Hem tips Du är här

Premier League Taiwan – helgens matcher

Tredje omgången ska avgöras i Taiwan Premier League och under helgen spelas det fyra matcher. Som vanligt tar vi dig igenom de olika matcherna med speltips och odds. För den som vill betta på Premier League i Taiwan är Unibet ett ypperligt alternativ. 

Hang Yuen vs NTUS

Hang Yuen har inlett säsongen med en seger och en oavgjord vilket gör att man just nu är tvåa i den tidiga tabellen. För NTUS har det inte blivit någon seger ännu och inte särskilt mycket talar för att den kommer under söndagen heller. De är rejäla underdogs och vi tror Hang Yuen håller undan och vinner matchen utan några större problem.

Speltips: Hang Yuen vinner över NTUS till oddset 2,45

Ming Chuan University vs Taipower

Som oddsen visar kan denna matchen bara sluta på ett sätt och det är med seger för Taipower. Bortalaget är storfavoriter att vinna serien och har inlett med två raka segrar. För Ming Chuan University har det endast blivit en poäng och trots fördelen av hemmaplan ska klasskillnaden vara för stor för att det ska kunna påverka. Lagen har mötts tre gånger under förra året och då slutade det med seger samtliga gånger för Taipower som hade ett övertag med 11-1 på dessa tre matcher. Rak tvåa ger inget spelvärde men vi tror det blir en målfest av rang.

Speltips: Över 3,5 mål mellan Ming Chuan University och Taipower till oddset 1,65

Taichung vs Taipei Tatung

Taichung har en vinst och en oavgjord medan Taipei Tatung har en vinst och en förlust på de två inledande matcherna. Det är bortalaget som är favorit att vinna och det är logiskt om vi tittar på förra säsongens resultat mellan lagen. Alla tre mötena 2019 slutade med seger för Taipei Tatung som gjorde sju mål och släppte in noll på dessa tre matcher. Vi tror det håller i sig och att Taipei Tatung fortsätter med en seger.

Speltips: Taipei Tatung vinner borta mot Taichung till oddset 1,98

Tainan City vs Taicheng Lions

Tainan City är solklar favorit och ska inte ha några problem att vinna mot Red Lions som förlorat båda sina inledande matcher och har 0-8 i målskillnad. Lagens fem senaste interna matcher har slutat med seger för Taiwain Steel och vi tror trenden fortsätter men 1,05 har inte direkt något spelvärde. 

Speltips: -2 Taiwain Steel i handikapp som ändå vinner matchen till oddset 1,41

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se