Hem tips Du är här

Djurgårdens IF vs Östersunds FK – Dagens bästa speltips

Regerande svenska mästaren Djurgården tar emot Östersunds FK i vad som borde bli en målrik tillställning. Just nu kan du oddsa på matchen med hjälp av en bonus från Betsson. En insättning på 100 kronor kan ge tillbaka 356 kronor om det blir över 2,5 mål i matchen mellan DIF och Östersund. Registrera dig hos Betsson idag och upptäck betting online på Allsvenskan när den är som bäst.

Speltips DIF vs Östersund med höga odds

* Vi tror att DIF vinner precis som vid de två tidigare interna mötena förra säsongen, Denna gången blir det också en målrik tillställning och vi lägger över 2,5 mål till oddset 1,78 hos Betsson. Detta speltips kan ge dig 356 kr direkt i spelkassan. Följ stegen här nedan om hur du tar del av välkomsterbjudandet för dagens speltips.

Så här gör du steg för steg

  • Registrera ett konto hos Betsson
  • Välj 100 kr i oddsbonus
  • Satsa din insättning och bonus (200 kronor) på att det blir över 2,5 mål i matchen mellan DIF och Östersund till oddset 1,79
  • Blir det över 2,5 mål får du tillbaka 356 kronor på en insatt hundring
  • Regler och villkor gäller för erbjudandet

Tankar inför matchen Djurgården – Östersund

Regerande mästaren Djurgården hade en tuff inledning men har studsat tillbaka någorlunda de senaste matcherna. Därför var det extremt förvånade att laget blev nollade och förlorade mot Elfsborg i senaste omgången. Det gör att man inför onsdagens match ligger sjua i tabellen med 13 inspelade poäng på nio matcher. 

Östersund är laget i ständig turbulens och spelet har inte imponerat under säsongen. Endast en poäng håller laget ovanför kvalplats och med allt som försiggår runt omkring är det tuffa tider för klubben. Nu väntar en svår bortamatch mot Djurgårdens IF.

Vi lägger speltipset på över 2.5 mål

Vi tror att DIF vinner men en rak seger har inget direkt spelvärde. Därför väljer vi istället att lägga ett bet på över 2,5 mål. Genom att använda oss av bonuspengar kan vi få tillbaka 356 kronor på en insatt hundring om det blir över 2,5 mål i matchen. Det har det blivit de senaste två interna mötena och mycket talar för att historien upprepar sig igen. 


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se