Hem tips Du är här

Vysshaya Liga – Odds & Live stream från BET365

Helgen närmar sig med stormsteg och det väntar mycket spännande saker i Vysshaya Liga från Vitryssland. Fyra matcher avgörs under fredag och lördag och som vanligt kan du betta på vitrysk fotboll hos Bet365. Nu finns det dessutom möjlighet att live streama alla matcher från Vysshaya Liga hos Bet365. Det om något tar din spelupplevelse till nästa nivå. Vi har i vanlig ordning valt ut de hetaste matcherna och ger dig speltips och odds från Bet365.

Energetik-BGU vs Smolevichi

Vilken match vi har att se fram emot när Energetik-BGU tar emot Smolevichi. Hemmalaget inledde serien perfekt med tre raka segrar men har sedan dess förlorat tre raka matcher. För Smolevichi är det än nu mörkare då man fortfarande väntar på första segern. På sex omgångar har det blivit tre oavgjorda och tre förluster vilket gör att man ligger näst sist i tabellen. Där här vinner hemmalaget även om det ska tilläggas att Smolevichi vunnit de tre senaste interna mötena med 1-0.

Speltips: Energetik-BGU vinner över Smolevichi till oddset 2,10

FC Minsk vs Zhodino

FC Minsk har fördel av hemmaplan men får det tufft mot Zhodino som inlett säsongen strålande. Endast en förlust på sex matcher har det blivit för bortalaget som ligger trea i tabellen endast två poäng från serieledning. För FC Minsk har det varit ömsom vin ömsom vatten under säsongsinledningen med tre vinster och tre förluster på sex matcher. Nu tror vi att Zhodino fortsätter på sina fina väg och faktiskt besegrar FC Minsk trots bortaplan.

Speltips: Zhodino vinner borta mot FC Minsk till oddset 2,70

Rukh Brest vs Gorodeja

Yunost Stadium i Brest är spelplatsen för denna match som spelas mellan två lag som haft en liknande säsongsinledning. Gorodeja har något starkare form trots förlusten i senaste matchen medan Rukh Brest också hittat rätt på slutet med tre raka matcher utan förlust. Vi tror att fördelen av hemmaplan gör att Rukh Brest vinner matchen.

Speltips: Rukh Brest vinner över Gorodeja till oddset 1,90  

Dinamo Minsk vs Slutsk

Dinamo Minsk är klara favoriter när de tar emot Slutsk hemma på Stadion Dinamo i huvudstaden Minsk. Detta trots att Slutsk leder serien på 13 poäng medan Dinamo Minsk ligger nia på nio poäng med förlust i hälften av sina matcher. Dock har de hittat rätt på slutet med tre segrar på de fyra senaste matcherna och vi tror de fixar detta också.

Speltips: Dinamo Minsk vinner över Slutsk till oddset 1,57

Så streamar du Vysshaya Liga hos Bet365

  • Skapa ett konto hos Bet365 här
  • Se till att ditt spelsaldo är positivt alternativt att du har ett aktivt bet inom de senaste 24 timmarna
  • Klicka på tv-ikonen på den match du vill titta på
  • Njut av vitrysk fotboll när den är som bäst. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se