Hem tips Du är här

Vysshaya Liga – Direkt från Vitryssland

Vysshaya Liga fortsätter och det är dags för den femte omgången av den vitryska ligan. Fyra spännande matcher avgörs under lördagen och det är som vanligt mycket på spel. Vi ger dig tips och odds som vanligt.

Vysshaya Liga

Lägg oddsen hos Unibet

Live stream och kan Bate börja prestera?

Kan BATE börja prestera ordentligt och ta sig tillbaka till den topp vi vet de hör hemma i och kommer Brest visa att man är ett lag för toppstriden? För den som vill streama matcherna går det att göra hos bland annat Bet365 och Unibet, vi kommer förklara längre ner i texten om hur du live streamar Vysshaya Liga.Då kan du betta live och titta på matchen samtidigt alternativt följa dina pre game bets. 

Isloch Minsk vs Slavia Mozyr

Isloch Minsk inledde säsongen strålande med två raka segrar men sedan dess har det varit tuffare när det blivit två raka förluster. För Slavia Mozyr har det gått desto bättre. Visserligen förlorade man premiären mot Slutsk men sedan dess har man inte förlorat. Dessutom vann laget den första semifinalen i vitryska cupen mot BATE och har endast släppt in tre mål på de tre senaste ligamatcherna. Slavia Mozyr vann senaste mötet lagen möttes men innan dess hade Isloch Minsk fem raka segrar, träningsmatcher inkluderade. Nu känns det som att Slavia Mozyr borde vara snäppet vassare och därmed klara av att vinna denna match.

Speltips: Vi spelar att Slavia Mozyr vinner över Isloch Minsk till oddset 3,45 hos Unibet.

Rukh Brest vs FC Minsk

Två lag som befinner sig på nedre halvan efter fyra omgångar är FC Minsk och Rukh Brest. Hemmalaget har haft det något tuffare med endast en seger på de inledande fyra matcherna medan FC Minsk vunnit två och förlorat två matcher. Dock inledde FC Minsk med två segrar men sedan har det gått rakt nedför och frågan är hur det egentligen står till med den klassiska klubben?! Rukh Brest har visserligen inte vunnit på tre matcher men har fördel av hemmaplan samtidigt som FC Minsk inte har självförtroende för tillfället. Därför tror vi att det blir en mycket jämn match där det blir svårt att sära på lagen. 

Speltips: Matchen Rukh Brest och FC Minsk slutar oavgjort till oddset 3,00 hos Betsson

Vitebesk vs Brest

Brest är solklara favoriter och allting talar för att det blir ytterligare en seger mot Vitebesk som i och för sig har börjat ligan positivt och ligger sexa i tabellen. Brest är dock snäppet vassare och det lär vara harmonisk stämning i omklädningsrummet efter att laget vunnit första mötet mot Soligorsk i vitryska cupens semifinalen med 2-0. Nu talar allt för att man också klarar av att vinna mot Vitebetsk, ett lag som vunnit två och spelat en oavgjord på de fyra första matcherna. Om Brest gör jobbet kan detta bara sluta på ett sätt och vi tror att det blir seger för bortalaget i matchen.

Speltips: Brest vinner över Vitebesk till oddset 1,66 hos Nordicbet    

BATE vs Zhodino

Mesta mästaren BATE Borisov har haft det tufft under säsongsinledningen och när man förlorat hälften av sina matcher samt första semifinalen av vitryska cupen mot Slavia Mozyr. Nu ställs man mot en svår motståndare i form av Zhodino som gått bra och något oväntat leder serien efter fyra omgångar med tre segrar och endast en förlust. Därför kan det bli en jämn match men med tanke på att BATE har fördel av hemmaplan tror vi de fixar biffen. 

Speltips: BATE Borisov vinner över Zhodino till oddset 1,41 hos Betsafe!  

Live streama Vysshaya Liga

Som vi nämnde i början av texten så kan hitta live stream Vysshaya Liga hos bland annat Unibet. Följ stegen här nedan så kommer du kunna streama Vysshaya Liga live.

  • Skapa konto hos Unibet via vår länk här
  • Gör din första insättning
  • Leta upp fotboll
  • Tryck på Vitryska Liga
  • Kolla vilka matcher som live streamas.
  • Luta dig tillbaka och njut, och passa på att lägg att live bet.
  • Lycka till!

Vysshaya Liga tabellen

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se