Hem speltips underhallning-specialer big-brother

Big Brother 2020 – Odds & Vem vinner?

Big Brother är tillbaka i TV4 – med en härlig blandning av Big Brother deltagare som alla är ute att vinna Big Brother 2020. Vad hittar vi för Big brother odds 2020? Vem har störst chans att vinna Big Brother 2020? Du kanske även vill streama Big Brother dygnet runt? Läs vidare i denna text så kommer du få reda på allt du vill veta inför Big Brother 2020!

Spela på Big Brother 2020

Oddsa på din favorit

Odds Big Brother 2020

Big Brother Odds 2020 är hämtade från Betsafe, och ser ut såhär: 

Big Brother 2020

Oddsa vem vinner Big Brother

Hur spelar man på Big Brother?

För att kunna spela på betting Big Brother 2020 hos Betsafe, krävs det först och främst att du har ett spelkonto på sidan.

Såhär gör du:

 • Gå in på Betsafe här, och skapa ett konto vi länken här.
 • Gå till odds, och skriv in Big Brother i sökfältet
 • Välj den deltagare som du vill betta på
 • Håll tummarna för att svenska folket tycker som dig, och röstar fram din deltagare till vinst
betsafe idol odds

Måndagsfinalen kommer – vem får åka hem?

På måndag avgörs det vi alla kommer gå och tänka på under helgen. Vem blir det egentligen som får lämna Big Brother-huset och ge sig ut i verkligheten igen. Veckans tema har varit hälsovecka vilket har mött hård kritik från flera håll då det enligt vissa uppmanar till vikthets. Deltagarna ska under veckan ha försökt gå ner 1% av sin totala vikt. Övriga höjdpunkter under veckan var när Julia fick frukost på sängen under sin födelsedag eller när Lennie bröt ihop efter familjens brev. Nu väntar de alla med spänning på vem som blir nästa deltagare att åka ur och därmed får drömmen om en miljon kronor krossad.

Odds på vinnare av Big Brother 2020

Vem blir näste deltagare att åka ur?

Förra veckan var det Philip Wesselhoff som fick lämna huset efter mindre än en vecka i huset. Nu är det dags för ännu en deltagare att få lämna huset. Den andre personen som hängde löst var Victoria Klöfver Rama men hon fick alltså stanna kvar i huset. Dock är vi tveksamma till om hon finns kvar i huset även efter måndagens avsnitt.

Speltips: Vi tror att Victoria Klöfver Rama blir näste deltagare att få lämna huset

Vem vinner Big Brother 2020?

Det är ganska tätt mellan de två första namnen bland oddsen, men därefter börjar det att bli ganska höga odds från och med nummer tre på listan. Det är Sami och Lennie som utmärker sig med oddsen 1.90 respektive 2.75. Bland dessa två känns det dock som att Sami har ett stort övertag, enkom på grund av det faktum att han faktiskt har en personlighet, till skillnad mot Lennie som knappt märks. Lennie verkar vara en riktig helyllekille – men det är som regel inte genom att vara helylle som man vinner Big Brother. 

Sami å andra sidan har dragit på sig stora rubriker redan innan såpan var igång – men har istället visat att han verkar vara en ganska hyvens kille. Rolig är han också, och det är alltid ett stort plus.

Vilka andra bettar vi på att stanna kvar i huset?

Några andra som vi tippar på att de kan bli långvariga i tävlingen är Glasman – hänger ihop med Sami, är schysst, märks inte så mycket, men vi tycker om Sami för mycket för att rösta bort hans bästis, samt Jassie och Martin  – eftersom svenska folket älskar kärlekspar i Big Brother-huset. 

Deltagare i Big Brother 2020

 • Alex Manzizila – stödlärare som ger ett ganska blandat intryck i rutan. Både lite tråkig och lite dramatisk på samma gång. Märklig kombo. 
 • Amilia Stapelfeldt – talangscout på SPLAY. Inblandad i en del drama i huset, och verkar vara en stark konkurrent till Jasmine i kampen om Martin. 
 • Antonia Johnson – lämnat pga utröstad av tittarna
 • Daniel Glasman – jobbar med kommunikation och på nattklubb. Bästis med Sami och gör inte särskilt mycket väsen av sig. Glider mest med. 
 • Lisa Engh – lämnat pga utröstad av tittarna 
 • Isabel Pereira – lämnat pga regelbrott.
 • Jasmine Armstrong – butikssäljare och lärarvikarie. Har ett förhållande med Martin. Ganska störig. 
 • Julia Löfgren – driver en nagelsalong. Gjorde en personlighetsmässigt stark entré i huset, säger vad hon tycker och låter ingen sätta henne på plats. 
 • Kim Kamal – lämnat pga regelbrott. 
 • Mergim Feka – bartender samt lagerarbetare. Inblandad i en hel del drama i huset, och befinner sig ofta i konflikt med andra deltagare. 
 • Patrik “Patzy” Svensson – lämnat pga medicinska skäl.
 • Sami Jakobsson – lastbilschaufför. Deltagit i SVT-dokumentären Raggarjävlar. Just nu favorit till vinsten. 
 • Jessica Pamlin – lämnat pga personliga skäl
 • Lennie Hansson – jobbar som inköpare. Gör inte så mycket väsen av sig, och flyger ganska obemärkt under radarn. 
 • Martin Forsten – snickare. Tjejernas favorit i huset, och har minglat med både Jasmine och Julia. Är numer tillsammans med Jasmine, men verkar sugen på Amilia också. 
 • Victoria Klöfver Rama – arbetar till vardags som flygvärdinna. Inte en av originaldeltagarna, men har snabbt funnit sin plats i gänget. Kör en del taktikspel. 
 • Joakim Lundell – lämnat pga mullvad.
 • Izabella Andersson Acimovic – lämnat pga utröstad av tittarna.
 • Frida Skoglund – vinsommelier från Karlstad som numer är bosatt i Oslo. Pratar mest om sitt sexliv, och har just nu de absolut sämsta oddsen för vinst. 
 • Philip Weselhoff – lämnat pga utröstad av tittarna

Betta på din Big Brother favorit

Leo vegas logo

Regler Big Brother

Reglerna i Big Brother är väldigt få till antalet, och den enda egentliga huvudregeln är att Produktionen sätter alla regler. Det innebär att vad än produktionen hittar på, är det bara för deltagarna att förhålla sig till detta. Regler kan också ändras, och tänjas – och deltagare som blivit utröstade kan räddas kvar på olika vis. 

Naturligtvis måste också deltagarna hålla sig till svensk lag och redan i starten av säsongen blev två deltagarna diskvalificerade för att ha uttalat sig nedsättande om judar. 

Vad vinner man i Big Brother?

Den som lyckas med bedriften att stanna hela 100 dagar i Big Brother-huset kommer att vinna en prissumma om en miljon kronor.

Hur röstar man på Big Brother?

Om du vill rösta i Big Brother, så krävs det att du antingen har TV4-appen eller Cmore-appen. Du måste också ha ett konto hos någon av dessa aktörer, eftersom du endast kan rösta när du är inloggad. Så snart du loggat in på ditt konto letar du upp startsidan för Big Brother i appen (görs enklast genom att skriva Big Brother i sökfältet). Där kommer du att hitta röstningsknappen, och det är endast en röst per konto och omröstning som gäller. Om du har röstat i en tidigare omröstning kan du naturligtvis delta igen och rösta i nästa omröstning. 

Om Big Brother

Big Brother är en reality-såpa som i Sverige sändes för första gången år 2 000. Den skapade stora rubriker när den kom, och vi har fått möta många intressanta personligheter genom åren. Det var också i Big Brother som det svenska folket med ögon stora som tallrikar för första gången fick se vanliga människor nuppa under täcket och bete sig som 14-åriga duracellkaniner på crack i sjövilda fylleslag – allt på bästa sändningstid. Numer är sådana aktiviteter vardagsmat för de flesta tv-tittare, men detta var helt galet stort när det kom. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Bland de tidigare vinnarna av Big Brother så är det kanske inte så jättemånga namn som vi minns – men ett namn som gjorde stor succé efter sin vinst i Big Brother är multikonstnären Carolina Gynning, vilken vann Big Brother 2004. Den allra första säsongen av Big Brother Sverige vanns av Angelica Freij. 

FAQ Big Brother

Här har vi samlat ihop de vanligaste frågorna inför Big Brother

📺Vart kan jag se Big Brother 2020?


Du kan se Big Brother i Sjuan, TV4play, samt Cmore. På den sistnämnda kan du streama live, dygnet runt.

📅 När hålls veckofinalerna i Big Brother?


Veckofinaler sänds på måndagar kl. 21.00 i alla tre kanaler, och dagliga avsnitt sänds övriga dagar kl. 19.00 – också dessa i Sjuan, TV4play och Cmore.

🤔 Hur vinner man Big Brother?


Det gäller att undgå att röstas ut eller bli diskvalificerad, och den som lyckas stanna i huset i 100 dagar vinner hela tävlingen.

🥇Vad vinner vinnaren av Big Brother?


Vinnaren av Big Brother går hem med 1 miljon kronor!

🔎Kan jag spela på Big Brother?


Ja, det går helt fint att betta hos flera olika svenska spelbolag, bland annat hos Betsafe och Leo Vegas.

🗓️När sänds finalen av Big Brother?


Finalen av Big Brother sänds i slutet av Maj.

🔎Hur röstar man på Big Brother?


Röstning sker i TV4-appen eller Cmore-appen, och för att kunna rösta där måste du ha ett konto hos någon av nämnda aktörer. Det kostar ingenting att rösta.

Du hittar röstningen enklast genom att skriva in ‘Big Brother’ i sökfältet, och du kan rösta en gång per konto och per enhet.

🤔Vilka slags uppdrag kommer deltagarna i Big Brother 2020 att få?


Detta vet vi inte på förhand, men tidigare säsonger har visat på stor kreativitet bland produktionen. Vi håller dock tummarna för en Big Brother låt i år igen – denna brukar bli succé.