Hem tips Du är här

Wilder VS Fury 2 – Super Odds, Tid, stream & matchkort

Den 22.a Februari 2020 runt 04.00 – 05.00 svensk tid smäller det! Tyson ”Gypsy King Fury VS Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder 2 direkt från MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, Nevada. Hos oss hittar du Fury vs Wilder 2 odds samt speltips och nyaste nyheterna! Är du redan nu sugen på att spela på Wilder VS Fury 2?Pass på då att ta del av vårt super odds Fury vs Wilder 2 från 888sport!

Super odds Fury VS Wilder 2 – 10 gånger pengarna!

888sport super odds fury vs wilder 2
Super odds Fury vs Wilder 2 hos 888Sport. Använd kod: 888BO
18+ | Spela ansvarsullt | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Gilltigt till 23/02-20

Hur man tar del av super odds ”The Gipsy King” Fury VS ”The Bronze Bomber Wilder 2

 1. Skapa bettingkonto hos 888Sport

  Börja med att skapa konto via vår länk här till 888Sport

 2. Gör din första insättning

  Sätt in minst 100 SEK på ditt 888Sport spelkonto

 3. Använda promo kod för Fury vs Wilder 2

  Använd koden 88BO vid din första insättning

 4. Lägg ditt bett

  Lägg 50 SEK på din favorit att vinna mellan Fury vs Wilder

 5. Lycka till!

  Vi på barabetting önskar dig lycka till!

Låt oss presentera WBC nya mästare – TYSON FURY

Vilken fight! Tyson Fury dominerade hela fighten mot Deontay Wilder och vann till slut efter Wilders hörna slängde in handduken och domaren bröt matchen. Detta efter att Tyson fått ner Wilder 2 gånger innan detta 1.37 i 7 rondern Tyson Fury vann på TKO. Vi på Barabetting säger stort GRATTIS till The Gispy King Tyson Fury!

Wilder VS Fury 2 – Årets boxningsgala startar nu!

Äntligen är tungviktsmötet mellan Wilder vs Fury 2 här! Galan har precis startat (00.00 CET) med ett gäng riktigt sköna fighter. Kolla hela matchkortet längre ner på sida. Och missa inte heller våra speltips Wilder vs Fury 2 som våra boxnings experter skrivit. Håller du med de? Hoppas du hittat din PPV via ViaPlay och bänkat dig i soffan för att se fram emot en actionfylld natt med massor av proffs boxning i Wilder mot Fury 2 från Las Vegas! Vem vinner? Lägg ditt bet hos 888Sport här!

Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder VS Tyson ”The Gipsy King” Fury +Presskonferens

Nu är vi bara några dagar från en av de mest hajpade boxningsmatcherna någonsin.

Matchen mellan Tyson Fury och den regerande WBC-världsmästaren, Deontay Wilder, har länge känts som ett oavslutat kapitel – returmatchen har i princip varit oundviklig ända sedan den första matchen slutade oavgjort. Hur ser oddsen ut för Fury Vs Wilder 2?

Så säger spelbolagen om fighten – Odds hämtade från Betsson

Enligt spelbolagen kommer det bli en jämn match men Tyson Fury är favorit att vinna. Oddsen på 1×2 ser ut så här hos Betsson:

Fansen vill ha svar efter första fighten -detta blir en avgörande fight mellan Fury vs Wilder

Fans vill fortfarande ha svar på vem som är vår tids bästa tungviktsboxare och på lördag får vi förhoppningsvis svaret. Det har gått mycket snack sedan den förra matchen. Många menar att Fury vann matchen på poäng. Andra menar att Wilder var en solklar vinnare eftersom Fury trots allt blev knockad i sista ronden, och nedräkningen var ovanligt lång.

Mycket står på spel och heta känslor

Det är alltså mycket som står på spel inför den här matchen, och på den sista presskonferensen verkade det som att känslorna svallade över litegrann. Precis som i den förra presskonferensen slutade det hela nästan med en fysisk alterkation, och återigen fick arrangörer och säkerhetsvakter kliva in för att hålla Fury och Wilder på säkert avstånd från varandra.

Kan Fury resa sig igen mot Wilder?

Under den korta tid de stod öga mot öga gick snacket mellan dessa fajters som väntat. Tyson Fury gav fräcka kommentarer medan Wilder lovade och bedyrade att Fury inte kommer resa sig nästa gång han knockar honom. Sammandrabbningen var något oväntad eftersom Wilder och Fury visat varandra mycket respekt så här långt. Men så här bara några dagar inför fajten kommer en annan sida fram och tävlingsandan, och den sportsliga rivaliteten, blir genast väldigt påtaglig.

Intensiv presskonferens med vakter inblandade

Efter en intensiv staredown fortsatte presskonferensen med en kort intervju där Fury bredde på karismatisk retorik som säkert kommer hajpa matchen och sälja ännu fler biljetter och pay-per-views. Deontay Wilder verkade ta Furys kommentarer med en nypa salt, men under ytan, och det bubblande skrattet, ser The Bronze Bomber säkert fram emot att få tysta Fury för gott.

Tack: ESPN

Tyson Fury VS Deontay Wilder – en match vi sent glömmer

Förra fighten mellan Tyson Fury och Deontay Wilder blev en match som sent kommer glömmas. Trots att britten Fury blev knockad två gånger till golvet lyckades han återhämta sig och klara ett oavgjort resultat. Hur den brittiske boxaren klarade av att resa sig efter knocken i rond 12 är fortfarande en gåta för de flesta. Trots den imponerande återhämtningen räckte inte det till bältet som Wilder fick behålla vilket han fortfarande gör.

Höga odds Fury VS Wilder 2

Behåller Wilder sitt bälte?

Ett ännu hetare möte väntar 22 februari kl 04:00 – Wilder Vs Fury 2

Nu väntar som sagt ett nytt spännande möte när boxarna åter igen gör upp och vilken hype vi har sett inför fighten. Förra drabbningen var extremt upphaussad men med tanke på resultatet senast är det ännu hetare den här gången. Som vi nämnde Fury vann de flesta ronderna i förstamötet men var som sagt också nära att bli knockad i slutet av fighten. Fighten går av i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Odds Fury VS Wilder 2

Vem lägger du ditt bett på?

Tyson ”Gypsy King” Fury från Storbritannien (30 – 29 – 0 – 1 (20 KO))  

Tyson Fury är den brittiske obesegrade boxaren som fyllde 31 i augusti förra året. Fury har fortfarande inte förlorat en fight i sin karriär och senaste segern kom mot svenske Otto Wallin. Sedan senaste mötet mot Deontay Wilder har Fury gått två matcher. Mot Tom Schwarz blev det enkel seger på KO men mot svenske Otto Wallin krävdes det UD för att utse en segrare. 

En kontroversiell herre den där Tyson

”Gypsy King” hamnade i blåsväder 2015 när han jämförde homosexualitet med pedofoli och 2016 kom nya rubriker när han kritiserade transsexuella och ”judarna som äger alla banker, tidningar och tv-stationer”. Men trots kontroversiella åsikter är han odiskutabel som boxare. Han har vunnit samtliga fighter utom en och det var mot Deontay Wilder där det blev oavgjort. Eftersom motståndaren hade bältet fick Fury inte överta det men nu är han favorit att vinna WBC-titeln.

Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder – (43-42-0-1 (41 KO)

Deontay Wilder har hållit WBC Heavyweight-titeln sedan 2015. 34-åringens svit av vinster är minst sagt imponerande. På 43 fighter totalt har han vunnit 42 varav 41 på KO. Han har aldrig förlorat utan enda tappet kom i den oavgjorda matchen mot Tyson Fury. 

2 KO vinster för The Bronze Bomber efter Fury

Efter den fantastiska fighten mot Fury har ”The Bronze Bomber” försvarat titeln ytterligare två gånger genom att vinna på KO mot landsmannen Dominic Breazeale samt mot Luiz Ortiz från Costa Rica. Den 17 januari 2015 vann Wilder bältet från kanadensaren Bermane Stiverne och sedan dess har han försvarat världsmästartiteln hela tio gånger. Det är minst sagt imponerande men nu kommer kanske den tuffaste utmaningen hittills.


Fler odds Tyson Fury VS Deontay Wilder 2 hos Unibet

 • Om man vill spela vinnare utan oavgjort har Deontay Wilder 1.95 odds medan odds på Tyson Fury är 1.87. (PLACERA SPEL)
 • Spelbolagen tror också på att det kan bli en sen natt i Las Vegas. Trots att Wilder är KO-kungen ger över 10.5 ronder exakt samma odds som under 10.5 ronder, nämligen 1.85. (PLACERA SPEL)
 • För den som vill spela på att fighten går hela vägen är oddset 1.90 medan oddsen på att matchen avgörs innan domaren blåser av är 1.83.
 • Trots att Fury är favorit till segern ligger oddsen på att han vinner på KO, TKO eller Disqualification på hela 5,50. Att Wilder skulle vinna under samma förutsättningar ger oddset 2,40. (PLACERA SPEL)
 • Däremot är oddsen betydligt lägre på att Fury vinner på Decision eller Technical Decision (2,50) medan Wilders odds ligger på 11,00 för samma bet. (PLACERA SPEL)

Så här tror vi om Fury vs Wilder 2

Senaste gången boxarna drabbades samman var det Fury som dominerade de flesta ronderna men Wilder som kom med de tunga slagen. Fury blev knockad hela två gånger men reste sig osannolikt upp. Blicken från Wilder när Fury reste sig efter vänsterkroken i tolfte ronden är klassisk boxningshistoria. 

Missa inte: Floyd Mayweather vs Logan Paul Odds 2021

Fury en teknisk boxare – hur stor fördel är det?

Fury är en tekniskt skickligare boxare vilket talar till hans fördel. Allting kommer att handla om ifall han klarar av att motstå de riktigt tunga slagen. Får Wilder in ett par fullträffar blir det svårt för Fury att vinna och det går aldrig att bortse från statistiken, 41 KO på 43 fighter är unikt i boxningsvärlden.

Och vinnaren av fighten blir….

Vi tror att det blir jämnt men att Fury vinner på Decision. Han är som sagt mer tekniskt skicklig och borde ha lärt sig läxan efter förra mötet. 

Odds Fury Vs Wilder

Fury som vinnare?

Hela matchkortet Fury vs Wilder 2

Förutom huvudmatchen mellan Tyson ”Gypsy King Fury VS Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder så har vi ytterliggare en titel fight och ett par till riktigt intressanta fighters den 22a feburari. Här i tabellen kan du se de olika fighters som kommer slåss i galan.

FavoritUnderdogViktklass
Deontay Wilder (C)Tyson FuryWBC Tungvikt titelfight
Emaneul Navarrete (C)Jeo Tupas SantisimaWBO Super bantamvikt titelfight
Charles MartinGeralad WashingtonTungvikt
Sebastian Fundora Daneil LewisJunior mellanvikt

Live streama Fury VS Wilder 2

När det kommer till att streama Fury mot Wilder så kommer det nog vara ViaPlay som kommer kör fighten. Gå in via länken här för att att skapa ett konto hos ViaPlay för att kunna streama fighten i bästa kvalité-

Live streama Fury vs Wilder 2

See boxning i högsta kvalité

FAQ – Tyson Fury vs Deontay Wilder 2

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring Fury VS Wilder 2

🔎 När är fighten Fury VS Wilder 2?


Den 22 februari 2020 (matchtid ungefär 04:00 CET)

🔎Vart hålls fighten mellan Tyson Fury mot Deontay Wilder 2?


MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, Nevada är platsen. Förra fighten arrangerades i Staples Center i Los Angeles.

🔎Kan man köpa biljetter till fighten?


Biljetterna sålde slut på några minuter men det går att få tag på andrahandsbiljetter. Räkna dock med att hosta upp flertalet tiostusentals kronor.

🔎 Kan man streama Fury VS Wilder 2?


Det är inte helt klart vart matchen kommer visas men förmodligen blir det Viasat PPW som det brukar när det väntar de största fighterna i Boxning och MMA.

🔎Vem är vinner fighten?


Tyson Fury är favorit att vinna men oddsen är väldigt jämna vilket talar för att det återigen kan bli en lång och spännande match mellan världens två obesegrade tungviktsboxare.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se