Hem tips Du är här

Kval till ESL One – Rio De Janeiro CS:GO

Kvalet till ESL One i Rio de Janeiro fortsätter och under tisdagen finns det flera spännande matcher att ta del av. Kommer favoriterna hålla för trycket eller blir det en afton i skrällarnas tecken? Alla odds i denna artikel är hämtade från Bet365 som har bra odds på all Esport.  Och självklart har Bet365 så dina eventuella vinster är skattefria! Lägg ett bet på CS:GO för att göra tisdagen mer spännande.

BETTA PÅ CS:GO

Vem tar sig till Rio?

Tisdagens hetaste matcher i CS:GO road to Rio

Vi tar dig igenom de hetaste matcherna under dagen med speltips och högsta odds. För dig som vill streama matcherna går det att göra helt gratis hos Twitch. Allt som behövs är du att registrerar ett konto hos sajten. Vad tror du om rekarens betting tips?

Astralis vs Team Vitality

LAGODDS
Astralis1,25
compLexity Gaming 1,40

Astralis har inte haft något lysande 2020 och var en besvikelse i ESL One under april månad. Under kvalet till Rio de Janeiro har man gått två matcher med en vinst och en förlust som resultat. Det är en identisk resultatrad med Team Vitality. De båda lagen har mötts två gånger i år med danska Astralis som segrare vid båda tillfällen. Det mesta talar för att så blir fallet även den här gången och därför väljer vi att lägga ett bet på världstvåan som lär vilja visa att man är ett lag i den absoluta toppen.

Speltips: Astralis vinner över Team Vitality till oddset 1,25

Heretics vs compLexity Gaming

LAGODDS
Heretics 2,75
compLexity Gaming 1,40

Heretics har överraskat positivt i ESL One kvalet till Rio med två segrar av två möjliga. Detsamma går inte att applicera på compLexity Gaming som inlett med dubbla förluster. Trots detta är compLexity Gaming favoriter men lagen har aldrig mötts tidigare så det kan bli ovisst. Samtidigt har Heretics mött gruppens på förhand svagaste lag till skillnad från compLexity Gaming som haft tuffast möjligast motstånd. Vi tror att Heretics får det tufft nu när motståndet är betydligt svårare.

Speltips: compLexity Gaming vinner över Heretics till oddset 1,40 

Movistar Riders vs FaZe Clan

LAGODDS
Movistar Riders 5,00
FaZe Clan1,44

Vilken match vi har framför oss när två obesegrade lag ställs mot varandra. Med dubbla seger och 4-1 i målskillnad är det FaZe Clan och Movistar Riders som inlett starkast av de deltagande lagen i grupp B. Lagen har aldrig mött varandra tidigare men det är FaZe Clan som är den stora favoriten och ska ordna segern om de når upp till normal nivå. Moviastar har inlett strålande men lär inte ha en chans i kvällens möte.

Speltips: FaZe Clan vinner över Movistar Riders till oddset 1,14

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se