Hem tips Du är här

Riskfritt spel på Malmö eller Wolfsburg!

Datum och tidMatch1X2Spelbolag
27/2, 18:55Malmö FF – VfL Wolfsburg3.303.452.26betsson sport online
27/2, 21:00 Arsenal – Olympiakos1.554.406.20Bethard Big logo
27/2, 21:00 Manchester United – Club Brugge1.504.007.50bet365

Malmö FF – VfL Wolfsburg

Äntligen hemmaplan för Malmö. Det gick alldeles utmärkt i det första mötet i Tyskland då Skånelaget höll jämna steg med Bundesligaklubben. Malmö har till returen med sig ett bortamål och det betyder väldigt mycket här eftersom att om de nu skulle göra ett mål och hålla nollan så är de vidare. Malmö kommer såklart att kriga och göra allt för att ta sig vidare i slutspelet och de har världens chans att verkligen göra det nu. Isaac Kiese Thelin målskytt i senaste mötet på straff, kan han gå in och göra mål igen? Mycket hänger på honom här.

Riskfritt spel - Malmö - Wolfsburg
Riskfritt spel på toppmötet!

Wolfsburg inte en mållös match sedan 21 december

Wolfsburg tog i helgen sin andra raka Bundesligavinst när de på hemmaplan fullkomligt körde över bottenlaget Mainz med 4-0. Så en aningen av oro börjar säkert infinna sig i Malmötruppen när de kollar på det senaste resultatet, ska även tillägga att Wolfsburg inte har gått mållösa från en tävlingsmatch sedan 21 december. Fördel Malmö är att de är utvilade eftersom att de inte har spelat en match sedan förra mötet. Malmö har gjort det omöjliga förut när de vann sin grupp och vi tippar att de kommer att hålla nollan och göra mål för att sedan ta sig vidare här.

Arsenal – Olympiakos Piraeus

Efter en oerhört lång rad med oavgjorda resultat och svaga insatser av Arsenal har det nu börjat släppa under Arteta. Ett stort orosmoln för laget är dock sommarens extremt dyra nyförvärv Pepe som har haft det riktigt tungt under sin första säsong i laget då han inte kan hitta målet. Han blir förmodligen bänkad i matchen mot Olympiakos. Arteta såg till att vila trion Lacazette-Torreira-Martinelli och dessa tre lär gå in i elvan i EL-mötet. Andra självklara spelare som kommer att starta är såklart målmaskinen Aubameyang som i helgens vinst mot Everton stod för två mål.


Arsenal på gång under Arteta

Senaste gången Olympiakos spelade i London var mot Tottenham Hotspur på Tottenham Hotspur Stadium. Det var förövrigt Mourinhos första match i Champions League som manager i norra Londonlaget. Olympiakos överraskade en hel fotbollsvärld när de kort in i matchen hade tagit ledningen med 0-2. De kunde dock inte hålla det och föll slutligen med 4-2. Även om de skulle överraska igen genom att lyckas med ett liknande drag är Arsenal ett alldeles för bra lag för att inte komma ikapp ett eventuellt underläge och senaste beviset på det var i matchen mot Everton när de kom tillbaka från ett underläge och vann. Vi tippar vinsten till Arsenal här.

Manchester United – Club Brugge

En besvikelse av United att spela 1-1 i Belgien när man har ett såpass bra lag på pappret, kommer annars från en fin vinst i helgen hemma mot Watford med hela 3-0 där Bruno Fernandes var den stora anledningen till att hemmalaget kunde få med sig de siffrorna på Old Trafford. United har trots de hållna nollorna mot både Chelsea och Watford haft en del tur tack vare VAR. Defensiven är inte så stabil vad det verkar trots de fina resultaten. Mycket möjligt att Solskjaer väljer att starta Bailly bredvid Maguire i mittförsvaret. En del andra rotationer väntas, men kvar på planen blir Fernandes.

Brugge kan överraska borta

Club Brugge har en vinst i ligan hemma mot Charleroi så sent som i söndags. Har ett bra läge mot United efter att anfallaren Emmanuel Dennis lyckades peta in ett mål i det första EL-mötet som slutade 1-1 i Belgien. Vi vet sedan tidigare att Club Brugge kan överraska på bortaplan vilket Real Madrid fick erfara i Champions League hemma på Santiago Bernabéu. Vi tippar att de även kommer att lyckas göra åtminstone ett mål, men nu när Bruno Fernandes har börjat visat sitt värde i offensiven kommer Manchesterlaget slutligen att ta segern. Vi tippar att United vinner med siffrorna 2,3-1.

Europa League betting!

Gå på knappen för att placera dina spel!