Hem tips Du är här

ESL One Road to Rio – CS:GO

Flertalet spännande matcher väntar under onsdagen i ESL One i CS:GO. För dig som gillar att betta på CS:GO och ESL One är Unibet ett ypperligt alternativ. Du kan live betta på matcherna och sedan titta på dem gratis hos Twitch. Kombinationen av live streamad underhållning och betting är svårslagen och med Unibet och Twitch har du perfekta möjligheter att få en svårslagne spelupplevelse. Som vanligt tar vi dig igenom de hetaste matcherna inklusive speltips och odds från Unibet.

Dignitas vs Team Vitality

LAGVINNARODDS
Dignitas 4,33
Team Vitality1,20

Lagen har aldrig mött varandra tidigare men som oddsen hos bettingsidan Unibet hintar om finns det en klar favorit inför denna match. Team Vitality har inlett med förlust mot Ninjas in Pyjamas och seger mot compLexity Gaming. För Dignitas har det blivit dubbla förluster mot Heretics och NiP. Team Vitaliy vill ha segern så att de tar sig upp i tabellen och slåss om platserna till vinnarrundan och förlorarrundan. För Dignitas blir det tufft att få fortsätta spelet efter gruppspelet då de fyra sämst placerade lagen får lämna tävlingen helt. I denna match tror vi Team Vitality visar att de är ett bättre lag rakt igenom.

Speltips: Team Vitality vinner över Dignitas till oddset 1,20

ENCE vs compLexity Gaming

LAGVINNARODDS
ENCE 2,35
compLexity Gaming 1,52

ENCE inledde strålande med att överraskande besegra Fnatic i första matchen. Därefter kommer verkligheten ikapp när Heretics blev för svåra. Nu väntar en tuff match mot compLexity Gaming som förlorat båda sina matcher med 1-2. Detta är första gången som de båda möter varandra och det lutar åt seger för compLexity Gaming som inte ska ha några problem att avfärda ENCE om de når upp till normal nivå. Vi tror de lyckas med detta och håller compLexity Gaming som favoriter.

Speltips: compLexity Gaming vinner över ENCE till oddset 1.52

Fnatic vs Heretics

LAGVINNARODDS
Fnatic1,20
Heretics4,33

Har Fnatic en vanlig dag ska denna match bara kunna sluta på ett sätt och det är med seger för Fnatic. Visserligen har Heretics börjat bra med två segrar men Fnatic är ett bättre lag även om de inte visade detta i sin premiär mot ENCE där det blev förlust. Ett ENCE som Heretics inte hade något problem att avfärda. Lagen har mött varandra en gång tidigare och då blev det seger för Fnatic med 2-0. Något liknande skulle vi hålla som sannolikt inför onsdagens drabbning,

Speltips: Fnatic vinner över Heretics till oddset 1,20

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se