Hem tips Du är här

Bellator London är här! Page i högform och en kokande THE SSE ARENA

Bellator MMA tar plats i London på The SSE Arena, Wembley och här kommer vi se möten mellan Edwards, Shipman, Brazier och Bak, där också Bak gör sin debut inom Bellator. Vi kommer se ett main event i mellanvikt och i lättvikt i dessa spännande matcher på lördag den 23 november, plus prelims såklart.

Hur ser oddsen ut inför Bellator London?

Bellator London FightersBellator odds på vinnareViktklassSpelbolag
Edwards VS ShipmanEdwards odds 1.36
Shipman odds 3.0
MellanviktUnibet
Page VS MelilloPage odds 1.1
Melillo odds 6.75
Welterviktbet365 bellator
Brazier VS BakBrazier odds 3.15
Bak odds 1.33
Lättvikt888 sport

Mellanvikt Edwards vs Shipman -största fighten i Bellator London

Edwards kommer till matchen som obesegrad med 8 vinster i ryggen. Ändå är detta en match som han rankar som den största i hans karriär. Målet är helt klart att vara den bästa mellanvikt tävlande och då inte bara i England utan siktet är inställt betydligt längre bort. Här handlar det om att vara bäst i Europa. Mycket står dock på spel och det är verkligen en spännande match som kommer upp. Även om Edwards är favorit här så vet vi att mycket kan hända. Det räcker med vinst för Shipman för att krossa Edwards drömmar, och såklart kommer han träna för att göra det. Händer inte det scenariot kommer nästa motståndare för Edwards att vara Van Steenis. Snart vet vi!

Weltervikt Page vs Melillo – en lätt match?

En något ojämn match då Page som från början var tänkt att möta Anderson i lördagens Bellator London. Han kommer istället att få möta en helt ny betydligt mindre kvalificerad motståndare. Den 15:e november kom beskedet att Melillo tar Andersons plats som blivit skadad. Som ni enkelt ser ligger oddsen hårt till fördel för Page i denna match men för Melillo handlar det mer om den största möjligheten i hela karriären. Kommer han försitta den chansen. Troligen inte. Vi kommer att få se en bra match och i vissa fall kan man prestera extra bra och detta kan vara ett sådant tillfälle.

Lättvikt Brazier vs Bak -Bellator London levererar

Det här blir en riktigt spännande match i Bellator London på lördag. The True Viking Sören Bak mot The Dominator Terry Brazier. Man kan inte undgå att notera att Bak har en riktigt fin svit med vinster bakom sig. Lite bättre än Brazier. Bak har också med sig en lättvikts titel och en titel från fjädervikt. Att skriva på för Bellator MMA är också ett stort steg och gör att Bak tar sig upp till de stora matcherna och möjligheterna. När väl erbjudandet kom i den form Bak ville ha det var det inga problem att ta steget.

Nu kommer Brazier och Bak ställas mot varandra i London och vi tror att Bak har bäst möjligheter att ta hem detta. Går det vägen kommer det ytterligare att förstärka hans vinst svit och visa att Bak är på rätt väg.

Lägg ditt bet på Bak i Bellator London
100% upp till 100 kr!
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimation | Allmänna regler och villkor gäller

Sammanfattning av Bellator London

Bellator har lyckats sätta upp ett antal riktigt intressanta matcher i sitt main event. Det är bra matcher men vi tycker det blir en tveksam match i den mellan Page och Melillo då vi anar en ganska trist föreställning. Vi vet inte riktigt varför detta blev beslutet. För oss är det ganska tydligt att det inte kommer bli en rolig match när oddsen ser ut som de gör. Tråkigt att det inte gick att få till detta bättre. Vi förstår ändå att man från Bellators sida har gjort sitt bästa för att lösa den här matchen på bästa sätt. Vi kommer alltså få se Bellators stjärna Page ta sig an nykomlingen Melillo.

Oavsett den kommer vi att få se spännande möten. Matchernas utgång tror vi kommer bli att Edwards tar hem sin match mot Shipman. Page kommer vinna mot Melillo, och Bak, The True Viking kommer att ta hem matchen mot Brazier.

Matcherna kommer innehålla mycket spänning så det gäller att ha koll på alla då mycket kan hända. Tror du inte som oss vad gäller resultaten finns möjlighet till intressanta sätt att få lite mer avkastning på insatt kapital för att öka på kassan lite.  Ha koll på oddsen hos de olika bettingbolagen. Som vi vet kan vad som helst hända.

Glöm inte perlims – hittar vi en ny MMA stjärna?

Glöm inte att även ha kika på prelim matcherna som innehåller många spännande möten. Här finns ett helt utbud av attraktiva möjligheter. Hela 15 matcher kommer genomföras och här finns chansen att se några av de stora kommande stjärnorna på MMA himlen. Vi är säkra på att detta blir en rolig kväll i en helt fullsatt arena.

Vem lägger du ditt bett på i Bellator London?
Enormt utbud inom betting!
18 År | Folkbokförd i Sverige | Giltigt för nya spelare | Identifiering med E-legitimation | Allmänna regler och villkor gäller