Hem nyheter Du är här

KSI vs Logan Paul II: Post Fight referat. Se hela matchen gratis här!

I KSI:s entourage hörs en rappande Rick Ross mest när presentationen av Youtube-stjärnan på vägen till ringen äger rum. Hans motståndare Paul Logan har i sitt stall med sig Justin Bieber som leder honom till ringen med den amerikanska nationalsången spelandes på violin. Som åskådare är det ett minnesvärt ögonblick och man känner hur nackhåren reser sig desto närmare de två boxarna är att äntra ringen. Med en såpass stark introduktion känner man direkt att det är något stort som är på väg att hända. Ni som såg matchen,vet också hur den slutade. Vinnaren blev KSI. Nu är det dags för Logan lillebror att träda in i ringen ihop om att kunna i nästa match slåss om Youtube bältet som KSI har. Jake Paul Vs AneSonGib sker den 30e januari i Miami

KSI vs Logan Paul: Se hela matchen gratis

Nedan kan du se hela boxningsmatchen mellan KSI och Logan Paul gratis.

KSI vs Logan Paul video

Bästa bettingsidor för fighting

Dessa är våra tre favorit bettingsidor när det gäller betting på fighting.

Unibet
Nordicbet
Bethard

Referat av KSI vs Logan Paul – Rond för rond

Nedan referear vi matchen mellan KSI & Logan Paul. Genom att läsa texten nedan får du en bra och kort genomgång rond för rond.

Rond 1: Mycket clinch

Michael Buffer som med sin karaktäristiska röst och sitt välkända ”Let’s Get Ready To Rumble” kör igång matchen som är kvällens huvudnummer och det alla har väntat på. Första ronden är inte så händelserik. Det börjar med att de båda slänger iväg några slag som inte direkt resulterar i något och det är en hel del tillfällen när de går in i clinch. Paul försöker med att få in några kroppslag, men han får aldrig till några riktigt bra träffar. KSI kör hårt med sin jabb istället och försöker gå mot Pauls huvud genom att slå med sin högra hand. Det slutar med att ingen får in någon bra träff, KSI ser oroväckande trött ut efter första ronden.

Rond 2: KSI landar fler slag

I andra ronden ser KSI desto piggare ut och kommer nu igång på allvar när han landar 41% av sina slag, vilket är en klar förbättring från första ronden. Paul Logan har också ryckt upp sig genom att landa 31% av sina slag. Båda två försöker att knocka den andre, men i slutändan tröttar det ut dem mer än vad det resulterar i något. Det märks att de båda inte har den bästa uthålligheten och något de båda skulle ha lagt ner mer träning på inför matchen. De ska båda två vara glada att det bara är sex ronder.

Rond 3: Logan Paul nere för räkning

Största händelsen hittills i matchen sker i rond 3 när Logan Paul går ner i backen, men det är enligt domaren ingen träff av KSI som får honom att gå ner utan istället dömer domaren det som att han halkar. Oavsett vad, så är han snabbt uppe på fötterna igen. Kommentarorerna ser det dock som en knockdown när de ser på reprisen att KSI träffar Logan Paul på baksidan av huvudet. Logan Paul åker ner i backen en andra gång, men denna gång är det helt uppenbart att han halkar.

Rond 4: Poängavdrag och KSI nere

I fjärde ronden kommer Logan tillbaka när han får in en fin uppercut på KSI’s haka vilket resulterar i att han segnar ner på backen. Logan begår då ett stort misstag när han fortsätter att slå på en liggandes KSI som inte kan försvara sig. Det resulterar i att han blir av med 2 poäng, men domaren dömer att det är en knockdown. Ett mycket kritiskt ögonblick i en oerhört jämn match. När fjärde ronden är slut ser KSI fullständigt utmattad ut. Kommer han att klara en femte rond?

Rond 5: KSI defensiv

I femte ronden är de båda rejält utmattade, men det ser lite värre ut för KSI som lider efter de två uppercuts som Logan har landat. Det märks framförallt i hans defensiva boxning han kör i femte ronden. Hans effektiva fotarbete gör så att han kan hålla sig på avstånd från Paul och försöker istället landa några lätta slag för att inte trötta ut sig ännu mer. Paul hanterar det bra och vet sedan första fighten att han inte ska trötta ut sig genom att jaga efter, men han lyckas trots det ändå få in några fina jabbar.

Rond 6: Och vinnaren är…

I rond sex lyckas KSI återfå lite energi och landa några slag mot Paul, men förutom det ser båda två nästintill helt utmattade ut. I slutet av matchen går de ändå på med allt de har mot varandra med förhoppningen att trots trötta slag kunna skaffa några sista poäng. När klockan slår tror de båda att de har vunnit matchen. Paul fick dock två poängs avdrag i fjärde ronden, men samtidigt var det KSI som åkte ner i backen. Det kommer att vara svårt att bedöma vem som vann. KSI såg bäst ut inledningsvis medans Paul var bättre i de senare ronderna.

KSI vs Logan Paul – Vem vann matchen?

Efter en extremt spännande och jämn match där en av domarna dömer vinsten till Logan Paul med siffrorna 56-55 och de två andra domarna dömer vinsten till KSI med siffrorna 57-54 och 56-55 vinner KSI matchen. Kanske hade Logan Paul vunnit, eller åtminstone fått till ett oavgjort resultat om han inte hade attackerat KSI när han låg på backen? Det går bara att spekulera i. Logan Paul sa efter matchen att han kommer att överklaga förlusten eftersom att han skyllde sin förlust på poängavdraget. Det känns i slutändan ändå som en rättvis seger då Logan Paul bröt mot reglerna.

Hur mycket tjänade KSI & Logan Paul på matchen?

Bara genom att ställa upp i matchen blev både KSI och Logan Paul garanterade att tjäna $900.000 var (ca 8,7 milj). Detta var alltså innan matchen hade startat. Det är självklart inga dåliga summor, men eftersom att de nu går en proffsmatch och med deras kändiskap via YouTube väcker liv i boxningen och ökar intresset kring sporten med sin publik är det trots allt en summa som arrangörerna är tvungna att hosta upp. De hjälpte streamingtjänsten DAZN att öka antalet prenumeranter eftersom att det var via den tjänsten matchen sändes i USA.

Blir det ett tredje möte mellan KSI & Logan Paul?

Enligt KSI var det hans sista match mot Logan Paul. Han sa efter matchen att han var klar med att möta honom i boxning. Men som vi alla vet är det alltid väldigt osäkert med vad boxare säger direkt efter matcher. Vi får helt enkelt se och hoppas att de kommer att mötas igen vid ett senare tillfälle.

Logan Paul vs Dillion Danis?

Logan Paul har alltså gått ut och sagt att han vill möta MMA fightern Dillon Danis, men i boxning och inte MMA. Det var i en intervju med TMZ Logan Paul utmanade honom. Han skrädde inte direkt med orden heller då han hävde ur sig en rad olämpliga ord om Danis. Dillon är en mer utpräglad BJJ fighter, och alltså inte lika bra ståendes. Men han har desto mer erfarenhet inom fighting eftersom att han hållt på med det mycket längre än Logan Paul kan det ändå komma att bli en intressant match om nu även Dillon vill möta Logan Paul.

Vidare sa Logan Paul att han även vill möta MMA fightern CM Punk, men inte i boxning utan i en UFC eller Bellator match. CM Punk är känd för att han först hade en karriär inom Wrestling för att sedan gå över till UFC där han än idag är aktiv. CM Punk har inte svarat på om han vill gå en match i UFC eller Bellator mot Logan Paul. Trots att Paul är väl medveten om Punks erfarenhet inom UFC vill han utmana honom. Han hade svarat att han hade förlorat alla sina matcher och därför skulle Paul besegra honom enkelt.

Ännu har inte sista ordet sagts här. Vi väntar spänt på vad de båda kommer att svara Logan Paul.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se