Hem boxning Du är här

Floyd Mayweather vs Logan Paul Odds – Vem är Favoriten?

Även om detta är en uppvisningsmatch och det tillämpas specialregler i matchen. Som vi går igenom längre ned i texten så är självklart Mayweather stor favorit i den här fajten. Mayweather har under sin långa karriär aldrig förlorat en match och mycket talar för att han inte kommer förlora matchen mot Logan Paul heller. Det vore en väldigt stor skräll om Logan Paul skulle vinna matchen och spelbolagen är rörande överrens om att Mayweather är otroligt stor favorit.

VinnareFightodds
Floyd Mayweather1.11
Logan Paul5.50

Inför Mayweather vs Paul

Logan Paul och hans bror Jake Paul har det senaste året blivit boxningsvärldens stora snackisar. Bröderna är sedan tidigare kända från sina sociala medier där de har miljontals följare på sina olika kanaler. Men nu har de båda alltså valt att satsa på att slå igenom inom boxning och göra boxningskarriärer. Men det kontroversiella brödraparet uppskattas inte av alla inom branschen och många har avfärdat deras matcher som jippon och att det inte är riktig boxning de håller på med. Men nu ska Logan Paul som går sin andra boxningsmatch tävla mot den största av dem alla, Floyd Mayweather i en boxningsmatch.

Hur många ronder tar det innan matchen är avgjord?

Antal ronderFightodds
över 5.52.10
under 5.51.65

Floyd Mayweather är under sin karriär fortfarande obesegrad. Matchen är en så kallad uppvisningsmatch och innehåller en del specialregler för att matchen ska bli jämnare.

Statistik från deras tidigare matcher

Floyd Mayweather har under sin karriär som proffsboxare mellan 1996 och 2017 gått femtio matcher. Mayweather har vunnit alla dessa femtio matcher vilket är ett helt makalöst facit. Tjugosju av dessa matcher har Mayweather vunnit på Knock-out och resterande matcherna på poäng. Detta gör honom till en av världens bästa boxare genom tiderna och det har gjort att han är en av världens rikaste idrottsmän.

Logan Paul har inte lika imponerade facit under sin väldigt korta boxningskarriär. Logan Paul har enbart gått en match. Denna match var mot en annan youtube-stjärna, engelsmannen KSI. Den matchen förlorade Logan Paul efter domslut. Så redan i sin andra boxningsmatch ska alltså Logan Paul ställas mot en av världens bästa boxare och med största sannolikhet kommer hans statistikrad efter matchen mot Mayweather vara två förluster.

Styrkor och svagheter hos Mayweather och Paul

Om man kollar på Floyd Mayweather och hans helt osannolika karriär där han alltså har gått femtio matcher och har vunnit i alla dessa. Detta tyder på att Mayweather som boxar i stort sett inte har några svagheter. Men ska man hitta några svagheter till den här matchen så är det såklart att Mayweather börjar komma upp i åldern. Han är nu 44 år gammal och har inte samma kraft som tidigare. Men sen också att hans senaste boxningsmatch var 2017. När han mötte UFC-stjärnan Connor McGregor i boxningsmatch som Mayweather vann enkelt. Men den matchen var för snart fyra år sedan. Så matchformen är nog inte där den brukade vara för Mayweather och det skulle kunna vara hans nackdel.

Betsson erbjuder oddset 21.00 eller 5% chans att matchen slutar i första minuten

Kollar man på hans motståndare i matchen Logan Paul så hittar man en del styrkor i att han är stor och har en bra räckvidd samt har lyckats träna upp ett hårt slag. Men hans svagheter kontra Mayweather är väldigt stora, han har inte alls samma erfarenhet, han har nyligen börjat med boxning och är fortfarande ”nybörjare” inom sporten som nu alltså ska gå upp i ringen mot boxningens kanske bästa genom tiderna.

Specialreglerna i matchen

För att matchen ska bli något jämnare och mer underhållande för publiken så har specialregler införts till den här matchen. Den stora skillnaden är vikten på de två olika boxarna. Floyd Mayweather får max väga 72,5 kilo vid invägningen, medan Logan Paul får väga upp till 86,1 kilo. Den stora viktskillnaden mellan boxarna ska göra att matchen ska kunna bli jämnare är tanken.

När ska Mayweather och Paul boxas mot varandra?

Boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather och Logan Paul skulle ha skett redan 20 februari. Men då blev matchen flyttad av okänd anledning. Men nu är datumet spikat och de två kommer att kliva upp i boxningsringen den 6 juni. Boxningsmatchen kommer ge på en gala i Hard Rock Stadium i Miami.

Var sänds matchen?

Matchen kommer att vara en PPV-match. Det vill säga att du köper en skild match eller gala. Just PPV-matcher är väldigt vanligt inom boxningen och det är så de stora pengarna kommer in till galorna. Floyd Mayweather är känd för att dra in enorma pengar via just PPV försäljningen och de fyra största matcherna vad gäller intäkter från PPV kommer från matcher med just Floyd Mayweather. Men Logan Pauls bror Jake Paul som boxades nyligen mot den tidigare MMA-stjärnan Ben Askren som också var en uppvisningsmatch uppges ha slagit sig in på topp 20 listan över mest sålda PPV genom tiderna. Detta är något som arrangörerna räknar med att slå nu när Logan Paul ska gå upp i ringen mot Floyd Mayweather.

Spelbolag som har Boxning i sitt oddsutbud

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
100% till 100 kr
 • 100 % upp till 100 SEK i välkomstbonus
 • Omsättningskrav: x1
 • Minsta odds 1.50
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% till 100 kr
 • 100% upp till 100 kr
 • Enormt sportbetting utbud
 • Minsta odds 1.50
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% till 100 kr
 • 100% upp till 100 kr
 • Omsättningskrav: x1
 • Min. insättning 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se