Hem tips Du är här

Vinn 350 SEK på Liverpool!

Oddsboost 888 Sport Premier League West Ham - Liverpool.
Superbra odds på Liverpool!!!!

På onsdag kväll 29/1, 20:45 sparkar mötet mellan West Ham och det gästande Liverpool igång. Matchen spelas på onsdagskvällen för att det tidigare mötet från omgång 24 blev uppskjutet. West Ham som kommer från en riktigt tung säsong där laget ligger såpass illa till att de riskerar att trilla ur Premier League. Inför matchen har de endast skrapat ihop 23 poäng och det är lika många som både Bournemouth och Watford som ligger under nedflyttningsstrecket, där endast målskillnaden håller dem från att åka ur. Därför kommer matchen för West ham mot Liverpool endast att handla om överlevnad där de tre poängen verkligen betyder allt.

West Hams digra skadelista

West Ham kommer inför mötet med en förlust i bagaget borta mot tredjeplacerade Leicester. Matchen slutade med de övertygande siffrorna 4-1 till Leicester. En orsak till Londonlagets uppförsbacke är de många skadorna de dras med. På deras sjuklista hittar vi Andriy Yarmolenko, Felipe Anderson Jack Wilshere, Lukasz Fabianski och Ryan Fredericks. Därmed kommer deras så viktige anfallskreatör Felipe Anderson inte att spela i matchen mot Liverpool vilket hade behövts för att få anfallet att fungera. Även Yarmolenko hade behövts längst fram för att ta vara på och skapa chanser, nu vilar istället allt ansvar på anfallaren Sebastien Haller som varit en besvikelse.

Moyes gav ingen positiv effekt

Med alla nyförvärv klubben gjorde inför säsongen såg allt väldigt positivt ut, men ingenting har fungerat och laget har bara vunnit en match i det nya decenniet, vilket iofs var ganska övertygande då de slog Bournemouth hemma med 4-0 den 1 januari. Efter den segern har laget mer eller mindre fallit ihop som ett korthus och endast tagit ett poäng i ligan efter den segern och det var i hemmamötet mot Everton när de lyckades att spela 1-1. Dessa resultat har kommit under den nygamle tränaren David Moyes som i december kom in och tog över efter Manuel Pellegrini som fick sparken efter den usla första halvan av säsongen.

Passa på att betta på Premier League!

Klicka på knappen och placera ett snabbt bet på Premier League

Liverpool med chans leda ligan på 19 poäng

Liverpool har gått desto bättre under säsongen då de leder ligan i fullkomligt överlägsen stil på 16 poäng inför matchen mot West ham, de har dessutom en match mindre spelad och kan i detta mötet gå upp till en ledning med 19 poäng före tvåan Manchester City. Om de gör det har de alltså ett försprång på 19 poäng när det återstår 14 matcher av säsongen. Ingenting är klart ännu, men det kommer att betyda att avståndet är nästintill ointagligt. Laget har inte en förlust i Premier League under hela säsongen och det verkar helt osannolikt att laget börjar tappa allt nu.

United – Enda laget som tagit poäng av Liverpool

Liverpool har alltså vunnit alla sina bortamatcher under säsongen förutom en och det var på Old Trafford mot Manchester United, det enda laget i ligan som har tagit poäng mot dem. Signifikant för Liverpool och deras bortamatcher har varit att de oftast vunnit med resultatet 2-1. De har inte varit samma målmaskin som förra säsongen, men det spelar ingen roll egentligen eftersom att det i slutändan är de tre poängen som räknas om man vill vinna ligan. Det såg dock inte helt problemfritt ut i senaste bortamatchen mot Wolves där Liverpool ett tag såg ut att förlora matchen, men vann ändå till slut med 1-2.

Mané borta – Vinner ändå

Segern kostade dock mycket eftersom att de blev av med sin så viktiga anfallare Sadio Mané då han gick av planen skadad. Ingen rolig situation eftersom att han är såpass viktig för Liverpool i deras bortamatcher. Vi tippar dock att bortfallet av Mané inte kommer att ha en så stor betydelse för Liverpool att vinna då de har gått som tåget under hela säsongen. Det kan dock ha en negativ inverkan på lagets målproduktion och därför tippar vi att de vinner med 2-1 och befäster sin position som etta i tabellen ytterligare.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se