Hem tips Du är här

ESL One Dota 2 – Turneringen fortsätter!

Den stora turneringen fortsätter och under onsdagen är det fyra matcher som ska avgöras. Bland annat kommer vi få se om Team Secret fortsätter sin obesegrade svit eller om det finns något lag som kan hota dem? Hur ser oddsen ut och vad tippar vi våra experter på?

ESL ONE DOTA 2

LÄGG DINA SPEL HOS UNIBET

Att Allicance skulle lyckas med en skräll håller vi dock som osannolikt. Den på förhand jämnaste matchen blir den mellan Team Liquid och Ninjas in Pyjamas där NiP är favoriter. Knappa in Twitch under matcherna för att se varje evenemang utan kostnad.

Team Unique vs Chicken Fighters

1. 2,45 | 2. 1,49 – odds hämtade från Betsson

Chicken Fighters har imponerat mest av de två lagen och är också klara favoriter när lagen nu ska mötas. Team Unique har endast mäktat med två segrar under ESL One och de kom mot Team Liquid och NiP. För Chicken Fighters har det varit tre vinster och två förluster vilket gör att man just nu har andraplatsen i tabellen. Allting talar för att Chicken Fighters blir de som vinner och vi tror att så blir fallet också. De har helt enkelt ett bättre lag än sina motståndare Team Unique och allt annat än seger för Chicken Fighters vore en rejäl sensation.

Speltips: Chicken Fighters vinner till oddset 1,49 hos Betsson

Team Liquid vs Ninjas in Pyjamas

1. 1,95 | 2. 1,83 – odds hämtade från Bethard

Två lag som kämpar i botten av tabellen ställs nu mot varandra i ESL One – Los Angeles (Europa). NiP har visserligen vunnit två matcher men samtidigt har det mest varit förluster under året. För Team Liquid är det dock ännu värre med fem raka förluster i ESL och därmed är man det enda laget i tävlingen som inte vunnit en enda match. Nu har man visserligen chansen när det är Ninjas in Pyjamas som står för motståndet men samtidigt är man underdogs av en anledning och vi får svårt att se att NiP inte kammar hem denna seger relativt komfortabelt. I alla fall om de når upp till den nivå vi vet de besitter.

Speltips: Ninjas in Pyjamas vinner över Team Liquid till oddset 1,83 hos Bethard

Team Spirit vs Natus Vincere

1. 1,50 | 2. 2,50 – odds hämtade från Betfair

Team Spirit har gjort det bra under inledningen av av ESL One då man kan visa upp tre segrar och två förluster. Det gör att man har en andraplats i tabellen trots förlusten senast mot Team Secret. För Natus Vincere eller NaVi som de kallas i folkmun är det inte lika muntert. Man inledde strålande med två raka segrar mot kvalificerat motstånd men sedan dess har det blivit tre raka förluster och självförtroendet lär därför inte vara det bästa inför mötet med Team Spirit. Vi tror att Team Spirit är för bra och att de klarar av att vinna mötet utan några större problem.

Speltips: Team Spirit vinner mot NaVi till oddset 1,50 hos Betfair

Team Secret vs Alliance

1. 1,07 | 2. 7,20 – odds hämtade från Nordicbet

Team Secret har varit den stora behållningen under årets ESL One. Fem segrar har det blivit och endast två tappade kartor talar för att det blir ytterligare en seger för storfavoriten. Då ska det ändå tilläggas att Alliance inte gjort bort sig utan vunnit tre av fem matcher varav två i rad. Dock ska detta bara sluta på ett sätt och det är med seger till Team Secret. Klasskillnaden är helt enkelt för stor för att det skulle bli en annorlunda utgång. Eftersom spelvärdet på en rak seger inte är särskilt bra kan den som vill istället betta på att Team Secret vinner utan att tappa en karta. Då kommer du märka att du får upp oddsen en bit. 

Speltips: Team Secret vinner över Alliance till oddset 1,07 hos Nordicbet.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se