Hem tips Du är här

5 rätt – 50 000 SEK i Oddsjackpotten!

I denna veckas Oddsjackpott blandar vi matcher från de två engelska ligorna Championship och Premier League. Så det blir en hel del toppfotboll från de två högsta ligorna i det engelska seriesystemet. Så det finns all anledning att kolla närmare på denna helgs Oddsjackpott. Vi kommer att som vanligt gå igenom alla de fem matcherna från marknaden 1X2 – Välj 5. Vi rekar och tippar alla fem möten. Om du lyckas att få alla rätt så ligger det en vinst på 50 000 SEK i potten. Vi på Barabetting hoppas att du ska ha chansen att pricka in alla rätt denna vecka.

Gå till Oddsjackpotten!

Klicka på knappen under för att gå dit!

I potten ligger det 50 000 och väntar!

På lördageftermiddag kl:13:30 är det två matcher som drar igång samtidigt i veckans Oddsjackpott och det ena mötet är från Premier League mellan Everton och Crystal Palace och det andra från Championship mellan Wigan och Preston. Därefter följer två möten från Championship som startar 16:00 och dessa är mellan Brentford – Middlesbrough och Blackburn – Fulham. Sist på lördagskvällen kl:18:30 sparkar bottenmötet mellan Brighton och Watford igång. Guldkornet av matcherna är på förhand den mellan Brighton och Watford eftersom att det i högsta grad gäller att säkra kontraktet för båda klubbarna. Även managerkampen mellan Ancelotti och Hodgson ska bli intressant att följa närmare.

MatchVårat tipsSpelbolagDatum och tid
Everton – Crystal Palace1Mr Green8/2, 13:30
Wigan – Preston1betfair8/2, 13:30
Brentford – Middlesbrough1Spela med Paf8/2, 16:00
Blackburn – Fulham2Mr Green8/2, 16:00
Brighton – Watford1betfair8/2, 18:30

Följ dessa stegen nedan för att komma igång med veckans Oddsjackpott!
Mr Green fotboll em 2020

 1. Ta dig till Mr Greens hemsida

  Det gör du på enklast möjliga vis genom att klicka på bilden ovanför eller på länken här!

 2. Skapa ett spelkonto med BankID

  Snabbast möjliga vis för att komma igång med att spela på Oddsjackpotten är att gå till valet att registrera dig med BankID.

 3. Gör en insättning

  Efter att du har fyllt i alla uppgifter kan du göra din första insättning hos Mr Green.

 4. Så hittar du Oddsjackpotten

  Tryck där det står odds uppe i vänstra hörnet. Välj sedan Oddsjackpott och klicka där för att komma till marknaden 1X2-Välj 5.

 5. Lägg dina bet

  Tippa enligt 1X2 på alla fem matcherna för att ha en chans att vinna 50 000 SEK.


Everton – Crystal Palace

Det ser sannerligen ut som att Everton är på väg mot något stort igen. Ancelotti verkar ha fått ordning på det något spretiga spelarmaterialet som förre tränaren Marco Silva värvade in men aldrig nådde någon framgång med. Laget har inte förlorat sedan den 1 januari och ser ut att ha en rak väg ut i Europa. Dessvärre är det för motståndarna från London, Palace gjorde en riktigt fin insats på Etihad mot City när de spelade 2-2. Efter det har det blivit två förluster hemma mot Sheffield United och Southampton. Everton och Ancelotti är formstarka och tar sin andra raka.

Wigan – Preston

Toppen mot botten. Det forna Premier League-laget Wigan har det kämpigt nere i botten av Championship, men det ser mycket bättre ut efter att de chockerande nog slog ligavåan Leeds borta förra helgen och veckan dessförinnan Sheffield Wednesday på hemmaplan. För att hålla den fina formen upp måste det till fler mål. Preston har trots sin fina tabellplacering på sjundeplats en hel del problem när det kommer till att producera mål på bortaplan och därmed är även vinsterna få, 3 st under hela säsongen. Vi tippar Wigan här som är på väg tillbaka och kommer till matchen med stärkt självförtroende efter två raka fina segrar.

Oddsjackpotten här!

Knappen under tar dig till Oddsjackpotten

Brentford – Middlesbrough

Brentford på väg upp till Premier League möter en av säsongens största besvikelser, Middlesbrough. Brentford körde fullständigt över Hull på bortaplan med 1-5 och Benrahma stod för ett hat-trick och hans anfallskollega Watkins gjorde ett. Laget öser in mål och är en het kandidat till att flyttas upp till Premier League. Middlesbrough ligger på plats 18 och har under de senaste fyra matcherna kryssat tre och förlorat en. Det råder stor klasskillnad och vi tippar att Brentford med fördelen av hemmaplan även tar alla tre poäng. Kan mycket väl bli en utskåpning precis som förra vinsten då Benrahma är het.

Blackburn – Fulham

Blackburn hade en extrem otur när Lewis Holtby fick gå av skadad i senaste matchen då deras stjärna Bradley Dack sedan tidigare är borta p.ga skada. Därmed väntar en tung period för Blackburn som ett tag hade häng på kvalplatserna. Fulham går som tåget i Championship och ligger trea, vinst senaste hemma mot Huddersfield med 3-2 och det var lagets tredje under de senaste fem matcherna. Med skadeläget i Rovers och de spelarna som finns i Fulham ska det vara en tvåa här. Fulham fick behålla flera viktiga spelare när de halkade ner, Mitrovic och Bobby Reid.  

Brighton – Watford

Under inledningen av säsongen flög Brighton och det såg väldigt positivt ut efter fina segrar som mot Tottenham med 3-0 hemma, men sedan årskiftet har det gått desto sämre efter noll vinster på de fem senaste matcherna och laget är på väg längre ner för varje omgång. Det är inte särskilt positivt för motståndarna Watford heller som återigen har halkat ner obekvämt under strecket. Det tändes ett litet hopp när Pearson stegade in som tränare då laget fick en fin skjuts. Men eftersom att laget ser ut att helt ha tappat självförtroendet igen tippar vi att segern går till hemmalaget Brighton


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se