Hem tips Du är här

Champions League Tisdag – med extra höga odds

Slutspelet i Champions League närmar mig med stormsteg. Inför tisdagens Champions League omgång har vi samlat ihop odds på champions league med grymma speltips från våra experter. I denna text kommer du kunna läsa om följande matcher:
Inte -Barcelona
Ajax – Valencia
Salzburg – Liverpool

Inter – Barcelona – Stormöte med extra press på Italien

Stormöte i Grupp F InterBarcelona, en match man inte får missa. Vi börjar först med att kolla vilka odds på Inter – Barcelona man hittar hos de olika spelbolagen. Plus att vi läggar även med ett unikt erbjudande som du inte får missa!

 • Romelu Lukaku första målskytt 4.35 Unibet {Lägg ditt bett}
  – Lukaku står på 10 mål på 15 matcher i ligan, i CL har det blivit en fullträff så här mångt. Lossnar det i ”måstematchen”?
 • Resultat 2-1 9.25 Bethard {Lägg ditt bett}
  -Barcelona går sällan mållösa, men Inter är i ett läge där de i princip måste vinna och lär gå hårdast för segern.
 • 1 halvtid/fulltid 2.50 Bet365 {Lägg ditt bett}
  – Väljer Barcelona att vila toppspelarna så bör Inter kunna inleda piggast i kraft av hemmaplan i denna viktiga match. 

Hur du tar del av 250 kr hos Betfair spelbörs

 1. Skapa konto hos Betfair

  Börjar med att skapa ett spelkonto hos Betfair via våran länk

 2. Gör din insättning

  Nu är det dags att göra din första insättning, välj den metod som passar dig bäst

 3. Lägg ditt bett

  Lägg ditt bet på 250 kr på Betfair Spelbörs

 4. Vad händer vid vinst

  Grattis! Du la ditt bet på rätt lag och lyckades vinna, pengarna kommer inom kort till ditt spelkonto

 5. Vad händer vid förlust?

  Otur, ditt lag vann inte! Men häng inte läpp för det, 250 kr sätts in på ditt Betfair spelkonto inom kort

 6. Lycka till!

  Vi på Barabetting önskar dig lycka till!

8-1 till Barcelona – Kan Inter fixa till siffrorna?

I Milano vankas det stormöte när Inter avslutar gruppspelsfasen med att ta emot Barcelona. Lagen har drabbat samman nio gånger i Champions League-sammanhang sedan 2003 och det är inget vackert facit för de som håller på Inter. Italienarna står på blott en seger av nio möjliga, men den segern de tagit kom på just Giuseppe Meazza-stadion för drygt nio år sedan och kanske är det dags igen? Barcelona har redan säkrat sin förstaplats i denna grupp, men Inter är mer eller mindre piskade att vinna då Dortmund som står på lika många poäng inför den avslutande omgången. Vinner Dortmund mot avsågade Slavia Prag hemma samtidigt som Inter misslyckas med att besegra Barcelona, då är det tyskarna som avancerar på Inters bekostnad. Löser däremot Inter en seger här så är det dem som spelar vidare i Champions League på tyskarnas bekostnad. Det är upplagt för dramatik i denna grupp, men Inter bör vara det lag som går hårdast för segern då Barcelona redan säkrat avancemang som gruppetta. 

Vad som talar emot Inter-avancemang är att de historiskt sett inte trivts bra mot FC Barcelona, men då förutsättningarna denna gång är som de är tror vi på trendbrott.

Ajax – Valencia – blir det gruppseger i Amsterdam?

Ett avgörande är att vänta i tisdagens Champions League omgång i grupp H. Vad hittar vi för speltips och odds på Ajax – Valencia? Jämnar grupp är svårare att hitta.

 • 1 HT/FT 2.50 Betfair  {Lägg ditt bett}
  – Ajax är svårslagna hemma och spelar för gruppseger här.
 • I Ajax över 6,5 hörnor 2.33 Unibet {Lägg ditt bett}
  – Vass offensiv i hemmalaget brukar skrapa ihop en hel del hörnor och här vill Ajax vinna för att säkra förstaplatsen. 
 • Dusan Tadic målskytt (anytime) 2.23 Unibet {Lägg ditt bett}
  – Tadic har kvalité för att agera målskytt och beroende på resultat här kan det bli lägen för kontringar och då bör Tadic ligga bra till. 

Vinst innebär avancemang till slutspel i grupp H

Förutsättningarna i grupp H är glasklara: tre lag slåss om två slutspelsplatser och de som vinner sina matcher avancerar till slutspel. Ajax är i förarsätet i denna grupp då de toppar den samma med tio poäng, därefter finner vi Valencia och Chelsea som båda står på åtta poäng inför den avslutade omgången. Holländarna såg ut att säkra gruppsegern på Stamford Bridge i den fjärde omgången där de gick upp till en 4-1-ledning, men tack vare två utvisningar på Ajax-spelare kom Chelsea tillbaka och det vi fick se var en smått galen 4-4-match. Valencia har inte imponerat på resande fot i årets Champions League-upplaga. De inledde med full pott borta mot Chelsea, men fick i nästa bortamatch, som var mot gruppens slagpåse Lille, bara med sig en poäng efter 1-1. Ajax på bortaplan är ingen enkel match och speciellt inte med tanke på vad som står på spel. Johan Cruijff Arena lär koka och i Amsterdam trivs Ajax normalt sett bra.

Ajax är normalt sett inte lätta att rå på hemma och det tror vi Valencia kommer få erfara här. 

Chelsea – Lille – får Stamford Bridge den hjälp som behövs?

Vi börjar i vanlig ordning med att kolla in vad vi hittar för odds på Champions League och i detta fall matchen mellan Chelsea och Lille.

 • Över 1,5 mål första halvlek 2.25 Bethard {Lägg ditt bett}
  – Chelsea vet vad som gäller och vi tror inte på någon mjukstart i form av hemmaplan. 
 • Chelsea -1 (asian handicap) i haltvid 2.39 Bethard {Lägg ditt bett}
  – Vid hemmaledning i halvtid är det som minst pengarna tillbaka, men med ett tidigt ledningsmål kan det rinna iväg…
 • Resultat 3-0 7.00 Betfair {Lägg ditt bett}
  – När segern är ”säkrad” kan det bli en avslagen historia då Lille inte spelar för mer än sin heder. 3-0 duger gott…

Chelsea avslutar hemma mot fransmännen

Chelsea avslutar gruppspelsfasen på hemmaplan och de gör det mot Lille som reser till de brittiska öarna för att försvara sin heder. Fransmännen har inte levt upp till förväntningarna i detta gruppspel och har inför denna sista omgång endast plockat en ynka poäng, Chelsea däremot har allt att spela för, men för deras del räcker det inte med seger, de måste även få hjälp av Ajax. Det är ett motiverat lag mot ett mindre motiverat lag på Stamford Bridge, vilket ger en hyggligt trygg bild om hur förutsättningarna kommer se ut. Vi tror att Chelsea kommer ta tag i det här per omgående då de vet vad som gäller och att Lille får bekänna färg är det troligaste scenariot. Öppnar det för en målrik inledning på Stamford Bridge? Det är inte omöjligt! 

Storseger för hemmalaget är rimligt att tro på och får de hål inom första tjugo/halvtimmen kan det rinna iväg redan till pausvilan.

Salzburg – Liverpool – Norsk bollkonst att vänta

Blir det ytterligare en målrik match mellan SalzburgLiverpool? Vad lägger våra experter sina spel på och till vilka odds? Här hittar du även förhöjda odds inför matchen!

 • 2 + Över 2,5 mål 2.25 LeoVegas {Lägg ditt bett}
  – Liverpool är strået vassare och slåss för gruppseger, bör lämna Österrike med tre poäng. 
 • Erling Braut Haaland målskytt 2.60 Unibet {Lägg ditt bett}
  – 19-årige Haaland har gjort en fantastisk resa i Salzburg och lär vilja fortsätta visa upp sig. 
 • Över 2 mål (asian) andra halvlek 2.00 Bethard {Lägg ditt bett}
  – Båda lagen går för tre poäng och här räknar vi med målkalas. En tajt första halva öppnar för en händelserik andra…? 
 • Spela med förhöjda odds hos 888 Sport. Satsa 50 och ha chans att vinna 550 Kr om Salzburg vinner och 1300 kr om Liverpool vinner
Betta med förhöjda odds Salzburg – Chelsea

Red Bull Arena – Lyckas Salzburg få vingar och ta poäng?

På Red Bull Arena kan det bli åka av, eller det bör bli åka av rättare sagt. För att Salzburg ska ha chans att gå upp på andraplatsen i denna grupp är tre poäng ett måste, men samtidigt måste Napoli göra bort sig i avslutningsrundan hemma mot tabelljumbon Genk.
Napoli bör säkra avancemang för egen maskin, men Salzburg kommer göra vad de kan för att avsluta med flaggan i topp, men frågan är om det räcker? I Salzburg finns vasse målskytten Erling Braut Haaland som stått för åtta fullträffar på fem matcher så här långt. 19-åringen från Norge har verkligen tagit detta Champions League-äventyr som ett bra tillfälle för att visa upp sig och att han fortsätter måla för sitt Salzburg i ”måstematchen” mot Liverpool ser vi som fullt möjligt. Liverpool går starkt och offensivt är de precis som i fjol sylvassa.
Tre poäng för bortalaget kan vara nödvändigt för att lösa avancemang som gruppetta och det bör de rimligtvis kunna lösa, även om Salzburg borta inte är någon enkel match på pappret. Salzburg vet vad som gäller, seger samt hjälp av Genk. Det lär inte ske, men de lär göra vad de kan för att ge Liverpool en match.

Engelsmännen måste ha tre poäng med sig för att säkra förstaplatsen och i detta förväntade målkalas tror vi att Liverpool ska kunna stå för flest mål, vilket ger förstaplatsen som de så gärna vill ha.