Hem tips Du är här

ESL PRO League – torsdagens topp matcher

ESL PRO League fortsätter och det är framförallt tre matcher som sticker ut under torsdagen när vi väljer att lägga fokus på matcherna med de europeiska lagen.

ESL PRO LEAGUE

betsson

Kolla in höjdpunkten!

Matchen mellan Astralis och mousesports är givetvis en höjdpunkt och det återstår att se om mousesports – ligans stora utropstecken just nu – kan fortsätta på den fina trend som de tre raka segrarna inneburit i andra rundan. Det finns alltså mycket spännande att se fram emot under torsdagen i ESL PRO League EU.

Astralis vs mousesports – speltips med högsta odds 

* Mousesports har överraskat men det är dags för Astralis att vakna och vi tror de plockar segern. Vi spelar Astralis som vinnare till oddset 1,71 hos Bethard. 

* Vi tror också att Astralis är redo från första minut och tar hem första kartan. Därför spelar vi Astralis som vinnare av Map 1 och får oddset 1,72 hos Bet365.

* Även om Astralis är favoriter kan det bli en jämn och utdragen match. Vi väljer att spela över 26,5 rundor på Map 1 till oddset 1,92 hos Betsson.

Tankar och analyser om matchen 

Världstvåan Astralis har varit upp och ner under årets ESL PRO League. Efter förlusten mot Ninjas in Pyjamas i första matchen ryckte man upp sig under de nästkommande fyra matcherna där man vann samtliga. Detta skulle dock följas upp av två raka förluster så fort motståndet blev tuffare och danskarna hade inte mycket att sätta till mot NaVi och Fnatic. 

Senast var dock formen tillbaka när FaZe Clan avfärdades med 2-0. Nu möter de mousesports, ett lag som också leds av en dansk. Kapten karrigan ska försöka lyfta sina medspelare när landsmännen står för motståndet. 

Vi tror att Astralis är för bra och att de klarar av att besegra mousesports och bäst odds erbjuder Bethard. Av samma anledning tror vi också att de klarar av att vinna den så viktiga första kartan och gör det hos Bet365. Astralis har en fin statistik mot mousesports med 10 vinster på de 11 senaste interna mötena. Dock vann mouesports senast och har imponerat vilket talar för att det kan bli jämnt. Därför lägger vi också ett bet på över 26,5 rundor på Map 1 hos Betsson.

FaZe Clan vs OG – speltips med högsta odds

* Olofmeisters FaZe Clan ska inte ha något problem med att vinna mot OG. Vi spelar FaZe Clan som segrare till oddset 1,50 hos Bet365.

* Vi tror FaZe Clan klarar av att vinna den första kartan. Vi spelar FaZe Clan som vinnare av Map 1 till oddset 1,58 hos Betfair

* Vi tror att FaZe Clan går rent och vinner med 2-0. Därför spelar vi de med -1,5 banor i handikapp och får oddset 2,40 hos Betsson.

Analys och tankar inför matchen

FaZe Clan har haft det tufft med tre raka förluster vilket gör att man ligger sist i andra omgången av ESL PRO League EU. OG har inte gått mycket och har endast en seger på tre matcher. Lagen har redan mötts i denna liga för bara några dagar sedan och då vann FaZe Clan komfortabelt med 2-0. 

Visst de två senaste matcherna har FaZe Clan förlorat men det har varit mot formstarka mousesports och världstvåan Astralis som fått upp pulsen på slutet. OG inledde otroligt starkt med tre segrar men på slutet har det sett tuffare ut med fyra förluster på de sex senaste matcherna. 

Vi tror att FaZe Clan vinner matchen och bra odds på seger får vi hos Bet365. De borde också inte ha några problem att vinna första kartan, vi tror faktiskt de går rent. I senaste mötet blev det 2-0-seger och vi tror på samma resultat den här gången. Därför spelar vi också laget som segrare fast de har -1,5 banor i handikapp. Då får vi upp oddsen rejält och Betsson erbjuder bäst odds av alla. 

NaVi vs Fnatic – speltips med högsta odds

* Världsettan NaVi möter visserligen ett formstarkt Fnatic men vi tror NaVi visar sin klass och vinner matchen. Vi spelar de som segrare till oddset 1,66 hos Nordicbet.

* NaVi vinner första kartan också tror vi. Därför spelar vi NaVi som vinnare av Map 1 till oddset 1,75 hos Unibet.

* Vi tror att Fnatic vinner en karta och därför att resultatet blir 2-1 till NaVi. Vi spelar 2-1 till NaVi vilket ger oss oddset 3,25 hos Betsson.

Analys och tankar av matchen

NaVis chocköppning med dubbla förluster och nollor mot North och BIG fick många att tappa hakan. Världsettan skulle dock återhämta sig och vinna fem raka matcher innan mousesports blev för svåra senast och ytterligare en förlust var ett faktum. Nu ställs man mot Fnatic ett lag man har haft relativt svårt för på senaste tiden. Vi tror att NaVi vinner matchen men det kan sitta långt inne. Att de vinner till slut är vi dock relativt komfortabla med och därför spelar vi också detta hos Nordicbet. 

Den första kartan blir viktig och här brukar NaVi visa sin klass. När man nu vill visa sig från sin bästa sida räknar vi med att det blir full fart från första början och att man därför lyckas vinna första kartan vilket vi också väljer att spela hos Unibet som har bäst odds på detta bet.

Historiken mellan lagen talar för jämna matcher. NaVi har flest vinster när lagen mötts men på de tre senaste mötena har Fnatic två segrar. Vi tror att Fnatic lyckas vinna en karta men inte mer. Därför spelar vi 2-1 som resultat och får bäst odds hos Betsson. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se