Hem tips Du är här

UFC 250 – Nunes vs Spencer

UFC fortsätter med sina publikfria galor fortsätter och under lördagen kommer deltagarna göra upp i UFC Apex , ett produktions- och kontorskomplex i Las Vegas. Huvudkortet blir matchen i damernas fjädervikt mellan Amanda Nunes och Felicia Spenser. Båda fighters har en imponerande resultatrad men det är Nunes som är solklar favorit till segern. Om inte något extremt oväntat händer kommer hon att vinna fighten mot Spencer. Vill du betta på UFC 250 kan du göra det hos Bet365. Alla UFC odds i denna artikel är hämtade från spelbolaget Unibet

Amanda Nunes (19-4)

Den 31-årige fightern Amanda Nunes är från Brasilien och har gått 23 matcher i sin karriär. Av dessa fighter har hon vunnit 19 varav 13 på KO eller TKO. Nunes är obesegrad sedan 2014 och har dubbla bälten i såväl Bantamvikt och Fjädervikt. Om hon gör vad hon ska mot Spencer bör brasilianskan göra matchen relativt kort. 

Felicia Spencer (8-1)

29-årige Felicia Spencer från Kanada är förutom en fruktad UFC-fighter mattelärare i Florida. Hon behöver inte räkna på oddsen särskilt länge för att inse att hon är klar underdog. Under sin karriär har Spencer gått nio matcher och vunnit åtta. Hon har också haft bältet för Fjärdervikt. Mot Amanda Nunes ska hon dock inte ha en chans trots att det blev en imponerande seger mot en annan brasilianska senast. 

Speltips: Nunes vs Spencer: Vi tror att Nunes vinner komfortabelt. Därför spelar vi henne som segrare till 1,18. 

Vi äger inte eller har redigerat videon my domain. Kredit och tack till UFC

Övriga fighter i UFC 250

En av de mest ovissa fighterna under kvällen är den mellan Heinisch och Meerschaert. Men vi skulle ändå säga att Heinisch är favorit av en anledning.

Speltips: Ian Heinisch vinner över Gerald Meerschaert till oddset 1,72

Charles Byrd har favoritskapet av en anledning och denna fight ska bara kunna sluta på ett sätt och det är med seger för Byrd. Allt annat vore en överraskning av guds nåde men det tror vi inte inträffar i Las Vegas, Nevada.

Speltips: Charles Byrd vinner mot Ian Heinisch till oddset 1,58

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se