Hem tips Du är här

BTS Pro Series Dota 2 – FINAL

Vilken helg vi har framför oss med dubbla finaler i Dota 2. Det är BTS Pro som ska avgöras där vi kan njuta av final i för såväl BTS Pro Series i Sydostasien som USA. I Asien ser vi Fnatic ställas mot TNC Predator medan Quincy Crew möter Evil Geniuses i den amerikanska finalen. För dig som vill betta på Dota 2 är Bet365 ett fantastiskt alternativ och ett tips är att kombinera din betting med att titta på matcherna via live stream hos Bet365.

Fnatic vs TNC Predator

1. 1,53|2. 2,37 – Final Sydostasien

Fnatic har totaldominerat denna omgången av BTS Series i Sydostasien. Det var längesedan vi såg en sådan överlägsenhet . I huvudrundan blev det sju segrar av sju möjliga och i semifinalen tog laget en seger mot Boom Esports med 2-1. Därför är det inte så konstigt att laget är favoriter inför finalen mot TNC Predator.

Motståndaren förtjänar dock att vara i finalen. I huvudserien blev det fyra vinster och tre förluster men i semifinalen lossnade allt när man vann mot Team Adroit med 2-0. Mot Fnatic tror vi dock inte man har det som krävs för seger även om det säkert blir relativt jämnt. I huvudrundan vann Fnatic med 2-1 mot TNC Predator men i januari när lagen möttes var det TNC Predator som vann med samma siffror. Nu tror vi dock att Fnatic fortsätter segertåget och vinner finalen.

Speltips: Fnatic vinner över TNC Predator till oddset 1,53 hos Bet365

Quincy Crew vs Evil Geniuses

1. 2,00| 2. 1,72 – Final USA

Quincy Crew har varit den stora behållningen i årets BTS Series. Med sju segrar på lika många försök i huvudrundan imponerade man stort. Det kan jämföras med Evil Geniuses som vann fyra och förlorade tre matcher under samma huvudrunda. I semifinalerna besegrade Quincy Crew konkurrenten business associates medan Evil Geniuses vann mot CR4ZY. Resultaten för de båda blev 2-1. Nu är det Evil Geniuses som är favoriter men Quincy Crew vann när lagen möttes i huvudrundan och har två segrar på de tre senaste mot Evil Geniuses. 

Speltips: Vi spelar Quincy Crew som segrare till oddset 2,00 hos Bet365

Så här streamar du finalerna av BTS Pro Series Dota 2

  • Skapa ett konto hos BET365 eller logga in om du redan är medlem
  • Klicka på matchen du vill se
  • Njut av direktsänd Esport direkt till din dator, mobil eller surfplatta

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se