Hem tips Du är här

UFC fight night – ”The Mauler”Gustafsson – Werdum – med insatsen tillbaka!

Alexander ”The Mauler” Gustafsson gör comeback i Oktagonen för första gången sedan den 1 juni 2019. Det är den tidigare mästaren Fabricio Werdum som är motståndet för dagen. För första gången någonsin ska ”The Mauler” prova på tungviktsklassen och det blir tufft motstånd på direkten. Just nu kan du få 100 kronor i försäkrat spel hos Unibet när du spelar ”The Mauler” som segrare. Det gör att du får pengarna tillbaka om ditt bet inte skulle gå in. Registrera dig som kund hos Unibet idag för att ta del av erbjudandet som alltså ger dig 100 kronor i försäkrat spel.  

Dagens bästa speltips med högst odds

* Vi väljer att spela ”The Mauler” som vinnare mot Fabricio Werdum. Vi använder vårt försäkrade spel från Unibet vilket gör att vi får insatsen tillbaka om Alexander Gustafsson skulle förlora.

Vi äger inte videon,vi har ej redigerat videon eller på något sätt baserat våra spel på videon. stort tack till UFC.

Tankar inför fighten

Svenska MMA-fans är givetvis extremt nöjda över att ”The Mauler” gör comeback. Efter två raka förluster mot Jon Jones och Anthony Smith är Gustafsson stor favorit inför mötet med Fabricio Werdum. 

Dock går det att ifrågasätta utveckligen hos svensken, i alla fall resultatmässigt. Sedan den berömda fighten mot Jon Jones 2013 har ”The Mauler” klivit upp i oktagonen sju gånger och kan endast visa upp tre segrar.

Det har varit mycket snack inför fighten med utspel från Alexander Gustafsson som sagt att han ”ska krossa Werdums ansikte”. Enligt oddsen finns det stor sannolikhet att han lyckas med detta. De båda fightersen har mött varandra i en gymfight för 10 år sedan men det går givetvis inte att dra några större växlar från detta.

Werdum är från Brasilien och är en rutinerad herre med sina 42 år. Han har gått 33 fighter, vunnit 23, förlorat 9 och spelat 1 oavgjord. Senaste fighten med Werdum var i maj tidigare i år. Då blev det förlust Aleksei Oleinik. Precis som Gustafsson har Werdum också två raka förluster. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se