Hem tips Du är här

Primus League – Med tips från experterna

Primus League i Burundi närmar sig sitt slut och det finns mycket spännande att se fram emot under lördagen och söndagen. Vi ger dig odds och speltips på 28 omgången av Primus League!

Primus League

Bet365

Toppmötet i helgens omgång

Toppmötet mellan La Messager Ngozi och Dynamik blir en rejäl höjdpunkt där hemmalaget har en chans att koppla ett rejält grepp om guldet. Endast tre omgångar återstår av säsongen inför omgång 28 och det är nerver, känslor och spänning som omger spelarna. Vi har valt tre intressanta matcher från helgens omgång och tar dig igenom dessa matcher. 

Musongati vs LLB-S4A 

Musongati ligger fyra poäng bakom Le Messager Ngozi men har en match mindre spelad. Det gör att laget är pressat att vinna de återstående fyra matcherna som återstår. Först ut är LLB-S4A, laget som ligger näst sist i tabellen och som får det mycket svårt att hålla sig kvar då avståndet upp till säker mark är fyra poäng med tre omgångar kvar att spela.

För Musongatis del handlar det bara om seger. Laget är solklara favoriter inför lördagens match och om de inte har för mycket nerver ska de avfärda LLB-S4A utan några problem. På de sju tidigare matcherna som lagen mött varandra har Musongati fem vinster och två oavgjorda. LLB-S4A har således aldrig vunnit mot Musnogati och när hemmalaget nu jagar guld borde klasskillnaden vara för stor. Samtidigt ska ett lag som slåss för sin överlevnad aldrig underskattas men vi tror att Musongati kammar hem denna matchen. För den som vill få upp oddsen rekommenderas handikapp.

Speltips: Vi tror att Musongati vinner över LLB-S4A till odds från Bet365

Flambeau du Centre vs Aigle Noir

Hemmalaget har ett av fotbollsvärldens finaste namn men resultaten den senaste tiden har varit långt ifrån fina. Trots detta ligger sexa i tabellen men det har man snarare höstsäsongen att tacka för med tanke på hur resultaten har sett ut på senaste tid. Flambeau du Centre har inte vunnit på åtta raka matcher och senaste vinsten kom i slutet på januari. Trots detta har man samma poäng som sin motståndare inför söndagens match.

För Aigle Noir ligger fyra i tabellen med målskillnad som håller laget ovanför Flambeau du Centre och Vital O. Formen har varit bra under våren med endast två förluster på de tolv senaste matcherna. Man har dessutom vetskapen att man aldrig förlorat mot Flambeau du Centre trots fem tidigare möten där Aigle Noir vunnit tre medan två slutat oavgjort. Vi tror deras fina trend fortsätter.

Speltips: Aigle Noir vinner över Flambeau du Centre till odds från Unibet

Le Messager Ngozi vs Dynamik

Vilken match som väntar mellan serieledaren Le Messager Ngozi och trean Dynamik. Hemmalaget har ligaguldet i egna händer med fyra poäng ner till tvåan men en match mer spelad. Därför finns det inte utrymme för misstag längre med tanke på att man tappat fyra poäng på de två senaste matcherna. Samtidigt har man visat upp en strålande form under säsongen och har en förlustfri trend som sträcker sig tillbaka till 5 januari. Sedan dess har laget spelat elva raka matcher utan att förlora.

För Dynamik gäller det att försvara tredjeplatsen och eventuellt sätta käppar i hjulet på sin motståndare. För någon ligatitel kan det inte bli med nio poäng kvar att spela om och tolv poäng upp till guldet. Däremot skulle en seger för Dynamik innebära att Le Messager Ngozi inte längre hade avgörandet i egna händer.

Lagen möttes tidigare i november 2019 när Dynamik hade fördel av hemmaplan. Den matchen blev mycket jämn och slutade till slut 1-1. Nu är det Le Messager Ngozi som spelar på hemmaplan vilket borde innebära att de vinner matchen med tanke på att de behöver tre poäng i jakten på ligaguldet. 

Speltips: Vi tror att Le Messager Ngozi vinner över Dynamik hos Bet365. 

Odds Kosovo Sverige: VM-kvalet

Efter 1-0 hemma mot Georgien åker Sverige till Pristina för bortamöte mot Kosovo. Efter att Spanien tappat poäng hemma mot Grekland har Sverige chansen att göra ett litet ryck vid seger mot Kosovo. Dock krävs det en betydligt bättre insats än senast då Sverige gjorde en direkt svag insats mot Georgien. Mot bättre motstånd och…

Läs vidare Odds Kosovo Sverige: VM-kvalet

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se