Hem tips Du är här

KSI vs Logan Paul II

I helgen är det dags för det andra mötet mellan de två Youtube-stjärnorna Olajide ”JJ” Olatunji (KSI) och Logan Paul. Matchen går av stapeln kl 05:00 svensk tid natten mot söndag 10 nov. De båda profilerna är även kända under namnen ”The Nightmare”(KSI) och ”The Maverick”(Logan Paul) i boxningsammanhang. I den första matchen som ägde rum i Manchester Arena 25:e augusti 2018 slutade det oavgjort. Matchen målades upp som det största interneteventet i historien och streamades via Youtubes egen pay-per-view plattform. Helgens returmatch kommer att avgöras i Staples Center, Los Angeles. Vinnaren bli KSI. Nu är det snart dags för Logan Pauls bror att gå in i ringen och fightas om en eventuell titelmatch mot just KSI. Först måste Jake Paul möta AneSonGib den 30e januari i Miami.

Spela riskfritt på returmatchen mellan KSI och Logan Paul hos Betfair spelbörsen i helgen!

 1. Skapa ett konto på bara några minuter hos Betfair

  För att skapa ett konto hos Betfair och spela på matchen riskfritt kan du klicka på denna länk!

 2. Klicka dig in på ”Spelbörsen”

  När du är inne på ”Spelbörsen”, gå vidare till ”Gå med nu” knappen uppe i högra hörnet och fyll i alla uppgifter.

 3. Gör en insättning på minst 450 kr!

  För att få bästa möjliga start på Betfair kan du spela helt riskfritt på matchen om du gör en insättning på 450 kr!

 4. Lägg ditt spel

  Klicka här för att komma direkt till oddsen för matchen! Placera sedan ditt spel på vem du tippar kommer att vinna matchen.

 5. Vann du?

  Grattis! Då kan du gå in på ditt spelkonto och göra ett uttag helt utan omsättningskrav.

 6. Förlorade du?

  Det gör inte så mycket eftersom att du från början inte riskerade några av dina egna pengar. Du kan enkelt göra ett uttag på dina 450 kr från ditt spelkonto utan omsättningskrav.

Vi tippar riskfritt med Betfair spelbörsen

Logan Paul har tidigare brottats när han var yngre. KSI har förutom i det första mötet mot Logan Paul även gått en boxningmatch mot en annan Youtube-profil tidigare när han i februari 2018 mötte Joe Weller. Upprinelsen till fighten var att han hade kritiserat Weller för att han hade problem med depression via sin Youtube kanal. KSI vann matchen i tredje ronden på en teknisk knockout och fick därmed mästarbältet i Youtube boxning. Fördel KSI här som redan innan han gick in i ringen mot Logan Paul hade en match under bältet.

KSI närmast att vinna förra matchen

I den förra matchen mellan dessa två blev det oavgjort, men det var tre domare som dömde resultaten, två domare dömde oavgjort 57-57, men en tredje domare dömde segern till KSI med poängen 58-57. Eftersom att majoriteten av domarna dömde oavgjort slutade det också lika. Vi ska dock inte underskatta Logan Paul som har oddsen på sin sida. Han väger mer och är därmed lite större, har bättre räckvidd och vad det ser ut som från rapporterna sett riktigt bra ut i sin träning. Det gör det till en oerhört svårtippad match, men det lutar ändå i slutändan att Logan Paul vinner matchen.

Logan Paul i Sverige

Returmatchen hålls alltså denna gång på amerikanen Logan Pauls egen bakgård i Los Angeles vilket är helt rättvist eftersom att första matchen hölls på KSI:s hemmaplan i Manchester. Inför matchen har de två profilerna såklart legat i och tränat hårt och en del av Logan Pauls träning har varit förlagd i Sverige och Stockholm till Allstars Training Center. Enligt rapporter från träningen såg han riktigt bra ut i sparringen. Vidare har Logan Paul släppt en uppmärksammad video på Youtube där han går igenom 12 anledningar till att han kommer att besegra KSI.

Proffsmatch denna gång med fler stora namn

Den första matchen mellan de båda var mer på amatörnivå med tjockare handskar (12 oz), de bar även hjälmar. I denna fight är Eddie Hearn inblandad med att anordna matchen, känd för att han är promotor åt Anthony Joshua som tidigare var tungviktsmästare. Hans önskemål inför matchen var att de båda skulle genomgå alla tester som proffsboxare gör innan en match äger rum. Det innebär läkarkontroller, att de kör med 10oz handskar och utan hjälmar. Båda gick med på hans önskemål och det blir alltså en proffsmatch denna gången. Med i eventet är även ett annat känt namn i boxningsvärlden, nämligen WBO-mästaren, Billy Joe Saunders.

Streama matchen för 100 kr

För alla som är bosatta i Sverige och vill streama eventet är det sidan FITE som gäller. Om du vill streama eventet därifrån kostar det $9.99. Gör såhär för att streama matchen:

 1. Gå in på denna länken
 2. Klicka på den blå ”Buy $9.99” knappen
 3. Välj om du vill signa upp med något av dina sociala medier konton eller fyll i dina uppgifter enligt instruktionerna.
 4. Välj betalningssätt
 5. Efter att din betalning är gjord är det bara att vänta tills matchen börjar.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se