Hem tips Du är här

Dota 2 – BTS Pro Series USA – måndagen och tisdagens matcher

Måndagen och tisdagen bjuder på flera spännande matcher i BTS Pro Series i USA. Kommer Quincy Crew och CR4ZY fortsätta sin stora dominans eller finns det något annat lag som kan bryta vinstraden? Oavsett vilket finns det mycket spännande att se fram emot och vi ger dig som vanligt odds och speltips på de olika matcherna. Längst ner i artikeln kan du också läsa om hur du ska gå tillväga för att kunna streama matcherna helt utan kostnad. Då kan du titta på matcherna du bettat på eller live betta samtidigt som du tittar. Om du vill läsa mer om E-sportsbetting och vad du ska tänka på när du bettar rekommenderar vi att du läser denna artikel.

CR4Zy vs beastcoast

Obesegrade CR4ZY med fem raka segrar ska inte kunna tappa mot beastcoast som förlorat sina samtliga fyra matcher under BTS Pro Series. CR4ZY är tillsammans med Quincy Crew det enda laget som gått rent hittills och man stormar mot vinnarrundan som man i praktiken redan är klar för. Efter mötet mot beastcoast kommer laget vara helt klara och oddsen talar sitt tydliga språk om vem som vinner. Det finns givetvis ingen anledning att lägga ett bet där oddset är 1,04 eftersom oddset inte ger något spelvärde alls. Därför är det en bra idé för den som vill få upp oddsen att spela att CR4ZY vinner båda kartorna och därmed nollar sin motståndare. Kvällens motståndare har nämligen inte vunnit en enda karta hittills under tävlingen. 

Business associates vs Thunder Predator

Två lag som inte gett upp drömmen om att nå vinnarrundan är business associates och Thunder Predator. De sistnämnda har tre segrar och tre förluster och ligger just nu på den fjärdeplats som innebär en plats i vinnarrundan. För business associates har det blivit två vinster och tre förluster vilket innebär att en seger tar laget närmare slutspelet. Nu tror vi inte så blir fallet med tanke på att Thunder Predator är ett bättre lag och om de levererar som de kan vinner de matchen utan något problem. Formen är där och med slutspelsplats nära till hands tror vi Thunder Predator jagar business associates väck från vinnarrundan och i praktiken säkrar en plats i slutspelet efter måndagens match. 

Vi tippar att Thunder Predator vinner över business associates till oddset 1,49 hos Unibet.

Oddset 1.49 på Thunder Predator!

Klicka på knappen för oddset!

business associates vs FURIA Esports

Vilket bottenmöte och när lagen ställs mot varandra lär vi se ångesten i ögonen hos spelarna. FURIA Esports ligger dundersist med fem raka förluster och inte en enda seger i årets BTS Pro Series. Samtidigt har business associates endast två vinster och de har minst sagt kommit mot lag på den nedre halvan i gruppen. Dock ska de vara snäppet vassare än FURIA Esports som endast tagit en karta på elva försök. En horribel statistik och endast beastcoast är sämre med noll kartor. Därför borde denna match bara kunna sluta på ett sätt och det är med seger för business associates.

Vi tippar att business associates vinner matchen mot FURIA Esports och vi lägger spelet hos Betsson. 

Så streamar du matcherna utan kostnad

Att titta på de spännande matcherna i BTS Pro Series är helt gratis hos Twitch, Tjänsten är den största och mest etablerade inom Esport och vad som är extra trevligt är att det är helt gratis att använda sig av Twitch. Så här gör du för att titta på matcherna utan kostnad:

Om du vill läsa mer om hur du streamar sport gratis. Rekommenderar vi dig att kolla in denna guide.

För att komma igång och streama matcherna gör du så här!

 1. Skapa ett konto/logga in hos Twitch

  Klicka på länken i texten ovan.

 2. Klicka dig in på DOTA 2 på BTS Pro Series 

  Leta upp DOTA 2 BTS Pro Series.

 3. Välj den match du vill kolla på

  Välj den match du själv vill följa.

 4. Njut av Esport på högsta nivå

  Nu är det bara att följa den matchen du valt.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se