Hem tips Du är här

UFC 251 – Usman vs Masvidal med grymma odds & speltips

Vilken gala vi har framför oss på UFC Fight Island i Abu Dhabi. Inte mindre än tre titelmatcher väntar under UFC 251 och du kan betta på samtliga matcher hos 888sport. De har fina odds på alla galans fighter och är den perfekta plattformen för UFC 251. Lägg singlar eller kombinera dina bets till en kupong. Det väntar en fullspäckad gala med tre titelmatcher så möjligheterna till betting kunde inte vara mycket bättre. 

Odds på titelmatcherna från 888sport

Fighter UFC 251 – titelmatch 1Odds UFC 251
P. Yan1,44
J. Aldo2,80
Fighter UFC 251 – titelmatch 2Odds UFC 251
A Volkanovski1,44
M. Holloway2,80
Fighter UFC 251 – titelmatch 3Odds UFC 251
K Usman1,36
J. Masvidal3,10

Dagens bästa speltips med odds från 888sport

* Vi tror Holloway kan skrälla mot Volkanovski. Teamet lär ha en bra plan för att förhindra sparkarna från Volkanovski. Visst är ryssen favorit men Holloway lär vara revanschsugen efter att ha tappat bältet till just Volkanovski i december. Vi spelar därför Holloway som segrare till oddset 2,80.

* Steget för Aldo upp till Yan känns för stort och om ingen större sensation inträffar kommer Yan att göra kampen om bältet i Bantamvikt kort. Yan är en nivå för bra för att Aldo ska kunna hota och vi spelar Yan som vinnare till oddset 1,44.

* Kamaru Usman skulle egentligen mött Gilbert Burns men efter att den sistnämnda testat positivt för Covid-19 blir det Masvidal som ersätter istället. Vi tror att Usman utan problem vinner matchen mot Masvidal och spelar Usman som segrare till oddset 1,36.

Yan vs Aldo

Galans första titelmatch blir fighten mellan Pjotr Yan och José Aldo i bantamvikt. Det känns som att Yan har något på gång då han visade fin form i vintras och bland annat knockade Urihaj Faber i december. José Aldo är ett intressant namn på väg upp men frågan är om inte steget till Yan är för stort för Aldo i dagsläget. 

Vi äger inte videon eller innehållet. VI har inte redigerat något och vi baserar inte våra speltips på videon. Stort tack till UFC

Volkanovski vs Holloway

Dessa båda fighters ställdes mot varandra i december i en titelmatch om Fjäderbältet. Den gången gick Volkanovski segrande ur striden och tog därmed bältet från Holloway. Nu väntar returmatch och Volkanovski är klar favorit. Vi tror dock att Holloway har möjlighet till skräll. Hans team lär ha en bra matchplan för fighten och få bukt med sparkarna som är Volkanovskis etablerade vapen.

Usman vs Masvidal

Usman är solklar favorit och allt annat än seger för ”den nigerianska mardrömmen” vore en praktsensation. Egentligen skulle Kamaru Usman slagits mot Gilbert Burns men Burns testades positivt för Covid-19 och därför blir det Masvidal som utmanar Usman men det lär inte ändra på utgången.   

Vi äger inte videon eller innehållet. VI har inte redigerat något och vi baserar inte våra speltips på videon. Stort tack till UFC

Live Stream UFC 251

För dig som vill streama UFC 251 är det Viaplay PPW som gäller., De har rättigheterna för alla UFC och erbjuder streaming. Det som behövs är en dator, mobil. surfplatta eller smart-tv. Då finns streaming tillgängligt till en kostnad. 

FAQ – UFC 251

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna & svaren inför UFC 251

🔎Vart hålls UFC 251?


UFC 251 arrangeras på UFC Fight Island. Det är egentligen ingen ö utan snarare en plats i Abu Dhabi där alla fighters gör upp.

🔎Går det att live-betta på galan?


Ja, UFC 251 finns tillgängligt för live betting under hela natten. Följ galan och placera bets hos 888sport.

🔎Hur många mästarbälten står på spel i UFC 251?


Vi kan se fram 3 titel fights på denna gala! Du ser:

Yan vs Aldo

Volkanovski vs Holloway

Usman vs Masvidal

🔎 När hålls UFC 251


UFC 251 – huvudkortet börjar kl 04.00 på söndag morgonen 12/7.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se