Hem rekar-fotboll fotbolls-em Du är här

Bästa Målskytt EM – Vem blir skyttekung i EM?

I EM så kommer de bästa spelarna runt om i Europa att göra upp om titeln vem som blir bästa målskytten i turneringen. Inför EM 2020 så har spelbolagen lagt ut odds på de spelare som dem tror kommer vara de spelarna som gör flest mål i EM och det är en lista innehållande spelare i världsklass.

Bästa MålskyttOdds
Cristiano Ronaldo2.60
Patrik Schick2.60
Harry Kane4.25
Raheem Sterling12.00
Kasper Dolberg34.00
Ciro Immobile101.0
Federico Chiesa201.0
Lorenzo Insigne201.0
Yussuf Poulsen201.0
Phil Foden301.0
Joakim Maehle301.0

Harry Kane, England (Tottenham)

Harry Kane går in I den här turneringen med skyhöga förväntningar på sina axlar. Det är han som ska leda det engelska laget mot EM-guldet. Han kommer från en säsong där han vann skytteligan i Premier League på 23 mål. Då ska man även komma ihåg att Tottenham som lag underpresterade rejält. Harry Kane vann även skytteligan i VM 2018 samt i EM-kvalet så det är ingen slump att han är favoriten att vinna skytteligan i detta mästerskap.

Romelu Lukaku, Belgien (Inter)

Är det nu det ska lossna ordentligt för Belgien? Det är den stora frågan alla undrar och om det ska ske så måste det lossna för Lukaku. Han är en målskytt av rang som gjorde 24 mål i Inter under säsongen. Har även levererat tidigare i den belgiska tröjan. Om Belgien går så långt som många tror i detta mästerskap så kommer Lukaku med största sannolikhet vara med i toppen av skytteligan.

Få ett gratisspel värt 100 kr när du gör din första insättning hos Betsson.

Cristiano Ronaldo, Portugal (Juventus)

Kommer till det här mästerskapet som den största stjärnan av dem alla. Fortsätter år ut och år in att leverera på topp. Vann skytteligan i Serie A med sitt Juventus trots att det gick sådär för laget i stort. Ska Ronaldo kunna bära fram sitt landslag till ytterligare ett guld då Portugal har chansen att försvara sitt EM-guld som regerande mästare. Öste in mål även under EM-kvalet då han enbart blev slagen av Harry Kane.

Alvaro Morata, Spanien (Juventus)

Prickar Alvaro Morata in formen så kommer han bli livsfarlig i detta EM och kommer garanterat göra en hel del mål. Men han tenderar att dippa otroligt mycket i sina prestationer. Men trots detta så är han en anfallare av yttersta världsklass och det svenska försvaret får se upp i premiären.

Ciro Immobile, Italien (Lazio)

Immobile fortsätter att ösa in mål I klubblaget Lazio även om den här säsongen inte riktigt nådde upp till de helt fantastiska målsiffrorna han hade under säsongen 2019/2020. Italien har mer och mer börjat krypa fram som en outsider i pratat om EM-guldet och där kan Immobile helt klart bli en bärande spelare om Italien ska gå långt.

Timo Werner, Tyskland (Chelsea)

Öste in mål i Bundesliga och klubblaget RB Leipzig 2019/2020. Men sedan han anslöt till Chelsea har målproduktionen stannat av något. Men kommer få sina chanser i detta EM och får han bara till skärpan bättre än under säsongen så kan han nog smälla in ett par mål. Men återigen likt Gnabry. Tyskland har hamnat i en riktigt tuff grupp och frågan är om de kommer bli så många mål framåt för de tyska landslaget.

Alexander Isak, Sverige (Real Sociedad)

Sveriges tillskott på den här listan är såklart Alexander Isak. Har under säsongen blommat ut och slagit igenom ordentligt i La Liga. I Zlatans frånvaro kommer Alexander Isak få ta ännu mer ansvar framåt och mycket av om det ska bli en svensk succé sommar kommer nog ligga i om Alexander Isak får igång målskyttet. Mer om Isak besök den här artikeln!

Missa inte: Svenska spelare som kan få flest kort i EM

Missa inte: Odds Bästa Spelare EM

Spela på Bästa Målskytt i Fotbolls-EM hos Unibet

Kategorier: