Hem tips Du är här

UFC 247 – Jones vs Reyes

Veckans UFC 247-gala blir något alldeles extra när kampen om det lätta tungviktsbältet mellan Jon Jones och Reyes ska avgöras. Detta är bara en av två titelmatcher under denna gala där vi får se otroligt med spänning eftersom Valentina Shevchenko också ska försvara sitt bälte mot Katlyn Chookagian i damernas flugvikt.


Latifi – debut i tungvikt

Ur ett svenskt perspektiv finns det dock en annan match som kittlar ännu mer. Ilir Latifi från Malmö ska gå sin första tungviktsmatch någonsin och det blir tuffast möjliga motstånd när Derrick ”The Black Beast” står på andra sidan oktagonen. Kan svensken skrälla till sig en seger eller blir det favoriten som håller för trycket? Oavsett vilket ska det bli intressant att se vart vi har Latifi står. Svensken söker revansch efter två raka förluster.

Speltips Jon Jones vs Dominick Reyes med högsta odds

Lägg ditt spel på Jones!

Betta på Jones genom att trycka på knappen under!

Tankar om matchen – Jones vs Reyes UFC 247

Även om Dominick Reyes är obesegrad känns det lite för tidigt att han ska gå upp mot Jon Jones om bältet redan nu. Samtidigt kan ingen påstå att det inte är välförtjänt utan Reyes har jobbat där dit han är och är en obesegrad fighter inför matchen med tolv raka segrar.

Jon Jones är dock snäppet för bra vilket kommer märkas. Även om det är svårt att känna sympati för Jones kan ingen ta ifrån honom hans prestationer. Han tog bältet i sin comeback mot ”The Mauler” och sedan har han försvarat det två gånger. Det mesta talar för att han klarar av att försvara bältet en tredje gång.

Samtidigt kan allt hända och Jones måste ha huvudet med sig. Det går inte att slappna av en sekund mot en fighter av Reyes kaliber. Tyvärr ser vi dock inte Reyes kunna hota Jones över en hel match och därför är våra bets pro Jones.


Innehavaren av bältet – Jon Jones

Speltips Valentia Shevchenko vs Katlyn Chookagian med högsta odds

Tack UFC

✔️ Vi tror att det blir en jämn match där Shevchenko står som segrare till slut. Vi väljer att spela att matchen går tiden ut till oddset 1,53 hos Betsson.

✔️ Shevchenko lär vinna men det kan dröja innan segern är klar. Därför väljer vi att också spela Shevchenko som vinner på Decision till oddset 1,66 hos Bet365.

✔️ Vi kör också ett bet på att Shevchenko inte vinner på avslut. Oddset 1,40 hos Unibet tilltalar oss.

Spela på Shevchenko eller Chookagian!

Grymma odds när du klickar på knappen under!

Tankar om matchen – Shevchenko vs Chookagian UFC 247

Valentia Shevchenko har försvarat bältet två gånger och är obesegrad sedan comebacken till viktklassen flugvikt. Ukrainskan har imponerat i samtliga fighter och är relativt klar favorit inför matchen mot Chookagian. Det som talar emot ukrainskan är hemmastödet till amerikanskan Chookagian men samtidigt är det inget som lär påverka Shevchenko allt för mycket. 

Därmed tror vi att det blir en relativt komfortabel seger för Shevchenko vilket du kan utvinna genom att läsa våra speltips. Shevchenko har imponerat stort och borde kunna vinna utan några större problem mot Katlyn Chookagian. 

Shevchenko vs Cookagian ufc 247
Tack UFC

Speltips Derrick Lewis vs Ilir Latifi 

✔️ Tyvärr blir det ingen svensk fest under galan. Derrick Lewis är för stark och vi spelar honom som segrare till oddset 1,35 hos Bet365.

✔️ Däremot kan Lewis mycket väl få problem att avgöra på KO. Vi tror Lewis istället vinner på Decision och spelar detta hos Unibet.

✔️ Därmed lägger vi också ett bet på att matchen går hela vägen till slutet. Fina odds finns att hämta hos Speedybet.

En av våra svenska superstars!

Tankar om matchen – Lewis vs Latifi UFC 247

För svenskarna blir Latifis debut i tungvikt något extraordinärt. Skeptikerna menar att Latifi eventuellt tagit sig vatten över huvudet efter att han gått upp en viktklass när han har två raka förluster i viktklassen under. Samtidigt har Latifi skrällt förr men när det är ”The Black Beast” på andra sidan oktagonen är frågan om det inte är lite för svårt.

Vi hoppas givetvis på malmöiten som vunnit åtta av sina tolv matcher i UFC men det gäller också att vara realistisk. En seger för för Latifi ligger på hela 3,15 jämfört med Lewis betydligt lägre 1,35. Därmed tror vi att det blir snäppet för tufft för Latifi att klara av en seger i denna match. Vi hoppas givetvis att vi har fel men det mesta talar för att Lewis vinner matchen.

Därför har vi också placerat bets på att Lewis vinner matchen men det kan ta tid då Latifi inte kommer ge sig i första taget. 


Vanliga frågor och svar – UFC 247

Nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna inför UFC 247!

🔎Går det att streama UFC 247?


Viaplay PPW kommer att streama galan som vanligt. Räkna med att hosta upp lite cash för att kunna titta.

🔎När går UFC 247?


Klockan 04:00 söndag morgon den 9 februari går huvudkorten igång. Ställ klockan för säkerhets skull.

🔎Vilken är huvudmatchen i galan?


Officiellt är det två fighter som delar på äran att vara huvudmatch. Kampen om lätt tungviktsbältet mellan Jones och Reyes samt fighten om flugviktsbältet mellan Valentia Shevchenko och Katlyn Chookagian.

🔎Var arrangeras UFC 247?


Toyota Center i Houston, Texas med plats för 19 000 åskådare är där galan kommer att arrangeras. Det innebär stora möjligheter för en rejäl publikfest.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se