Hem tips Du är här

UFC Fight Night – Overeem VS Harris – Odds och speltips

UFC fight night är tillbaka! Natten till 17e maj håller UFC sin tredje gala på ett par veckor och här har vi ett efterlängtat stor möte i tungvikt mellan Alistair “The Demolition Man” Overeem och Walt “The Big Ticket” Harris att se fram emot -där vinnaren kommer närmare en titelfight mot Stipe Miocic. Vi ger dig tips och odds på vinnaren här och hur du live streamar UFC. Vi ger dig här odds på Overeem vs Harris, speltips och tips på live stream. I texten har vi denna gång hittat bra odds på UFC hos Betsafe.

Vi better på Overeem vinst hos Betsafe

Enligt oddsen från Betsafe så har man Harris som favorit till vinst över Overeem. Det är en extremt svår match att betta på, men vi går emot spelbolaget och lägger vårt bet på att Overeem vinner över Harris i UFC fight night.

Speltips: Alistair Overeem vs Walt Harris

Vad väljer våra rekare att betta på i fighten mellan Alistar Overeem mot Walt Harris? Här nedan ger vi dig tre bettingtips som vi tror starkt på med UFC odds från Betsafe.

  • Att matchen går tiden ut tror vi inte – lär bli avslut innan och bettas till oddset 1,17
  • Vi vet att Overeem har hårda slag så att en TOK/KO skulle hända är ingen omöjlighet -odds 1,27
  • Vi lägger vårt spel på att Overeem vinnar fighten till oddset 2.40.

En fight med extra krut i – Overeem vs Harris

Favoriten Walt Harris körde över både Alexey Oleynik och Sergey Spivak med KO i första ronden, i sina två senaste matcher. Men att han skulle kunna göra detsamma med Overeem är inte så troligt. K1-legendaren Alistair Overeem, som fyller 40 år samma dag som han kliver in i oktagonen, har varit med i spelet länge och kommer garanterat bjuda upp till dans. Trots en förlust mot Jairzinho Rozenstruik i sin senaste match, har han idag en bra form och bör kunna få Harris att klappa ut i andra ronden.

Promotion video från UFC – UFC fight night 171

Barabetting äger inte innehållet i videon och vi har ej editerat den. Tack och kredit till UFC

Live streama UFC Fight Night – Overeem vs Harris

Som vanligt kan du live streama UFC på Viaplay, där får du även tillgång till massvis av andra sporter som du kan se direkt på din TV, dator, mobil eller annan enhet. Så här gör du för att streama UFC Fight Night – Overeem vs Harris:

  • Klicka här för att komma till Viaplay
  • Klicka på “Läs mer och köp” under Sport
  • Välj ditt sportpaket
  • Fyll i dina uppgifter för att skapa kontot
  • Avsluta betalningen och sedan är det färdigt!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se