Hem tips Du är här

Vitryska Cupen – Semifinaler

Det är dags för semifinal i vitryska cupen när endast fyra lag återstår. Fjolårsvinnaren Shakhtyor Soligorsk finns i en av semifinalerna precis som BATE Borisov som vann turneringen 2015 samt nådde final 2016 och 2018. Vi ger dig odds och speltips inför semifinalerna.

Vitryska Cupen – Semifinaler

betsson

Tuffa matcher väntar i vitryska cupen

Nu väntar tufft motstånd mot Slavia Mozyr samtidigt som Soligorsk gör upp mot Dynamo Brest. Inget av lagen har imponerat under säsongsinledningen men det ska tilläggas att säsongen endast är tre omgångar lång. Därför är det spännande med semifinaler så här tidigt på säsongen och räkna med att världens blickar fortsätter att riktas mot Vitryssland när övrig Europeisk fotboll står stilla.

Brest vs Soligorsk – speltips med högsta odds

* Dynamo Brest har fördel av hemmaplan och har inte förlorat mot Soligorsk de tre senaste mötena varav man vann Supercupfinalen mot samma lag för en dryg månad sedan. Vi spelar Brest som segrare til oddset 2,40 hos Unibet.

* Vi tror det kan sitta långt inne och att Brest inte avgör förens i andra halvlek. Vi spelar X/1 HT/FT hos Bethard till oddset 5,80.

* I en semifinal brukar det vara tight och vi tror så blir fallet även den här gången. Under 2,5 mål spelas hos Bet365 som ger oddset 1,57.

Oddsanalys och tankar inför matchen

Regerande cupmästaren mot regerande ligamästaren är givetvis ett hett möte. Senast lagen möttes var i Supercupfinalen som avgjordes den fjärde mars i år. Då vann med Brest med 2-0 vilket var fjärde matchen i rad mellan lagen som slutat i under 2,5 mål. 

Oddsen talar för en jämn match vilket vi också tror inträffar. Samtidigt har Brest fördel av hemmaplan och verkade inte riktigt fokuserade på helgens ligamatch mot Slavia Mozyr som de förlorade. Kanske låg fokus redan på onsdagens semifinal?! 

Brest vinner matchen tror vi men det kan dröja innan avgörandet kommer. Vi tror att det står oavgjort efter första halvlek men att Brest avgör och vinner matchen i andra halvlek. Därför väljer vi att spela X/1 och får riktigt fina odds hos Bethard. Vi tror inte på någon målfest heller utan väljer att spela under 2,5 mål och vänder oss till världens största spelbolag Bet365. Ett bet läggs också på Brest som rak segrare i matchen hos Unibet. 

Slavia Mozyr vs BATE Borisov – speltips med högsta odds

* BATE är favoriter och ska kunna vinna mot Slavia Mozyr. Vi spelar BATE Borisov som segrare och får bäst odds hos Bethard som erbjuder 1,91.

* Sex av lagens åtta senaste möten har slutat i över 2,5 mål, ofta betydligt fler mål än så. Vi spelar över 2,5 mål och får högst odds hos Bet365 som erbjuder 1,95.

* Dock kan det bli relativt jämnt och vi tror att båda lagen får in bollen i nätet. Därför spelar vi Ja på ’Both Team to Score’ och får oddset 1,80 hos Betfair vilket är högst av alla.

Oddsanalys och tankar inför matchen

BATE Borisov har länge varit den stora dominanten inom vitrysk fotboll men förra säsongen blev helt titellös. Det vill klubben givetvis ändra på och en seger mot Slavia Mozyr skulle ta laget till cupfinal. BATE har inlett säsongen med en seger och två förluster medan Slavia Mozyr vunnit två av sina inledande matcher. 

Hemmalaget har imponerande slagit BATE och Brest i sina två senaste matcher men i en cupsemifinal tror vi att man får det tufft. BATE har mer rutin av den här typen av matcher och ska klara av att vinna. Därför väljer vi att spela BATE som segrare och Bethard erbjuder bra odds på denna marknad. 

Kollar vi historien brukar det bli målrikt när lagen möts. Därför spelar vi också över 2,5 mål och Bet365 är spelbolaget som erbjuder högst odds. Till sist tror vi att båda lagen kommer göra mål och spelar detta hos Betfair

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se