Hem tips Du är här

Hett superderby mellan Chelsea – Arsenal med boostade odds!

Två av Premier Leagues absolut största klubbar gör upp i Londonderbyt som sparkas igång på tisdagskvällen med start kl:21:15. Slaget mellan Frank Lampards Chelsea och Mikel Artetas Arsenal ska avgöras på Stamford Bridge. Inför mötet är Chelsea bättre placerade på fjärdeplats och Arsenal ligger hela tio poäng efter och innehar tiondeplatsen. Så jämnt som det har varit i årets säsong betyder varje liten inspelad poäng oerhört mycket för att ha en chans att klättra i tabellen. Inget av lagen vann sin match i helgen, men Arsenal lyckades trots allt få med sig ett poäng hemma mot Sheffield United. Chelsea kommer in i derbyt från en förlust borta mot Newcastle.

Chelsea på Champions League plats

Som ny spelare kan du ta del av erbjudandet!

För tillfället ligger Chelsea på sista Champions League platsen i tabellen och laget har fått sig ett litet lyft efter att deras resultat under jul och nyår var väldigt upp och ner. För att Chelsea fortsatt ska ha chansen att spela Champions League nästa säsong gäller det att de tar alla tre poängen hemma mot Arsenal för annars är risken stor att Wolves eller Manchester United som båda har 34 poäng snart går om. Chelsea såg länge ut att kunna få med sig ett poäng borta mot Newcastle, men hemmalaget lyckades i de allra sista sekunderna av matchen att smälla in matchens enda mål och Chelsea åkte hem tomhänta.

Arsenal inte en förlust under Arteta

Arsenal är mer eller mindre en besvikelse den här säsongen då de har halkat ner i mittenskiktet av tabellen inför matchen, men i och med att Arteta kom in och tog över som tränare för klubben ser det åtminstone bättre ut och laget har sedan hans ankomst 1 vinst och 2 oavgjorda i ligan. Vinsten kom mot United och därefter har de spelat oavgjort mot Crystal Palace och nu senast i helgen hemma på Emirates när Sheffield United kom på besök slutade det 1-1. Även om vinsterna är få tar de åtminstone poäng.

Vi tippar matchen

Det var Chelsea som i det senaste mötet mellan lagen på Emirates åkte hem med tre poäng. Arsenal hade en 1-0 ledning in i slutminuterna av matchen, men det var slutligen Chelsea som vände till sifforna 1-2. I Arsenals trupp saknas avstängde Aubameyang som har gjort närmare hälften av lagets mål den här säsongen och hans frånvaro kommer att märkas, på topp sätter de säkerligen Lacazette som inte har gjort mål sedan 12 december. Även om Arteta har fått bättre ordning på Arsenals försvar sedan han kom in tippar vi att det kommer att rämna när Kovacics passningar till vindsnabbe Tammy Abraham passerar förbi David Luiz och Shkodran Mustafi i Arsenals backlinje.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se