Hem tips Du är här

Oddsjackpott – Ljungbergs andra raka bortaseger!

I veckans oddsjackpott har vi valt att reka kvällens matcher i Europa League. Som vanligt rekar vi fem matcher eftersom att våra tips är på marknaden 1X2 – Välj 5. För oss nordbor är såklart det mest spännande mötet det som äger rum i Köpenhamn på Parken. Båda lagen kan ta sig vidare, men för att säkra kommer båda vilja vinna. Du kan på detta spel vinna som mest 50 000 SEK om du får alla rätt och står som ensam vinnare. Det kan bli ett fint extra tillskott i kassan inför julen. Chansen för vinst är ganska hög eftersom att fem rätt är det du behöver.

5 rätt – 50 000 SEK

Är Arsenal på gång nu? Vinsten i Londonderbyt mot West Ham på London Stadium var riktigt stark eftersom att de kom tillbaka och vann matchen med 1-3 efter att de hade legat under med 1-0. Kanske är det Ljungberg som är svaret på tränarfrågan? Matchen sparkar igång ikväll 18:55. Vidare kommer vi att gå igenom mötena mellan Köpenhamn – Malmö och CFR Cluj – Celtic som båda har samma starttid som Arsenals match. I de senare matcherna som startar 21:00 siktar vi in oss på hur det går för Premier League klubbarna Wolves och Manchester United. Båda lagen spelar hemma, Wolves möter Besiktas och United tar emot AZ.

MatchVårat tipsSpelbolag
Standard Liege – Arsenal2Mr Green fotboll em 2020
FC Köpenhamn – Malmö FF2betfair
CFR Cluj – Celtic 2spela-paf
Wolves – Besiktas1Mr Green fotboll em 2020
Manchester United – AZ1betfair

Kom igång och spela på veckans oddsjackpott på bara några minuter!
Mr Green

 1. Gå in på Mr Greens hemsida

  Klicka på bilden ovanför eller på denna länk för att komma dit direkt!

 2. Gör första insättningen hos Mr Green!

  Fyll i alla fält för att skapa ditt konto. När allt är klart kan du göra din första insättning.

 3. Dags att gå in på Oddsjackpotten

  Du går in på Oddsjackpotten som du hittar uppe i vänstra hörnet.

 4. Välj marknaden 1X2 – Välj 5 Europa League

  Du hittar 1X2 – Välj 5 Premier League bland alla marknaderna. Klicka på marknaden för att komma rätt.

 5. Nu är det bara att tippa

  Tippa utgången av de fem matcherna själv eller följ våra speltips.

Ljungberg fixar segern!

Det belgiska hemmalaget Standard Liege måste vinna för att ta sig vidare till slutspelet i Europa League. Det råder stor klasskillnad mellan det besökande Arsenal och hemmalaget som inte ska ha en chans här, även om Arsenal har presterat rejält i underkant främst på bortaplan. Detta var dock mestadels under Unai Emery. Med Ljungberg på tränarbänken tog Londonlaget sin första bortaseger sedan ligapremiären mot Newcastle. Arsenal vill såklart vinna här för att säkra gruppsegern eftersom att de ger dem ett bättre utgångsläge i vårens slutspel. Vi ser inte det som några större problem att Arsenal går vinnande ur detta möte då Aubameyang säkert kommer ställa till problem för Standard Liege fortsatta överlevnad.

Malmö står bakom Rosenberg till 100%

Visst är det så. Laget kommer att backa Malmöikonen till 100% i hans allra sista match. Köpenhamn har inte sett alltför hungriga ut i årets Europa League. Målproduktionen har hackat då de bara har gjort ett mål per match. Det är dock sällsynt att Köpenhamn går från en hemmamatch utan att göra mål. Här får Malmö se upp, men vi tippar ändå att det ännu en gång blir Rosenberg som bär sitt lag till segern. Laget såg så extremt taggade ut hemma mot Dynamo Kiev där sista målet var på ren vilja. Malmö åker hem som segrare i Öresundsderbyt.

Celtic överlägsen gruppetta

Celtic har egentligen ingenting att spela för mot Cluj eftersom att de redan är klara för slutspelet. På deras fem matcher har de vunnit fyra och spelat oavgjort i en, gjort 10 mål och står på 13 poäng. Tvåan Cluj som har nio poäng måste vinna för att säkra slutspelet eftersom att trean Lazio har samlat ihop sex poäng och möter slagpåsen Rennes i sista omgången. Utgångsläget kunde ha varit bättre för Cluj. Celtic som har varit fullständigt dominanta i gruppen kommer inte att vilja lägga sig borta mot Cluj och vi tippar därför att de går all in på segern. Tvåan känns säker här.

Wolves siktar på att vinna gruppen!

Läget kunde inte ha varit bättre för Wolves att sluta i topp av sin grupp. Hemmaplan mot tabelljumbon Besiktas. Vinst och de slutar i topp om Braga tappar poäng i bortamötet mot Slovan Bratislava. Självklart kommer de att gå för vinst 100% för att skaffa sig en bättre lottning i slutspelet. Även om tränaren Santo Espirito väljer att rotera i elvan och sätta in en del reserver är inte Besiktas bra nog för att ställa till problem borta mot Wolves. Dessutom har de inget att spela för. Rotation väntar för Wolves eftersom att de möter Spurs i helgen. De vinner ändå eftersom att de kan sätta in spelare som Cutrone på topp.

Solskjaer går för sin tredje raka seger!

United har hittat vinnarformen. Två raka vinster i ligan mot lag som de bara för en månad sen med största sannolikhet hade förlorat mot. I Europa League är de gruppetta med tio poäng inför matchen mot AZ som ligger på andraplats med nio poäng. Matchen är direkt avgörande om vilket av lagen som tar hem gruppsegern. United har den stora fördelen av att de kan komma undan med ett oavgjort resultat för att säkra förstaplatsen. Men det har sett såpass bra ut på sistone att vi tippar att det kommer en till seger hemma mot AZ och slutar på förstaplats.