Hem tips Du är här

E-Sport hos Barabetting

En ny vecka innebär mängder av spännande matcher i Esportens världen. Vilka matcher körs på tisdag och onsdag? Vi ger dig odds och tips. Och glöm inte att du kan live streama flera av Esport matcherna hos Unibet.

Live stream av E-Sport

Unibet

OG vs Fnatic

1. 2,50 | 2. 1,50 – odds hämtade från Bet365

Fnatic är med rädda favoriter inför matchen mot OG. I denna andra runda har man inlett med två segrar av två möjliga och det är mot tungt motstånd i form av FaZe Clan och Astralis. OG i sin tur har inte haft en lika munter resultatrad med förluster mot såväl mousesports och NaVi. Allt annat än seger för Fnatic vore en rejäl skräll. 

Tips: Fnatic vinner över OG till oddset 1,50 hos Bet365.

Mousesports vs NaVi

1. 1,83 | 2. 1,90 – odds hämtade från Betsson

Tisdagens höjdpunkt är utan tvekan stormötet mellan obesegrade NaVi och mousesports. NaVi är rankade etta i världen men Betsson håller mousesports som favoriter i matchen. Båda lagen har vunnit båda sina matcher i andra rundan där mousesports besegrat FaZe Clan och OG medan NaVi också vunnit mot OG i tillägg till Astralis. Mousesports har vunnit de två senaste matcherna mot NaVi varav den senaste utspelade sig under ICE i februari. Trots detta tror vi att världsettan steppar upp när det gäller som mest. 

Tips: NaVi vinner över Mousesports till oddset 1,90 hos Betsson.

FaZe Clan vs Astralis

1. 2,25 | 2. 1,57 – odds hämtade från Unibet

Ångestmöte väntar mellan FaZe Clan och Astralis, två lag som har två raka förluster. Största besvikelsen är danska världstvåan och tidigare ettan Astralis som förlorat mot NaVi och Fnatic. FaZe Clan har också torskat mot Fnatic och föll senast tungt mot mousesports. Nu är det två lag som är i ytterst behov av seger för att ingjuta lite självförtroende inför avslutningen. De fem senaste interna mötena har lagen vunnit varannan gång. Följer vi trenden är det FaZe Clans tur att vinna eftersom Astralis vann senast i november men vi tror danskarna studsar tillbaka och visar sin klass.

Tips: Astralis vinner över FaZe Clan till oddset 1,57

Mousesports vs Fnatic

1. 1,90 | 2. 1,80 – odds hämtade från Snabbare

Det blir garanterat en stor höjdpunkt när Mousesports och Fnatic drabbar samman under onsdagen. Båda lagen har visat upp en fin form under ESL PRO League där man vunnit sina matcher hittills. Lagen är otroligt jämna, endast en placering skiljer dem åt på världsrankingen. Mousesports är fyra medan Fnatic är femma och det är mousesports som har övertaget på slutet med tre segrar på de fyra senaste mötena. Vi tror de klarar av att vinna denna match också.

Tips: Mousesports vinner till oddset 1,90 hos Snabbare

FaZe Clan vs NaVi

1. 2,11 | 2. 1,65 – odds hämtade från Nordicbet

Världsettan NaVi mot nionde rankade FaZe Clan borde bara kunna sluta på ett sätt. FaZe Clan har förlorat sina två senaste matcher mot mousesports och Fnatic medan NaVi dominerat med segrar mot OG och Astralis. Totalt i ESL PRO League har NaVi vunnit fem raka matcher och visat varför man är ansedda att vara världens bästa lag. Det finns ingenting som tyder på att den fina formen skulle avta. 

Tips: NaVi vinner mot FaZe Clan till oddset 1,65 hos Nordicbet

Astralis vs OG

1. 1,30| 2. 3,20 – odds hämtade från Betsson

Även om danska Astralis har haft det tungt på slutet i ESL PRO League är det fortfarande ett lag som ska besegra OG. Lagen har aldrig mött varandra tidigare men kollar vi resultaten under ESL PRO League är det fortfarande Astralis som dominerar trots två raka förluster. Visst OG inledde överraskande starkt med att vinna sina tre första matcher mot TyLoo mousesports och G2 Esports. Men sedan dess har man fyra förluster på sina fem senaste. Astralis inledde visserligen med att förlora mot NiP men tog sedan fyra raka vinster innan man nu förlorat två matcher på slutet. Vi tror Astralis avslutar fint och vinner denna match.

Tips: Astralis vinner över OG till oddset 1,30 hos Betsson

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se