Hem tips Du är här

Youtube fight: Jake Paul VS AnEsonGib – Odds & Tips

Och vinnaren är….!

Den uppsnackade youtube fighten mellan Jake Paul vs AnEsonGib slutade med en första rond stop till fördel Jake Paul. Nu väntar vi spänt på om det blir en match mot KSI om youtube bältet. Här har vi high lights från nattens match.

Tack till DAZN USA

Om fansen inte fick nog av spänning från de två matcherna mellan KSI vs Logan är det snart dags igen för en ny spännande match arrangerad av YouTube. Den här gången är det Logans bror Jake Paul som ställs mot AnEsonGib den 30 januari i Miami i ett event som arrangeras av YouTube som en slags inofficiell uppvärmning till Super Bowl som arrangeras tre dagar senare några stenkast från arenan. 

Odds Jake Paul VS AnEsonGib

Vem får nästa titel fight?

jake paul vs Aneson gib boxning
Tack till Youtube

Paul vill hämnas på sin brors förlust mot KSI i framtiden men måste först vinna mot AnEsonGib som givetvis siktar på att sätta grus i maskineriet för 22-åringen. 

Jack Paul anses som favorit mot GIB

Jake Paul är favorit och också den som har flest följare på YouTube. Returmatchen mellan Mayweather och Logan Paul drog 12 000 åskådare till Staples Center vilket var mer än Anthony Joshuas USA-debut. Nu är det inte LA som är platsen för fighten utan Miami på The Meridian vid Island Gardens, inte alls långt från Hard Rock Stadium där Super Bowl arrangeras tre dagar senare. 

Speltips Jake Paul vs AnEsonGib

Odds på KO/TKO

Jake Paul VS AnEsonGib – Youtube fight

Vad står på spel mellan Jake Paul VS AnEsonGib?

Vinnaren av denna match får chansen att gå en match om bältet mot KSI. Eftersom Jake Pauls bror Logan förlorade mot KSI har han pratat om att hämnas sin bror och därmed har Jake Paul mest att förlora men också störst motivationsfaktor. Samtidigt vill nog AnEsonGib eller Gib som han är mer känd för mer än gärna få bältet och lite mer kändisskap. Gib har 2,1 miljoner subscribes på YouTube jämfört med 12,8 miljoner som Jean Paul sitter på. Därmed är det ingen hemlighet att majoriteten av tittarna kommer att heja på Jean Paul. Framförallt med tanke på att det vore extremt kittlande att se Jean Paul göra upp med KSI i en match om YouTubes bälte.

Jake Paul vs AnEsonGib press konferens

Tack till DAZN USA

Streama matchen – Paul Vs AnEsonGib

YouTube kommer att visa matchen via YouTube Per-Per-View. I övrigt är det DAZN som köpt rättigheterna att visa matchen. Det är ännu inte klart om något spelbolag kommer att visa fighten men så kan det mycket väl bli. Då behöver du endast ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet inom 24 timmar.  

Jake Paul – 19.7 miljoner subscribers

Jake Paul är en 22-årig YouTuber och Social Media influencer. Han gjorde sig ett namn genom att bli känd på den numera nedlagda appen Vine där han och hans bror Logan la upp flera sex sekunder långa filmer. Han hade också en roll som Dirk Mann i Disney Channels serie Bizaardvark. Men det är på YouTube han blivit riktigt känd genom hans 19,7 miljoner subscribers. Totalt har hans klipp setts över 6,3 miljarder gånger och på Instagram har Paul runt 12,8 miljoner följare

Tack till Jack Paul

AnEsonGib – 2.1 miljoner följare

AnEsonGib mer känd som Gib (hans namn baklänges blir Big Nose An). Genom att se en bild på influencern kommer du förstå varför han valt att kalla sig för det. Gib blev också känd genom YouTube men inte för humoristiska klipp utan istället för att han filmade sig själv när han spelade FIFA. Idag har han över 2,1 miljoner subscribers på YouTube men britten hoppas garanterat på fler när han nu ska upp i ringen.

Tankar kring matchen – båda har 1 vinst var

Jake Paul är inte nybörjare i ringen då han redan fightats mot KSIs bror Deji. I den matchen vann han i den femte ronden efter att Dejis team kastat in handduken då Paul fått in allt för många träffar. Jake imponerade med sin matchplan där han lyckades prestera bra slag utan att tumma på defensiven. Hans rörelse var väldigt fina samtidigt som amerikanen har smidiga reflexer vilket talar till hans fördel.

AnEsonGib – nästan en veteran i ringen

AnEsonGib är inte heller ny i ringen då han redan mött Jay Swingler, en annan YouTuber. Han lyckades vinna och var extremt aggressiv även om de flesta slagen inte var någon succé. Men han vann matchen och är nu en match från att få möta KSI om bältet men det är inget vi tror kommer inträffa för YouTubern med ursprung från Förenade Arabemiraten.

Tack till KSIvsLogan

Oddsen talar till fördel för Jake Paul mot AnESonGib

Vi tror att Jake Paul kommer att vinna fighten vilket oddsen också talar för. Han har bättre rörlighet och en större morot om han skulle vinna. Att få hämnas sin bror är ingen dålig anledning till att knocka sin motståndare och AnEsonGib är enda hindret mot en match mot KSI för amerikanen. Därmed spelar vi att Jake Paul kommer att vinna matchen och vi lägger två spel. Dels att Jake Paul vinner matchen men också att han vinner på KO. Vi tror att det inträffar i femte eller sjätte ronden och spelar därför över 4,5 ronder också.

Odds Paul Logan Vs GIB

Hur många ronder går fighten?

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se