Hem tips Du är här

21/6 – 2020 – Djurgården vs. IFK Norrköping – Speltips med bra odds

SÖNDAG – Spännande möte i mellan Djurgården och IFK Norrköping när Allsvenskans tredje omgång spelas på söndag. Kommer ett starkt Norrköping lyckas knäcka Djurgårdens stabila försvarsspel? Speltips med bra odds för Djurgården, som enligt mig spelar på ett sätt som kommer knäcka Norrköpings vinst-streak! Vi har tagit odds från Betsson till våra speltips inför Djurgården – Norrköping.

Dagens bästa speltips : Djurgården – Norrköping

Djurgården vinner (3.60) – Satsar du 500kr får du 3600kr hos Betsson
Antal mål: över 2.5 (1.86) Satsar du 500kr får du 1860kr hos Betsson
Mål i båda halvlekarna (1.79) Satsar du 500kr får du 1790kr hos Betsson

Analyser av dagens speltips – Djurgården vs Norrköping

Här är några anledningar till varför jag anser detta speltips med bra odds är något att satsa på:

✅Djurgården har mycket bra defensivt spel och kommer relativt enkelt kunna syna det spel som tidigare fört Norrköping till seger.

✅Norrköping utklassade AIK, som har visat usel form utan att kunna anpassa sitt försvarsspel för att möta Norrköpings offensiv. Samtidigt tabbade sig Djurgården mot Örebro, som borde slutat med seger för Djurgården. Jag anser alltså inte att man bör lägga för stor vikt vid dessa resultat.

✅Norrköping har tappat sitt momentum i slutet av matchen mot både Kalmar och AIK. Jag tror att Djurgården kommer utnyttja det här genom att trötta ut sina Norrköping för att avgöra matchen mot slutet.

✅Djurgården har visat ett vasst anfallsspel mot slutet av matchen med många chanser. B.la av inhopparen Erik Berg som vi lär ser mer av på Söndag.

✅Med två matcher spelade har de båda underlagen att anpassa sitt spel efter sina motståndare. Av det vi sett tror jag helt enkelt att Djurgårdens defensiva upplägg är för stabilt för att Norrköping ska göra som man vill, vilket förmodligen kommer tala till Djurgårdens fördel då motståndarna riskerar att bli trötta och frustrerade när man inte längre har det momentum man är van vid.

✅Djurgården har uppskattats vara underdogs av spelbolagen som ger bra odds till Djurgårdens fördel. Vår analys tyder alltså på att du kan utnyttja detta och få bra odds hos t.ex Betsson.

✅Speltipset för denna match talar alltså för att Djurgården kommer plocka hem segern. Enligt min uppskattning känns 2-1 till Djurgården rimligt, med 0-1 till Norrköping i första halvlek för att sedan tappa i ork och låta Djurgården avgöra under några intensiva slutminuter.

Bettsons välkomst dubblar din insättning upp till 1000kr

Jag kommer att ta del av Betssons välkomstbonus då de har små omsättningskrav, matchar din insättning med 100% och erbjuder bra odds för söndagens match. Sätter du in 500kr får du alltså 1000kr att spela för hos Betsson.

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50.


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se