingen och det var också startskottet för den indivuella tävlingen i programmet.

Hälsoveckan – Vecka 7

Efter hälsoveckan var det tre deltagare som alla kunde få lämna programmet. Daniel Glasman, Jasmine Armstrong och Lennie Hansson hängde alla löst. Martin räddade Jasmine och tv-tittarna hade möjligheten att rädda alla deltagare. Men de gjorde de inte utan istället fick Daniel Glasman lämna efter sju veckor i huset. 

I samhällets tjänst – Vecka 6

Huset blev indelat i tre olika grupper där uppdraget var att tjäna samhället, d.v.s tv-tittarna. De olika grupperna bestod av snobbar, arbetare och svenssons och tittarna bjöds bland annat på tävlingar, elstötar och tårta. Det mest dramatiska som inträffade var att Amilia fick ta ett besök till sjukhuset på grund av en skadad fot. Tv-tittarna var på bra humör denna vecka då de valde att rösta kvar alla de olika deltagarna. 

Robinsonvecka – Vecka 5

I Robinsonveckan fick de olika deltagarna vakna upp på en öde ö samtidigt som de blev uppdelade i lag nord och lag syd. När det väntade veckofinal stod det klart att Alex, Victoria och Philip hängde löst. Inget öråd behövdes men Philip blev näste man att lämna huset efter den femte veckan. 

Jubileumsvecka – Vecka 4

Big Brother firade 20 år och vi fick bland annat se två legendarer från tidigare upplagor när Joe och Tenny besökte huset. Lisa Engh uppskattade nog inte firandet av 20 år eftersom hon blev den som fick lämna programmet efter veckofinalen.

Sportlovsvecka – Vecka 3

I den sportiga veckan fick tittarna uppleva mycket skoj som Vasaloppet ochk Afterski. På grund av magsmärtor tvingades Patzy lämna tävlingen. Veckan kommer dock mest bli ihågkommen för att Joakim Lundell, mer känd som Jockiboi , gjorde entré i huset. Samtidigt fick Anty något överraskande lämna tävlingen trots alla sina följare på sociala medier. Tittarna valde istället att rädda kvar Lisa. 

Kedjeveckan – Vecka 2

Under den andra veckan av Big Brother 2020 blev de olika deltagarna fastkedjade i varandra och det enda sättet att sig loss var genom att vinna olika tävlingar. Ingen deltagare behövde lämna andra veckan då tittarna valde att ha kvar alla i huset men såväl Patzy som Jasmine hängde löst men Mergim Feka räddade kvar Patzy och tittarna räddade kvar Jasmine.

Kickoff-vecka – Vecka 1

Skandalerna haglade redan under öppningsveckan. Kim Kamal och Isabel Pereira blev utkastade ur huset redan första veckan efter att ha uttryckt sig hatiskt mot judar. Kim Kamal berättade om en tidigare chef han inte gillade som var jude och Isabel Pereira fyllde i med att hon hatar judar. Även Jessica Pamlin lämnade huset, men inte på grund av någon kontrovers utan för att hon saknade vänner och familj. 

Vem vinner Big Brother 2020?

Det är ganska tätt mellan de två första namnen bland oddsen, men därefter börjar det att bli ganska höga odds från och med nummer tre på listan. Det är Sami och Lennie som utmärker sig med låga vinnarodds redan från början av Big Brother 2020. Bland dessa två känns det dock som att Sami har ett stort övertag,vi baserar det på grund av det faktum att han faktiskt har en personlighet, till skillnad mot Lennie som knappt märks. Lennie verkar vara en riktig helyllekille – men det är som regel inte genom att vara helylle som man vinner Big Brother. 

Sami å andra sidan har dragit på sig stora rubriker redan innan såpan var igång – men har istället visat att han verkar vara en ganska hyvens kille. Rolig är han också, och det är alltid ett stort plus. Vi lägger ett bett med säkert odds på att Sami vinner Big Brother 2020 hos Betsafe

Utröstade deltagare i Big Brother 2020

 • Alex Manzizila – stödlärare som ger ett ganska blandat intryck i rutan. Både lite tråkig och lite dramatisk på samma gång. Märklig kombo. 
 • Amilia Stapelfeldt – talangscout på SPLAY. Inblandad i en del drama i huset, och verkar vara en stark konkurrent till Jasmine i kampen om Martin. 
 • Antonia Johnson – lämnat pga utröstad av tittarna
 • Daniel Glasman – jobbar med kommunikation och på nattklubb. Bästis med Sami och gör inte särskilt mycket väsen av sig. Glider mest med. 
 • Lisa Engh – lämnat pga utröstad av tittarna 
 • Isabel Pereira – lämnat pga regelbrott.
 • Kim Kamal – lämnat pga regelbrott. 
 • Patrik ”Patzy” Svensson – lämnat pga medicinska skäl.
 • Jessica Pamlin – lämnat pga personliga skäl
 • Lennie Hansson – jobbar som inköpare. Gör inte så mycket väsen av sig, och flyger ganska obemärkt under radarn. 
 • Martin Forsten – snickare. Tjejernas favorit i huset, och har minglat med både Jasmine och Julia. Är numer tillsammans med Jasmine, men verkar sugen på Amilia också. 
 • Victoria Klöfver Rama – arbetar till vardags som flygvärdinna. Inte en av originaldeltagarna, men har snabbt funnit sin plats i gänget. Kör en del taktikspel. 
 • Joakim Lundell – lämnat pga mullvad.
 • Izabella Andersson Acimovic – lämnat pga utröstad av tittarna.
 • Philip Weselhoff – lämnat pga utröstad av tittarna
 • Frida Skoglund – vinsommelier från Karlstad som numer är bosatt i Oslo. Pratar mest om sitt sexliv, och har just nu de absolut sämsta oddsen för vinst.
 • Julia Löfgren – driver en nagelsalong. Gjorde en personlighetsmässigt stark entré i huset, säger vad hon tycker och låter ingen sätta henne på plats.
 • Mergim Feka – Bartendern och den lageranställda Mergim Feka hade en tuff uppväxt och blev mobbad njär han var liten. Idag är det omvänt och han är en stor profil på det populära mediet Tik Tok och hade över 43 000 följare innan han klev in i huset. Efter programmet kommer antalet garanterat att öka ytterligare. 

Big Brother inoficiella låt – av Sami

Vi äger inte videon. Tack till Big Brother Sverige

Regler Big Brother

Reglerna i Big Brother är väldigt få till antalet, och den enda egentliga huvudregeln är att Produktionen sätter alla regler. Det innebär att vad än produktionen hittar på, är det bara för deltagarna att förhålla sig till detta. Regler kan också ändras, och tänjas – och deltagare som blivit utröstade kan räddas kvar på olika vis. 

Naturligtvis måste också deltagarna hålla sig till svensk lag och redan i starten av säsongen blev två deltagarna diskvalificerade för att ha uttalat sig nedsättande om judar. 

Vad vinner man i Big Brother?

Den som lyckas med bedriften att stanna hela 100 dagar i Big Brother-huset kommer att vinna en prissumma om en miljon kronor.

Hur röstar man på Big Brother?

Om du vill rösta i Big Brother, så krävs det att du antingen har TV4-appen eller Cmore-appen. Du måste också ha ett konto hos någon av dessa aktörer, eftersom du endast kan rösta när du är inloggad. Så snart du loggat in på ditt konto letar du upp startsidan för Big Brother i appen (görs enklast genom att skriva Big Brother i sökfältet). Där kommer du att hitta röstningsknappen, och det är endast en röst per konto och omröstning som gäller. Om du har röstat i en tidigare omröstning kan du naturligtvis delta igen och rösta i nästa omröstning. 

Om Big Brother

Big Brother är en reality-såpa som i Sverige sändes för första gången år 2 000. Den skapade stora rubriker när den kom, och vi har fått möta många intressanta personligheter genom åren. Det var också i Big Brother som det svenska folket med ögon stora som tallrikar för första gången fick se vanliga människor nuppa under täcket och bete sig som 14-åriga duracellkaniner på crack i sjövilda fylleslag – allt på bästa sändningstid. Numer är sådana aktiviteter vardagsmat för de flesta tv-tittare, men detta var helt galet stort när det kom. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Bland de tidigare vinnarna av Big Brother så är det kanske inte så jättemånga namn som vi minns – men ett namn som gjorde stor succé efter sin vinst i Big Brother är multikonstnären Carolina Gynning, vilken vann Big Brother 2004. Den allra första säsongen av Big Brother Sverige vanns av Angelica Freij. Vem vinner Big Brother 2020 är frågan på allas läppar. vi har lagt vårt bett på Sami, vem lägger du ditt bett på? Även här har vi val spelbolaget Betsafe för spel på Big Brother 2020.

FAQ Big Brother

Här har vi samlat ihop de vanligaste frågorna inför Big Brother

📺Vart kan jag se Big Brother 2020?


Du kan se Big Brother i Sjuan, TV4play, samt Cmore. På den sistnämnda kan du streama live, dygnet runt.

📅 När hålls veckofinalerna i Big Brother?


Veckofinaler sänds på måndagar kl. 21.00 i alla tre kanaler, och dagliga avsnitt sänds övriga dagar kl. 19.00 – också dessa i Sjuan, TV4play och Cmore.

🤔 Hur vinner man Big Brother?


Det gäller att undgå att röstas ut eller bli diskvalificerad, och den som lyckas stanna i huset i 100 dagar vinner hela tävlingen.

🥇Vad vinner vinnaren av Big Brother?


Vinnaren av Big Brother går hem med 1 miljon kronor!

🔎Kan jag spela på Big Brother?


Ja, det går helt fint att betta hos flera olika svenska spelbolag, bland annat hos Betsafe och Leo Vegas.

🗓️När sänds finalen av Big Brother?


Finalen av Big Brother sänds i slutet av Maj.

🔎Hur röstar man på Big Brother?


Röstning sker i TV4-appen eller Cmore-appen, och för att kunna rösta där måste du ha ett konto hos någon av nämnda aktörer. Det kostar ingenting att rösta.

Du hittar röstningen enklast genom att skriva in ’Big Brother’ i sökfältet, och du kan rösta en gång per konto och per enhet.

🤔Vilka slags uppdrag kommer deltagarna i Big Brother 2020 att få?


Detta vet vi inte på förhand, men tidigare säsonger har visat på stor kreativitet bland produktionen. Vi håller dock tummarna för en Big Brother låt i år igen – denna brukar bli succé.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se