Hem tips Du är här

Superodds på onsdagens El Clasico!

Äntligen kommer världens största fotbollsmatch att äga rum. Nu på onsdag 18/12 med avspark kl:20:00 ställs de två spanska giganterna i vad som är årets största drabbning i fotbollssammanhang mot varandra. Det är dags för årets första El Clasico där det är mer spännande än vad det har varit på ett par år eftersom att Barcelona på förhand har sett ut som ett mycket bättre lag i de senaste mötena. Äntligen ser det ut som att Zinedine Zidane har fått ordning på Real Madrid till att komma att bli en vinnarmaskin igen. Matchen kommer att spelas på Camp Nou.

Real Madrid är på väg tillbaka

Marängerna har varit riktigt starka under hösten i La Liga. För tillfället ligger de på andraplatsen efter ledande Barcelona. Laget har bara förlorat en gång i den inhemska ligan. Förlusten kom i bortamötet mot Mallorca. Otroligt imponerande av laget som har fått upp farten i jakten på att återigen ta hem ligaguldet. Inför matchen mot Barcelona har Real drabbats av en del tunga avbräck då Marco Asensio, James Rodrigues och Eden Hazard inte kommer att spela matchen p.ga skada. Trots skadorna kan Zidane ställa ett bra lag på planen eftersom att Modric, Kroos och Isco kan gå in och ersätta.

Barcelona har återigen hittat vinnarformen

Barcelona - Real Madrid La Liga
Skapa ett konto och få superbra odds på El Clasico!

Efter ett Barcelona som inledde säsongen ganska hackigt vilket berodde en hel del på att Messi var frånvarande har de nu hittat tillbaka till den gamla formen igen. Laget åkte dock på ett poängtapp i helgens match borta mot Real Sociedad där Alexander Isak gjorde mål på katalanerna. Isaks mål fastställde slutresultatet till 2-2. Barcelona hade innan matchen sex raka vinster i både Champions League och La Liga. Det som framförallt har imponerat med Barcelona den här säsongen är lagets extremt höga målproduktion. På bara 16 spelade matcher har de gjort 43 mål. Inget annat lag i ligan är ens i närheten av liknande siffror.

Så tippar vi att matchen slutar

Barcelona har den stora fördelen av att spela hemma på Camp Nou. Det är oerhört få lag som kommer hit och får med sig poäng. Real saknar även några riktigt tunga spelare inför mötet som är borta p.ga skada. Det skulle behövts en Hazard som är en av världens bästa spelare i en mot en situationer. Barcelona har även en av världens bästa trio längst fram med Messi, Suarez och Griezmann. Även om Real har imponerat den här säsongen kommer ett Barcelona på Camp Nou bli dem övermäktiga. Vi tippar att Barcelona tar hem segern.

Missa inte 888Sports fina erbjudande med monsterodds! klicka på knappen!