Hem rekar-fotboll fotbolls-em Du är här

Bästa Målgörare EM 2021 – Vem blir EM:s Bäste Målgörare?

Vem kommer kliva fram och göra målen? Är det dem yngre lovande spelarna som kommer ta ytterligare kliv i detta mästerskap och visa vägen eller är det mer rutinerade spelarna som har varit med under längre tid som kommer ta med ansvar?

Bästa Målgörare EM 2021Odds
Cristiano Ronaldo2.60
Patrik Schick2.60
Harry Kane4.25
Raheem Sterling12.00
Kasper Dolberg34.00
Ciro Immobile101.0
Federico Chiesa201.0
Lorenzo Insigne201.0
Yussuf Poulsen201.0
Phil Foden301.0
Joakim Maehle301.0

Vem blir EM:s Bäste Målgörare?

Höga odds på EM:s Bäste Målgörare hos Unibet

Alexander Isak

Sveriges största hopp framåt vad gäller målproduktionen. Många hoppas och tror att han ska bli den store arvtagaren efter Zlatan Ibrahimovic. Och nu är Zlatan missar EM på grund av sin skada så kommer det lyftas över än mer på att Alexander Isak ska lyckas. Har utvecklats till en anfallare i världsklass under säsongen och prickar bara Isak in formen till mästerskapet kan det bli ett roligt mästerskap för honom och Sverige. Mer om Isaak i EM här!

Marcus Berg

Man vet alltid vad man får av Marcus Berg i landslaget. Han har varit ifrågasatt vid flera tillfällen av media och supportrar. Men han har alltid motbevisat dessa genom att leverera i landslaget. Han kommer få en väldigt viktig roll att styra och leda de övriga yngre anfallarna.

Emil Forsberg

Har klivit fram som Sverige största stjärna när Zlatan inte finns med på planen. Har egenskaper så få i landslaget besitter och en väldigt internationell stil i sitt sätt att spela fotboll. Skapar sig själv ofta bra lägen och ställer Forsberg bara in siktet rätt under mästerskapet kan det helt klart trilla in ett par mål från hans fötter. Se em odds på Forsberg här!

Robin Quaison

Quaison gjorde stor succé under EM-kvalet och var en stor faktor till att det svenska landslaget ens tog sig till EM. Men har på senare tid fått stå i skuggan av Alexander Isak och Zlatans framfart i landslaget. Men han har visat i både klubblaget och landslaget att han har näsa för målet. Kan EM bli turneringen då Quaison går från en respekterad trupp spelare till en av landslagets viktigaste spelare?

Viktor Claesson

Viktor Claesson har en riktigt hög högsta nivå och kommer vara en joker i det svenska landslaget i denna turnering tror jag. Har inte fått kanske den speltiden han förtjänat i landslaget men han spelar även på en position som är hårdast konkurrens av alla i landslaget. Samtidigt har han de senaste åren dragits med skador som stoppat honom från matchspel. Men kommer Claesson igång under mästerskapet så kommer han bli en otrolig tillgång till det svenska landslaget och han har absolut möjligheten att kunna bli en skyttekung för det svenska landslaget. Farlig både utanför och innanför straffområdet vilket är en väldigt bra egenskap.

Få ett gratisspel värt 100 kr när du gör din första insättning hos Betsson.

Dejan Kulusevski

Har slagit igenom med dunder och brak senaste säsongerna och spelar numera i storklubben Juventus. Men har testats positivt för covid-19 och kommer därmed att missa åtminstone premiären mot Spanien. Det som också talar emot att Dejan Kulusevski skulle bli Sveriges bästa målskytt är att han mer är en spelare som serverar de fina bollarna till sina medspelare än avslutar och gör mål själv. Men han har absolut potentialen att kunna bli Sveriges EM-skyttekung. För att läsa mer om Kulusevski i EM, klicka här!

Sebastian Larsson

Den mest rutinerade i landslaget vad gäller landskamper. Kommer in i det här mästerskapet med stor rutin och kommer vara en av ledarna i laget. Var innan landslagssamlingen även den spelare som tog alla fasta situationer. Men han missade en straff i genrepet och frågan är om han kommer få chansen igen om tillfället ges i EM? Har en riktigt vass högerfot och hans frisparkar håller fortfarande riktigt hög internationell nivå.

Jordan Larsson

Är för första gången uttagen till en landslagstrupp i ett stort mästerskap. Har tidigare fått representera landslaget vid ett par tillfällen men då enbart i träningsmatcher. Kommer Jordan Larsson gå i sin pappas fotspår och bli en av de mest framgångsrika anfallsspelarna i svenska landslagets historia? Jordan har absolut förutsättningarna och kvaliteten för detta. Men frågan är hur mycket speltid han kommer få i detta mästerskap. Han har nog mest blivit uttagen för att få vara med och se och lära i detta mästerskap av Janne Andersson. Men visar han framfötterna och tar chanserna som ges så kan vi absolut få se ytterligare en i Larsson-familjen skriva in sig i historieböckerna som målskytt i ett mästerskap.

Kristoffer Olsson

Den i det svenska landslaget som kanske är tryggast med bollen vid sina fötter. Stressar sällan upp sig oavsett situation och försöker alltid hitta ett passningsalternativ för att försöka spela sig ur en situation än att bara skicka iväg bollen. Kommer troligtvis inte bli den i det svenska landslaget som gör flest mål under turneringen. Men han kommer definitivt vara en av spelarna som spelar en nyckelroll i hur Sveriges prestation ser ut i turneringen.

Mattias Svanberg

Inför turneringen kändes Svanberg som en riktig joker som kanske skulle få chansen att få blomma ut ordentligt i landslagssammanhang i detta mästerskap. Har nu dock drabbats av covid-19 och kommer att missa premiären mot Spanien. Det återstår att se om Janne Andersson kommer att välja att ha med Svanberg framöver i den svenska truppen eller om han kommer att få stå åt sidan under hela EM. Ett otroligt tråkigt bortfall för en spelare som har framtiden för sig och framöver garanterat kommer bli en viktig spelare för det svenska landslaget.  

Vem Vinner Euro 2021? Besök vår Betting Guide för Odds, Tippa och Betting på Fotbolls EM 2021!

Missa inte: Odds Bästa Spelare EM

Missa inte: Bästa Målskytt EM (Hela Turneringen)

Missa inte: Odds på Italien England Fotbolls-EM

Kategorier: